Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Δροσιστείτε οικονομικά, με κλιματιστικά από το e-shop.gr

Η νέα προϊόντική κατηγορία των κλιματιστικών προστέθηκε πρόσφατα στο δημοφιλές ηλεκτρονικό κατάστημα e-shop.gr , προσφέροντας μια ποικιλία κλιματιστικών προϊόντων από επώνυμους κατασκευαστές σε προνομιακές τιμές.
Αναζητήστε το προϊόν που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σας ανάμεσα σε δεκάδες προτάσεις από την Whirlpool, Samsung , LG και Electrolux. Με αναλυτική on line πληροφόρηση για την ψυκτική και θερμική απόδοσης της κάθε μονάδας, την ενεργειακή της κλάση αλλά και άλλα επιμέρους χαρακτηριστικά, όπως οι ακριβείς διαστάσεις ή το επίπεδο θορύβου, η σύγκριση εναλλακτικών επιλογών και η αγοραστική απόφαση γίνονται πιο εύκολα από ποτέ.

Επιπλέον ο καταναλωτής εφόσον επιθυμεί την εγκατάσταση του κλιματιστικού μηχανισμού στο χώρο του, έχει πρόσβαση σε προνομιακές τιμές υπηρεσιών εγκατάστασης που ισχύουν για ολόκληρη την Ελλάδα από επιλεγμένους συνεργάτες της e-shop.gr

Με τον τρόπο αυτό η e-shop.gr καταφέρνει να ικανοποιήσει τους πελάτες της σε ένα ακόμη μεγαλύτερο εύρος αναγκών τους, πάντα ακολουθώντας την πολιτική των χαμηλών τιμών σε επώνυμα προϊόντα και την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών που προφέρει η μεγαλύτερη εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου στην Ελλάδα.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...