Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Τους 260.000 ξεπερνούν πλέον οι fans των MULTIRAMA στο Facebook!

Περισσότερους από 260.000 fans έχει πλέον η σελίδα του Δικτύου Καταστημάτων MULTIRAMA στο Facebook. Με μοναδικούς διαγωνισμούς, διασκεδαστικά παιχνίδια και συνεχή ανανέωση του περιεχομένου της, η σελίδα των MULTIRAMA έχει γίνει σημείο συνάντησης για τους λάτρεις της τεχνολογίας και όχι μόνο…

Η αγάπη και εμπιστοσύνη των fans των MULTIRAMA φαίνεται άλλωστε ξεκάθαρα από την ενεργή παρουσία τους στην σελίδα τους στο Facebook με εντυπωσιακή συμμετοχή στους διαγωνισμούς, και τα παιχνίδια που οργανώνουν τα MULTIRAMA για τους θαυμαστές τους με δώρο μοναδικά προϊόντα τεχνολογίας. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι το παιχνίδι γνώσης από τα MULTIRAMA το οποίο «τρέχει» αυτή τη στιγμή στο Facebook, κληρώνοντας συνεχώς απίθανα δώρα, έχει μαγνητίσει το ενδιαφέρον του κοινού και έχει συγκεντρώσει ιδιαίτερα θετικά σχόλια, αλλά και πολλές συμμετοχές που ξεπερνούν τις 175.000!

Το Facebook Fan Page των MULTIRAMA έχει κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού με την άμεση απάντηση κάθε ερώτησης, την ανάρτηση προϊοντικών reviews, την διαρκή ενημέρωση για όλα τα τελευταία νέα που αφορούν στην τεχνολογία και την προβολή χρήσιμων links για αγαπημένα προϊόντα, αποτελώντας με αυτόν τον τρόπο ένα ξεχωριστό δίαυλο επικοινωνίας. Κάντε τώρα κλικ στο www.facebook.com/Multirama για να γίνετε μέλη της μεγαλύτερης online κοινότητας τεχνολογίας στην Ελλάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...