Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Νέα σειρά ακουστικών MDR-XB, από τη Sony

Εάν αγαπάτε τη μουσική, είναι πολύ πιθανόν ο γεμάτος χαρακτήρα ήχος των μπάσων είναι σημαντικός για τη απόλαυσή σας. Είναι η συχνότητα, στην οποία, κυριολεκτικά, νιώθουμε τον ήχο – ο παλμός των μπάσων που κάνει την καρδιά μας να χτυπά δυνατά.

Για αυτόν το λόγο, η σειρά ακουστικών MDR-XB σχεδιάστηκε για να προσφέρει τέλεια ποιότητα μπάσων. Τα ακουστικά κατασκευάστηκαν για να αναπαράγουν ομαλές συχνότητες μπάσων με χαμηλή αντήχηση, για όποια μουσική σας αρέσει.

Κατασκευασμένα για πιο δυναμικό ήχο
Το μυστικό, πίσω από τη σειρά ακουστικών MDR-XB, είναι η τεχνολογία Advanced Vibe Structure. Πρόκειται για μία καινοτομία ενσωματωμένη στα ακουστικά, η οποία σχεδιάστηκε για να αναπαράγει έντονο, ακριβή ήχο μπάσων, είτε ακούτε τις τελευταίες τάσεις της μουσικής, είτε παλιότερα μουσικά στυλ.

Η τεχνολογία Advanced Vibe Structure λειτουργεί βελτιώνοντας, ενεργά, την ακουστική χωρητικότητα μέσα στην κάψα του ακουστικού για να ακούτε συχνότητες μπάσων με την υψηλότερη απόκριση. Με αυτήν την καινοτομία, δημιουργήσαμε μία σειρά ακουστικών, η οποία προσφέρει καθαρό και δυναμικό ήχο μπάσων σε κάθε είδος μουσικής.

Σχεδιασμένα για ακρόαση με στυλ

Για να βυθίζεστε στον κόσμο της μουσικής, είναι σημαντικό τα ακουστικά σας να τα νιώθετε, να ακούγονται αλλά και να φαίνονται υπέροχα. Αυτή είναι η βασική αρχή, που βρίσκεται πίσω από το στυλ των ακουστικών MDR-XB, τα οποία επανασχεδιάστηκαν και ραφιναρίστηκαν για τον σύγχρονο τρόπο ζωής.

Τα ακουστικά νέας γενιάς MDR-XB είναι πιο κομψά, πιο λεπτά και πιο ελαφριά, με κάψες που περιστρέφονται και διπλώνουν, ώστε να είναι εύκολα στη μεταφορά και τη φύλαξή τους. Είτε ετοιμάζεστε για τη βραδινή σας έξοδο, είτε ακούτε μουσική στο τραίνο ή χαλαρώνετε στον καναπέ σας, τα ακουστικά MDR-XB κατασκευάστηκαν για να σας χαρίσουν άνεση, απόδοση και κομψότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...