Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Νέοι προβολείς Epson για επιχειρήσεις

Epson logoImage via Wikipedia
Νέα σειρά κινητών προβολέων  για υψηλή ποιότητα εικόνας και μικρό μέγεθος ειδική για επαγγελματικές παρουσιάσεις 
Η Epson®, παγκόσμιος ηγέτης στην αγορά βιντεοπροβολέων1, παρουσιάσει τους EB-S10, EB-X10 και EB-W10 – μια νέα σειρά προβολέων χαμηλού κόστους που δίνει τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις να απολαμβάνουν πολύ υψηλή ποιότητα παρουσιάσεων χωρίς υψηλά λειτουργικά κόστη. Φωτεινοί, εύχρηστοι και με μικρό βάρος είναι ιδανικοί για επαγγελματίες που μετακινούνται πολύ.  
Τα μοντέλα προσφέρουν επιλογές ως προς την ανάλυση καθώς ο EB-S10 είναι SVGA, ο EB-X10 είναι XGA και ο EB-W10 είναι WXGA. Με την τεχνολογία Epson 3LCD, οι προβολείς επιτυγχάνουν Colour Light Output (CLO) εξίσου υψηλό με το white light output, που σημαίνει ότι οι παρουσιάσεις έχουν ζωντανά και φυσικά χρώματα. Επιπλέον, προσφέρουν υψηλή ευκρίνεια για να εξασφαλίζεται υψηλή καθαρότητα στις παρουσιάσεις. 
Με βάρος μόνο 2.3kg και μικρό μέγεθος, η μεταφορά τους είναι πολύ εύκολη ενώ διαθέτουν και ειδική θήκη μεταφορές. Η έναρξη λειτουργίας γίνεται εύκολα και γρήγορα με χαρακτηριστικά όπως το quick-start χωρίς να χρειάζεται χρόνος για να θερμανθεί ο προβολέας. Είναι επίσης πολύ ευέλικτοι για να προσαρμόζονται σε διαφορετικού μεγέθους αίθουσες διδασκαλίας και να προβάλλουν μεγάλη οθόνη και από μικρή απόσταση. Για τέλεια εικόνα, υπάρχει δυνατότητα διόρθωσης οποιασδήποτε παραμόρφωσης με vertical keystone correction που είναι αυτόματο στους EB-X10 και EB-W10.  
Ένα καλώδιο USB συνδυάζει προβολή και mouse control για PC και Mac, ενώ εναλλακτικά μπορεί να γίνει η προβολή κατευθείαν από USB stick χωρίς τη χρήση υπολογιστή με τους EB-X10 και EB-W10.  
Η Julia Lin, projector product manager της Epson, σχολίασε: “Η αξία των νέων προβολέων για τα εκπαιδευτικά ιδρύματα έγκειται στη λάμπα με χρόνο ζωής 5,000 ωρών2 και στη λειτουργικότητα που μόνο η Epson προσφέρει σε αυτά τα επίπεδα κόστους. Επιπλέον, προσφέρουμε επιλογή μεταξύ 35 γλωσσών – με τον ανταγωνισμό να προσφέρει 22.” 

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...