Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Στον «αέρα» το πρώτο 3D κανάλι πορνό

Ταινίες πορνό σε… τρεις διαστάσεις προσφέρει από σήμερα το Penthouse 3D TV, ο πρώτος 3D τηλεοπτικός σταθμός που μεταδίδει πορνογραφικό περιεχόμενο.

Το κανάλι του αμερικανικού περιοδικού Penthouse, το οποίο εκδόθηκε για πρώτη φορά το 1965, θα εκπέμπει αρχικά μόνο στην Ευρώπη, ενώ μέσα στο 2011 αναμένεται να λανσαριστεί και στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το πρόγραμμα

Το πρόγραμμά του θα μεταδίδεται καθημερινά από τις 12 τα μεσάνυχτα έως τις 6 το πρωί (ώρα Ελλάδας) και θα περιλαμβάνει «ταινίες σκληρού και μαλακού πορνό», σύμφωνα με την εταιρεία.

Δεν έχει γίνει γνωστό από πού θα αντλεί το «υλικό» του, ωστόσο σύμφωνα με αναφορές σε αμερικανικά ιστολόγια τεχνολογίας, το Penthouse έχει ξεκινήσει ήδη από το περασμένο καλοκαίρι τα γυρίσματα μιας σειράς ταινιών πορνό σε 3D, οι οποίες θα αρχίσουν να μεταδίδονται από το νέο κανάλι.

Ο τηλεοπτικός σταθμός θα μεταδίδει ταινίες σε 3D υψηλής ευκρίνειας (HD) συνολικής διάρκειας 30 ωρών. Το περιεχόμενο θα ανανεώνεται σε μηνιαία βάση, με την προσθήκη επιπλέον 30 ωρών πορνό.

Μετά τη συμφωνία που συνήψε με τον δορυφορικό πάροχο SES, που διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο δορυφόρων στον κόσμο, το κανάλι του Penthouse θα είναι διαθέσιμο μέσω του δορυφόρου Astra.

«Κανάλια ενηλίκων»

Ο όμιλος του Penthouse είχε λανσάρει το 2009 μια σειρά «καναλιών ενηλίκων» με εικόνα HD: το Penthouse HD, το Penthouse HD1 και το Penthouse HD2.

Το 3D περιεχόμενο, στο οποίο κάνει τώρα τα πρώτα του βήματα, δεν έχει ακόμη αποκτήσει σημαντικό μερίδιο στην αγορά της οικιακής διασκέδασης, καθώς οι καταναλωτές ανά τον κόσμο εμφανίζονται διστακτικοί, ελλείψει πλούσιου περιεχομένου.

Ωστόσο οι δημιουργοί του καναλιού πιστεύουν ότι το «περιεχόμενο για ενηλίκους» θα δώσει μια… τονωτική ένεση στην αγορά του 3D.

Με την δημιουργία του καναλιού, το Penthouse «χτυπά» τον βασικό του αντίπαλο, τον όμιλο Hustler, που ίδρυσε το 1974 ο Λάρι Φλιντ, αποκαλούμενος και «βασιλιάς του πορνό». Το Hustler φημολογείται ότι θα βγάλει στον τηλεοπτικό «αέρα» το δικό του τρισδιάστατο κανάλι πορνό μέσα στον Μάρτιο.

«Ικανοποιούμε τις ανάγκες των καταναλωτών»

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με την έναρξη εκπομπών του καναλιού Penthouse 3D. Στόχος μας ήταν να φέρουμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην καλύτερη πλατφόρμα του κόσμου», δήλωσε ο Μαρκ Μπελ, διευθύνων σύμβουλος της FriendFinder Networks, μητρικής εταιρείας του Penthouse.

«Είμαι ενθουσιασμένος διότι με την συνεργασία μας με το Penthouse είμαστε σε θέση να ικανοποιούμε τις ανάγκες τόσο των καταναλωτών όσο και των καναλιών», ανέφερε ο Τζάκι Βάουτες, επικεφαλής της ΝΟΑ Productions, διανομέα των καναλιών του Penthouse στην Ευρώπη.

Το Penthouse 3D TV είναι το πρώτο τηλεοπτικό κανάλι που μεταδίδει πορνό σε τρεις διαστάσεις, αλλά όχι και η πρώτη πορνογραφική υπηρεσία 3D.

Τον Ιανουάριο του 2010 μια εταιρεία με το όνομα Bad Girls in 3D (Κακά Κορίτσια σε 3D) ανακοίνωσε την παροχή περιεχομένου πορνό σε 3D έναντι μηνιαίας συνδρομής 19,95 δολαρίων, σε όσους προμηθευτούν την τηλεόραση Mitsubishi HDTV 60 ιντσών και τα ειδικά γυαλιά 3D.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...