Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

E-shop.gr: 13 επιτυχημένα χρόνια ανάπτυξης και καινοτομίας!

Τον 13ο χρόνο επιτυχημένης πορείας κλείνει φέτος η e-shop.gr που παρ’ όλη την δύσκολη οικονομική συγκυρία συνεχίζει να αναπτύσσεται, κερδίζοντας συνεχώς μερίδιο αγοράς έναντι του ανταγωνισμού της.

Η οριζόντια ανάπτυξη σε νέες προϊοντικές κατηγορίες που ξεκίνησε από τα μέσα του 2010 αγκαλιάστηκε από το καταναλωτικό κοινό και έδωσε ακόμη μεγαλύτερη ώθηση στην εταιρεία που συνεχίζει να εξυπηρετεί σε καθημερινή βάση πάνω από 5,000 παραγγελίες.

Πιο συγκεκριμένα, η είσοδος της e-shop.gr στην αγορά των φωτοβολταϊκών συστημάτων, αποτέλεσε μια έξυπνη κίνηση με άμεση θετική ανταπόκριση από το καταναλωτικό κοινό. Από τις πρώτες μέρες ανακοίνωσης της ενέργειας εκατοντάδες καταναλωτές εκδήλωσαν στην e-shop.gr το ενδιαφέρον τους για φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις, ενώ οι υλοποιήσεις των πρώτων έργων έχουν ήδη προγραμματιστεί για τον Μάρτιο.

Τα νέα είναι ευχάριστα, καθώς σύντομα θα μπορούμε να προμηθευόμαστε ακόμη περισσότερα προϊόντα από το e-shop.gr. Η εταιρεία αναμένεται στο αμέσως επόμενο διάστημα να ανακοινώσει μια σειρά από στρατηγικές συνεργασίες που στόχο έχουν να ικανοποιήσουν το πελατολόγιο της σε ακόμη περισσότερες ανάγκες του.

Η e-shop.gr με τον τρόπο αυτό εκμεταλλεύεται έξυπνα την υπάρχουσα υποδομή της, τις άρτια οργανωμένες διαδικασίες αλλά και το πανελλαδικό δίκτυο εξυπηρέτησης που έχει αναπτύξει για να βρίσκεται κοντά στους πελάτες της για κάθε τους ανάγκη. Αντίστοιχα το καταναλωτικό κοινό μπορεί να απολαμβάνει χαμηλές τιμές σε μια ακόμη μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων πάντα σε συνδυασμό με τους ταχύτατους ρυθμούς παράδοσης και την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση.

Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι η εταιρία προέβη σε ουσιαστική αναδιάρθρωση μέσα στο 2010 πετυχαίνοντας μειώσεις κόστους της τάξεως του 20%. Ήδη από τους πρώτους 2 μήνες του 2011 οι στρατηγικές αυτές επιλογές δείχνουν τα πρώτα θετικά τους αποτελέσματα, ενισχύοντας τα οικονομικά της μεγέθη και φέρνοντας την σε θέση να αναμένει άνοδο του κύκλου εργασιών για το 2011 τουλάχιστον κατά 10%.

Η e-shop.gr αντιστέκεται σθεναρά στις προκλήσεις των καιρών και αντιμετωπίζει ενεργά την οικονομική κρίση στην Ελλάδα με έξυπνες επιχειρηματικές κινήσεις και ανάπτυξη. Αυτονόητο είναι δε ότι η πραγματική εικόνα της e-shop.gr έρχεται σε πλήρη αντίθεση με αβάσιμες και παραπλανητικές αναφορές που είδαν το φως της δημοσιότητας πρόσφατα και στόχο έχουν να αμαυρώσουν την εικόνα μιας ευρέως αναγνωρίσιμης, εδραιωμένης και αξιόπιστης ελληνικής εταιρείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...