Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

80 εκατομμύρια HTPS Panels για προβολείς 3LCD από την Epson

H Seiko Epson Corporation ("Epson," TSE: 6724) ανακοινώνει ότι η συνολική παραγωγή "HTPS" TFT πάνελ υγρών κρυστάλλων για προβολείς 3LCD έφτασε τα 80 εκατομμύρια, που αντιστοιχούν σε περισσότερους από 26.5 εκατομμύρια προβολείς.

Για πάνω από δύο δεκαετίες, η Epson έχει διατηρήσει τη θέση της ως No. 1 παγκοσμίως προμηθευτής* HTPS panels, της συσκευής που βρίσκεται στην καρδιά των 3LCD προβολέων. Έχει οδηγήσει τις εξελίξεις στην αγορά αναπτύσσοντας και προσφέροντας τεχνολογίες που βελτιώνουν σημαντικά την απόδοση των προϊόντων.

Η ανάπτυξη της αγοράς προβολέων 3LCD για μεγάλο χρονικό διάστημα συνδέθηκε με τις απαιτήσεις για επαγγελματικές παρουσιάσεις. Σήμερα, οι προβολείς 3LCD χρησιμοποιούνται σε πολλές αγορές. Στην αγορά home theater, οι προβολείς αποτελούν μια πολύ καλή επιλογή για παρακολούθηση ταινιών με δυνατότητες 3D και υψηλούς λόγους αντίθεσης που μπορούν να αναπαράγουν έντονα μαύρα χρώματα. Στην εκπαιδευτική αγορά, οι προβολείς καθιστούν την εκπαιδευτική διαδικασία στα σχολεία αποτελεσματικότερη. Οι προβολείς βελτιώνουν, επίσης, τις εκδηλώσεις εμπορικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα με τη δυνατότητα προβολών σε μεγάλες αίθουσες για ομιλίες, ψυχαγωγία και τέχνη. Αυτές οι εφαρμογές αποτελούν μόνο ένα δείγμα των δυνατοτήτων της τεχνολογίας προβολής. Και για το λόγο αυτό η αγορά προβολέων αναμένεται να παρουσιάζει αύξηση σχεδόν 10% ετησίως.

"Η Epson είναι κορυφαία εταιρεία στην ανάπτυξη και δημιουργία HTPS panels," δήλωσε ο Nobuyuki Shimotome, deputy chief operating officer του Epson Visual Products Operations Division, "Στα επόμενα στάδια, θα σταθεροποιήσουμε περαιτέρω τη θέση μας ενισχύοντας και επεκτείνοντας τη γκάμα των προϊόντων μας και τελειοποιώντας τις μοναδικές τεχνολογίες μας για να ανταποκρίνονται σε συγκεκριμένες ανάγκες της αγοράς."

* Σύμφωνα με έρευνα της Epson (Μάιος 2012)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...