Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Ενάρξεις Προπτυχιακών και Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σχολής Πληροφορικής

Η Σχολή Πληροφορικής του Mediterranean College, ανακοινώνει την έναρξη υποβολής αιτήσεων για τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών που προσφέρει το Κολέγιο για το ακαδημαϊκό έτος 2011-2012.

Τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα του Computing School προσφέρονται σε συνεργασία με το Κρατικό Βρετανικό Πανεπιστήμιο University of Derby.

Τα προσφερόμενα προγράμματα είναι: α) Προπτυχιακά - Bachelors (BA/BSc Hons): Πληροφορική, Δίκτυα Υπολογιστών. β) Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σχολής Πληροφορικής (Master): MSc Computer Networks. Το εργαστηριακό τμήμα του προγράμματος διεξάγεται σε προσομοιωτή δικτύου (network development suite) στις εγκαταστάσεις του Κολεγίου και περιλαμβάνει καινοτόμα μαθήματα σε κινητά και ασύρματα δίκτυα. Απευθύνεται και σε μη πτυχιούχους, με εργασιακή εμπειρία στα δίκτυα.

Η γλώσσα διδασκαλίας για τα παραπάνω προγράμματα είναι Ελληνική ή Αγγλική, ενώ παρέχονται δυνατότητες ευέλικτης ή εξ αποστάσεως φοίτησης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Mediterranean College είναι Πιστοποιημένη Ακαδημία της Cisco και οι καθηγητές που διδάσκουν στα προγράμματα της Ακαδημίας είναι ειδικά εκπαιδευμένοι και πιστοποιημένοι από το International Learning Institute (Ένωση Ακαδημιών της Cisco).

To Mediterranean College, εγκαινίασε πρόσφατα ένα υπερσύγχρονο εργαστήριο πληροφορικής εγκεκριμένο από τη Cisco, το οποίο διαθέτει τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό με σκοπό να βοηθήσει τους φοιτητές των σεμιναρίων της Cisco IT Essentials και CCNA καθώς και τους μεταπτυχιακούς φοιτητές να εκπαιδευτούν σε σύγχρονα θέματα όπως η δρομολόγηση πακέτων και η κατασκευή, η επικοινωνία και η ασφάλεια των δικτύων.

To Mediterranean College είναι Κέντρο Μεταλυκειακής Εκπαίδευσης, αναγνωρισμένο από το Υπ. Παιδείας για τις δομές του στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη.(Άδεια Λειτουργίας: 92769/ΙΑ/18-8-2010 - ΦΕΚ 1302 Β’ –Αθήνα-, 92800/ΙΑ/6-8-2010 – ΦΕΚ 1248 Β’ –Θεσσαλονίκη-). Αξίζει να σημειωθεί ότι το Mediterranean College, είναι αναγνωρισμένο από το BAC ( British Accreditation Council) ως ίδρυμα που παρέχει ανώτατη εκπαίδευση.

Η Σχολή Πληροφορικής του Mediterranean College, από το 1977, μεταφέρει τη Βρετανική Εκπαίδευση στην Ελλάδα. Mediterranean College. The Power of Knowledge.

Info: Mediterranean College, Aθήνα: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα, τηλ.: 210 8899600, Θεσσαλονίκη: Βαλαωρίτου 9 - Τηλέφωνο: 2310 287 779 ,www.medcollege.edu.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...