Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Η LG OLED TV αναδείχθηκε ως η κορυφαία τηλεόραση στην Ευρώπη

Η LG Electronics, ξεχώρισε για ακόμη μία φορά στα European Imaging & Sound Associations (EISA) Awards με την LG OLED TV (LG 55EM970V και 55EM975V) και τη CINEMA 3D Smart TV (LG 55LM960V). Τα προϊόντα που διακρίθηκαν επιλέχθηκαν από εκπροσώπους 50 περιοδικών ειδικού Τύπου από 19 Ευρωπαϊκές χώρες. Τα βραβεία EISA συγκαταλέγονται ανάμεσα στα πλέον έγκριτα του κλάδου της οικιακής ψυχαγωγίας, και δίνονται σε προϊόντα, τα οποία διαθέτουν κορυφαία επίπεδα τεχνολογίας, σχεδίασης και καινοτομίας. 
 
Η LG Electronics απέσπασε φέτος τα εξής βραβεία:
«Η αναγνώριση της LG OLED TV και της CINEMA 3D Smart TV από τους κριτές της EISA αναδεικνύει για ακόμη μία φορά την πρωτοκαθεδρία της LG στην αγορά της οικιακής ψυχαγωγίας», δήλωσε ο κ. Havis Kwon, Πρόεδρος και CEO της LG Home Entertainment Company. «Πέραν των πωλήσεων, οι συγκεκριμένες διακρίσεις αποτελούν σημαντικά ορόσημα για τους μηχανικούς μας και τους σχεδιαστές μας, οι οποίοι σέβονται τις απόψεις των thought-leaders της αγοράς που αποτελούν τα μέλη της EISA».
Η OLED τηλεόραση της LG, η μεγαλύτερη και λεπτότερη παγκοσμίως, παρέχει την κορυφαία ποιότητα εικόνας με μοναδική αντίθεση και γωνίες θέασης, οι οποίες έλαβαν ενθουσιώδη σχόλια από τους κριτές της EISA. Χάρη στην καινοτόμο WRGB τεχνολογία, η OLED τηλεόραση της LG παρέχει τις λειτουργίες 4 Color Pixel και Color Refiner, οι οποίες προσθέτουν ένα λευκό sub-pixel στα τρία κύρια pixels, παράγοντας ρεαλιστικά χρώματα που είναι πιο άνετα για τα μάτια από οποιαδήποτε γωνία θέασης. Η απαράμιλλη Paper Slim σχεδίαση με πάχος μόλις 4 χιλ. δημιουργεί μία ανεπανάληπτη εμπειρία θέασης.
Νωρίτερα  μέσα στη χρονιά, η 55ιντσών OLED τηλεόραση της LG ανεδείχθη ως Best of CES και Best of Show από τη CNET, αναγνωρίζοντας την τηλεόραση ως το καλύτερο προϊόν από τις 2.700 εταιρείες που συμμετείχαν στη CES. Η τηλεόραση έλαβε επίσης το Προεδρικό Βραβείο της Δημοκρατίας της Κορέας για την Τεχνολογία Πολυμέσων στο World IT Show που διεξήχθη στην Κορέα τον Μάιο.
Η 55LM960V CINEMA 3D Smart TV της LG διατίθεται με το Magic Remote, το οποίο παρέχει πολλούς τρόπους διάδρασης με την τηλεόραση, όπως Voice Recognition, Wheel, Magic Gesture και Pointing. Επιπλέον, το UI (User Interface) της Smart TV της LG δίνει στους χρήστες πιο γρήγορη και πιο εύκολη πρόσβαση σε πλούσιο περιεχόμενο και σε εφαρμογές. Χάρη στην τεχνολογία Film Patterned Retarder (FPR), η LG CINEMA 3D Smart TV παρέχει μία ακόμη πιο εντυπωσιακή 3D εμπειρία, ενώ το NANO FULL LED διασφαλίζει την ομοιόμορφη διανομή του φωτισμού, detailed local dimming και συνοχή εικόνας, προβάλλοντας ζωντανές εικόνες, οι οποίες είναι πιο φωτεινές, πιο καθαρές και πιο ομαλές. Η 55LM960V αξιοποιεί επίσης τα οικονομικά, άνετα και ελαφριά γυαλιά, τα οποία χαρακτηρίστηκαν από την επιτροπή της EISA ως «μία 3D λύση για ολόκληρη την οικογένεια».
Η LG Electronics επιβεβαιώνει τη θέση της ως ηγέτης στον χώρο της καινοτομίας και της τεχνολογίας με βραβεία που αναγνωρίζουν τη συμβολή της στη δημιουργία νέων προτύπων οικιακής ψυχαγωγίας, γιατί Life’s Good! 
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...