Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Τώρα η Google δίνει τη δυνατότητα στους Έλληνες χρήστες να «εκπέμψουν» live σε όλο τον κόσμο μέσω των Hangouts On Air

Image representing Google as depicted in Crunc...
Image via CrunchBase
Η Google εγκαινιάζει στην Ελλάδα τα Hangouts On Air, την εφαρμογή που επιτρέπει στους φίλους τής Google να συζητούν πρόσωπο με πρόσωπο οπουδήποτε και αν βρίσκονται, να φιλοξενούν εικονικές συναντήσεις και να μεταδίδουν τις συνομιλίες τους σε όλο τον κόσμο.
Τα Hangouts On Air αποτελούν ουσιαστικά μία εφαρμογή του Google+, μέσω της οποίας οι χρήστες μπορούν να συνομιλήσουν με βίντεο με έως και 10 άτομα, από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, να μοιραστούν ζωντανά τα νέα τους, να παρακολουθούν μαζί videos στο YouTube ή και να παίξουν online παιχνίδια μαζί.
Τα Hangouts On Air επιτρέπουν επίσης τη δωρεάν τηλεσυνδιάσκεψη για έως και 10 άτομα. Τα Hangouts προσφέρουν ένα πακέτο παραγωγικών εφαρμογών που δίνουν τη δυνατότητα να μοιραστεί ο χρήστης το περιεχόμενο της οθόνης του, να συνεργαστεί στα Έγγραφα Google και να παρακολουθεί μαζί με συνεργάτες παρουσιάσεις και διαγράμματα.
Επίσης, μέσω των Hangouts On Air οι φίλοι της Google στην Ελλάδα θα έχουν τη δυνατότητα να:
       Μεταδώσουν live το περιεχόμενο που επιθυμούν. Επιλέγοντας τη ρύθμιση "Enable Hangouts On Air", ο χρήστης μπορεί να μεταδώσει το δικό του live hangout -από το Google+ stream- στο YouTube κανάλι του ή στην ιστοσελίδα του, σε ολόκληρο τον κόσμο.
       Δουν πόσους viewers έχουν. Κατά τη διάρκεια της μετάδοσης, ο χρήστης μπορεί να παρακολουθήσει μέσα στο hangout πόσοι άνθρωποι παρακολουθούν live.
       Μαγνητοσκοπήσουν και να μοιραστούν. Όταν ο χρήστης είναι off air, το video που έχει εγγραφεί ανεβαίνει στο YouTube κανάλι του χρήστη όπως και στο αρχικό Google+ post του. Με αυτό τον τρόπο είναι ευκολότερο να μοιραστεί κανείς και να συζητήσει την «εκπομπή» του, μετά το τέλος της μετάδοσής της.
Τα Hangouts On Air αποτελούν το τέλειο παράδειγμα της διασύνδεσης των εφαρμογών της Google, αλλά και του σταθερού προσανατολισμού της σε πλατφόρμες που επιτρέπουν στους χρήστες να μοιράζονται το περιεχόμενό τους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής, εκατομμύρια χρήστες στον κόσμο έχουν ήδη χρησιμοποιήσει τα Hangouts On Air, όπως για παράδειγμα ο Πρόεδρος των Η.Π.Α. +Barack Obama, ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών +Ban Ki-moon, ο +David Beckham, η +Tyra Banks και πολλοί άλλοι που έδωσαν συνεντεύξεις με τη συμμετοχή χρηστών live από όλο τον κόσμο.
Σήμερα οι Έλληνες χρήστες εκπέμπουν live σε όλο τον κόσμο μέσω των Hangouts On Air! 
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...