Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Πωλήσεις 5 εκατομμυρίων LTE smartphones από την LG

Η LG Electronics (LG) ανακοίνωσε την επιτυχία ενός νέου ορόσημου στις παγκόσμιες πωλήσεις LTE smartphones, αγγίζοντας τα 5 εκατομμύρια συσκευές μέχρι σήμερα. Χαρακτηριστικό είναι ότι μόνο τον μήνα Ιούλιο πουλήθηκαν 1 εκατομμύριο smartphones – αυτό πρακτικά σημαίνει περίπου πώληση 1 LTE smartphone ανά δυόμιση δευτερόλεπτα.

Η LG κυκλοφόρησε το πρώτο LTE smartphone «RevolutionTM της LG» στις Η.Π.Α. τον Μάιο του 2011 μέσω του μεγαλύτερου φορέα Verizon Wireless και διεύρυνε τις στοχευόμενες LTE αγορές με τα LTE smartphones της παγκοσμίως.

Επικεντρωνόμενη στις μεγάλες αγορές με δυνατότητα LTE, η LG συνάντησε μεγάλη ανταπόκριση με την προσφορά διαφορετικών LTE smartphones προσαρμοσμένα στις καταναλωτικές ανάγκες. Αυτήν τη στιγμή, περισσότερα από 10 LTE smartphones της LG διατίθενται σε χώρες που η υπηρεσία είναι διαθέσιμη, συμπεριλαμβανομένων της Κορέας, των Η.Π.Α., της Ιαπωνίας και επιλεγμένων αγορών σε Ευρώπη και Ασία.

Παρόλο που το Optimus LTE έχει τον τίτλο του πιο διάσημου LTE smartphone από την LG με 2 εκατομμύρια πωλήσεις, το Optimus Vu: έχει πωλήσει παραπάνω από 500.000 συσκευές από το Μάρτιο, αναδεικνύοντας την αποδοχή της συσκευής, καθώς προετοιμάζεται και για την παγκόσμια κυκλοφορία του. Επιπλέον, με την κυκλοφορία του πρώτου παγκοσμίως 2GB RAM LTE smartphone το Μάιο, με την ονομασία Optimus LTE II, η LG είχε τις πιο ταχείς πωλήσεις, σε σχέση με όλα τα LTE smartphones, με τη συσκευή να σημειώνει μισό εκατομμύριο πωλήσεις τις πρώτες 70 μέρες.

Σύμφωνα με ένα δημοσίευμα της Jefferies & Company, η LG είναι ο παγκόσμιος ηγέτης των LTE ευρεσιτεχνιών με αξία άνω των 8 δισ. δολαρίων. Επιπλέον, η TechIPM, εταιρία συμβούλων με εξειδίκευση σε θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας, μελέτησε τις ευρεσιτεχνίες που σχετίζονται με το LTE και είναι εγγεγραμμένες στο U.S. Patent και Trademark Office στο δεύτερο τρίμηνο του 2012 και επιβεβαίωσε ότι η LG είχε το μεγαλύτερο συνολικό αριθμό ευρεσιτεχνιών.

«Οι πωλήσεις των LTE smartphones παγκοσμίως αναμένεται να αυξηθούν στο δεκαπλάσιο φέτος σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά», δήλωσε ο Dr. Jong-seok Park, Πρόεδρος και CEO της LG Mobile Communications Company. «Έχοντας αυτό κατά νου, προγραμματίζουμε την κυκλοφορία μίας ακόμη πιο εντυπωσιακής σειράς LTE τους προσεχείς μήνες».Η LG αποδεικνύει την πρωτοκαθεδρία της στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας με τις υψηλές πωλήσεις LTE συσκευών σε παγκόσμιο επίπεδο, προσφέροντας επιλογές για κάθε τύπο καταναλωτή, γιατί Life’s Good!
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...