Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Τα πλυντήρια εμπρόσθιας φόρτωσης της LG έλαβαν την πιστοποίηση Green Product Mark

Η LG Electronics (LG) ανακοίνωσε ότι τα πλυντήρια εμπρόσθιας φόρτωσής της έλαβαν την πιστοποίηση Green Product Mark της TÜV Rheinland, του αναγνωρισμένου γερμανικού φορέα πιστοποίησης για τα καταναλωτικά προϊόντα. Το Green Product Mark είναι μία υψηλού επιπέδου πιστοποίηση που αναγνωρίζει τις συσκευές με χαρακτηριστικά εξαιρετικά φιλικά προς το περιβάλλον. Τα πλυντήρια εμπρόσθιας φόρτωσης της LG είναι τα πρώτα προϊόντα στο χώρο των οικιακών συσκευών που λαμβάνουν τη συγκεκριμένη αναγνώριση και αυτό μπορεί να αποδοθεί σε μεγάλο βαθμό στον Inverter Direct Drive μηχανισμό της LG, ο οποίος μειώνει την ενεργειακή κατανάλωση μέχρι και στο 50% σε αντίθεση με τους συμβατικούς μηχανισμούς πλυντηρίων.

«Τα πρότυπα σχετικά με το περιβάλλον γίνονται ολοένα και πιο υψηλά και την ίδια στιγμή οι καταναλωτές αποκτούν όλο και μεγαλύτερη εξοικείωση σχετικά με το ποιες οικιακές συσκευές είναι πραγματικά φιλικές προς το περιβάλλον», δήλωσε ο κος Seong-jin Jo, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του Washing Machine Division της LG Home Appliances Company. «Η αναγνώριση των προσπαθειών μας με το Green Product Mark μας δίνει μεγάλη ικανοποίηση. Είμαστε ευτυχείς που τα προϊόντα μας αυξάνουν την αποδοτικότητα ενώ εξοικονομούν ενέργεια για τον καταναλωτή. Προχωρώντας μπροστά, η LG θα συνεχίζει να προσπαθεί για ‘πράσινες καινοτομίες’ που προστατεύουν τους πόρους του πλανήτη».

Μέσα από τους συνεχείς ελέγχους της, η TÜV Rheinland αναγνωρίζει και επιβραβεύει τα πλέον ενεργειακά βιώσιμα προϊόντα που είναι διαθέσιμα στην ευρωπαϊκή αγορά. Πέραν του αυστηρού ελέγχου της κατανάλωσης ισχύος και νερού από το προϊόν, οι διαδικασίες κατασκευής και αρκετοί επιπλέον παράγοντες λαμβάνονται υπόψη για την απονομή του Green Product Mark.

Αποκτώντας αυτή την εξαιρετικά σημαντική πιστοποίηση για τα πλυντήρια της, η LG απέδειξε τη συνεχή αφοσίωση της στη διατήρηση του περιβάλλοντος και τη δημιουργία ενεργειακά αποδοτικών τεχνολογιών, γιατί Life’s Good!
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...