Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

H ΙΒΜ Ελλάς βράβευσε Eμπορικούς της Συνεργάτες

Image representing IBM as depicted in CrunchBaseImage via CrunchBaseΗ IBM (NYSE: IBM), κατά τη διάρκεια εκδήλωσης αφιερωμένης στους Εμπορικούς της Συνεργάτες στην Ελλάδα και τη Κύπρο, βράβευσε τις εταιρείες/συνεργάτες της με τις υψηλότερες επιδόσεις και παρουσίασε τη συνολική πορεία της ΙΒΜ που φέτος κλείνει 100 χρόνια λειτουργίας παγκοσμίως.

Οι εμπορικοί συνεργάτες ενημερώθηκαν για τα προγράμματα που η ΙΒΜ έχει σχεδιάσει γύρω από την ανάπτυξη του Δικτύου Συνεργατών καθώς και για τα προϊόντα αλλά και τις νέες τεχνολογικές υπηρεσίες που υλοποιούνται μέσω των Εμπορικών Συνεργατών της. Παράλληλα, ανακοινώθηκαν και τα βραβεία 3 κατηγοριών: Το Βραβείο “Outstanding Performance in 2010”, το Βραβείο “Retail Store Solutions Top Performer in 2010 ” & το Βραβείο “Tier-2 Top Performer in 2010”.

Συγκεκριμένα, στην πρώτη κατηγορία, “Outstanding Performance in 2010”, βραβεύτηκε η εταιρία Cosmos Business Systems S.A. για την περιοχή της Ελλάδας και η NewCytech Business Solutions Ltd για την περιοχή της Κύπρου. Επιπλέον, για την περιοχή της Ελλάδας βραβεύτηκαν η Singular Logic S.A. στην κατηγορία, “Retail Store Solutions Top Performer in 2010”, καθώς και οι εταιρείες Active Computers S.A. και IT Open Solutions S.A. στην κατηγορία, “Tier-2 Top Performer in 2010”.

Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο τους εορτασμού της Εκατονταετηρίδας, η ΙΒΜ είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει την εταιρεία, τις αξίες της και τον στρατηγικό της προσανατολισμό καθώς και τη μακροχρόνια πορεία της, που χαρακτηρίζεται από τεχνολογική καινοτομία και επιχειρηματικό μετασχηματισμό. Μέσα στα σχέδια της εταιρείας είναι να προβάλλει την εκατοστή επέτειο από την ίδρυσή της, με πρωτοβουλίες που καλύπτουν ολόκληρο το έτος και περιλαμβάνουν μια σειρά ενεργειών σε παγκόσμιο επίπεδο.

O Διευθύνων Σύμβουλος και Γενικός Διευθυντής της ΙΒΜ Ελλάς Α.Ε., κ. Σπύρος Πουλίδας, δήλωσε σχετικά: «Στην ΙΒΜ θεωρούμε ότι μία από τις προτεραιότητές μας είναι και η άριστη συνεργασία με τους Εμπορικούς μας Συνεργάτες για την υλοποίηση σύνθετων έργων με επίκεντρο τη στρατηγική της εταιρείας γύρω από τη δημιουργία ενός «Εξυπνότερου Πλανήτη». Σε αυτό το πλαίσιο θεωρούμε εξίσου σημαντική την ενημέρωση των συνεργατών μας για τις δράσεις που σχεδιάζουμε, όσο και τη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών προς όφελος των πελατών μας».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...