Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Δώρο eBook μόνο μέχρι 24 Αυγούστου 2012 & έναρξη εγγραφών eMarketing

Wordle Cloud of the Internet Marketing Blog - ...
(Photo credit: DavidErickson)
Ξεκήνισαν οι εγγραφές για το πρόγραμμα eMarketing και σας κάνουμε ένα δώρο. Είναι ένα eBook με τίτλο “The Kindle Publishing Revolution – How To Build Your Own Publishing Empire on Kindle Leveraging the Power of Amazon” Δώρο θα είναι διαθέσιμο μόνο μέχρι την Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012 μετά θα αρχίσει η πώλησή του από το Amazon στην τιμή των $2.99. Το link για το δώρο σας και ένα ενημερωτικό video είναι http://bit.ly/MNCUZ9

To eMarketing ή Web Marketing είναι μια νέα ειδικότητα με μεγάλη ζήτηση.

Φέτος είναι η τρίτη χρονιά που τρέχουμε το πρόγραμμα μας και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που μπορούμε να πούμε με στοιχεία πλέον ότι το πρόγραμμά μας, eMarketing, δίνει απάντηση στην αβεβαιότητα των καιρών.

Οι απόφοιτοι μας είναι η απόδειξη – απολαμβάνουν ένα πάρα πολύ καλό εισόδημα.
Δεν είναι θέμα ηλικίας ή τεχνικές γνώσεις είναι θέμα θέλησης να προχωρήσετε και να παρακολουθήσετε το μέλλον και τις εξελίξεις.

Μπορείτε να το δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα, μέχρι και το κόστος από το website μας (www.AthensTrainingCenter.gr). Περιέχει τα πάντα.

Όσον αφορά τα δίδακτρα, επειδή και εμείς ζούμε στην ίδια χώρα και καταλαβαίνουμε, έχουμε αναπτύξει μια νέα ενότητα στο πρόγραμμά μας ούτως ώστε άμεσα να μπορέσετε να αρχίσετε να βγάζετε χρήματα για να καλύψετε τις ανάγκες του προγράμματος και να σας μείνουν χρήματα.
Αν θέλετε να προχωρήσετε μπροστά στην νέα εποχή που έρχεται - τότε καλέστε μας στο 210 8001029 για να κλείσουμε ένα ραντεβού και να λύσουμε κάθε απορία σας οι οποία δεν σας κάλυψε το website (www.AthensTrainingCenter.gr).

Αν είστε εκτός Αθηνών και θέλετε να παρακολουθήσετε το πρόγραμμα εξ' αποστάσεως, πάλη καλέστε μας στο 210 8001029 για να κλείσουμε ένα τηλεφωνικό ραντεβού.

PS: Το πρόγραμμα μας αποτελείτε από τέσσερις ενότητες, με διάρκεια τεσσάρων μηνών – 2 απογεύματα την εβδομάδα (Δευτέρα και Τετάρτη) και στο τέλος δίνετε εξετάσεις για την παγκοσμίως αναγνωρισμένη πιστοποίηση CeMA.

PS: Στην παρακάτω διεύθυνση μπορείτε να δείτε view περιγραφή του προγράμματος http://bit.ly/nx9Qjm
PSS: Distance Learning για αυτούς που είναι εκτός Αθηνών και θέλουν να συμμετάσχουν
PSSS: Το κόστος μπορεί να καλυφθεί από το πρόγραμμα ΛΑΕΚ 0,45% του ΟΑΕΔ.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...