Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Προ-παραγγείλτε το ολοκαίνουριο PlayStation®Vita (PS Vita)

 Η Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) ανακοίνωσε τις λεπτομέρειες της διαδικασίας προ-παραγγελίας του πλέον αναμενόμενου συστήματος ψυχαγωγίας νέας γενιάς. Το PlayStation®Vita (PS Vita) θα βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων όλων των PAL περιοχών από τις 22 Φεβρουαρίου του 2012. Για μια περιορισμένη χρονική περίοδο από τις αρχές Δεκεμβρίου, οι προ-παραγγελίες για το PS Vita θα είναι διαθέσιμες σε επιλεγμένα καταστήματα.
Με την προ-παραγγελία δε διασφαλίζετε απλώς την παραλαβή του PS Vita την ημέρα του λανσαρίσματος, αλλά παίρνετε και το αποκλειστικό PS Vita Gift Pack*, στο οποίο περιλαμβάνονται δώρα περιορισμένων αντιτύπων, αποκλειστικό περιεχόμενο και εκπτώσεις σε παιχνίδια από το PlayStation®Store.
Το παρακάτω πακέτο προ-παραγγελίας (PS Vita Pre-order Gift Pack) θα είναι διαθέσιμο από αρχές Δεκεμβρίου σε επιλεγμένα καταστήματα:
In-Ear ακουστικά («ψείρες») ‘PS Vita Blue’
Τα ειδικά σχεδιασμένα ακουστικά με το λογότυπο του PlayStation, αλλά και το εκπληκτικό γαλάζιο μεταλλικό φινίρισμα συνοδεύονται από τον κωδικό προ-παραγγελίας ** με τον οποίο θα αποκτήσετε πρόσβαση στο ακόλουθο περιεχόμενο μέσω PSN:
  • €5*** έκπτωση σε ένα από τα παρακάτω παιχνίδια του PS Vita στο PlayStation®Store: Little Deviants™, Super Stardust™ Delta, Hustle Kings™, Escape Plan™*
  • Αποκλειστικά αντικείμενα του PS Vita για το PlayStation®Home: T- Shirt, γυαλιά ηλίου, ακουστικά, αθλητικά παπούτσια και τσάντα PS Vita
  • Αποκλειστική πρόσβαση πριν από όλους τους άλλους στην εφαρμογή Frobisher Says! για το PS Vita
  • Ένα αποκλειστικό avatar PS Vita για το PlayStation®Network
 Η διαδικασία της προ-παραγγελίας είναι εξαιρετικά απλή και δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:
  1. Από αρχές Δεκεμβρίου, μπορείτε να προ-παραγγείλετε το PS Vita καταβάλλοντας μια προκαταβολή σε επιλεγμένα καταστήματα
  2. Την ίδια στιγμή θα προμηθευτείτε το αποκλειστικό πακέτο προ-παραγγελίας (PS Vita Limited Edition Gift Pack) από το κατάστημα
  3. Μόλις κυκλοφορήσει το PS Vita, επισκεφθείτε το κατάστημα της επιλογής σας και αφού εξοφλήσετε το υπόλοιπο ποσό ξεκινάτε το παιχνίδι!
    Τόσο απλό και εύκολο. 
Το PS Vita προσφέρει διαδραστική ψυχαγωγία χωρίς όρια, όπου και εάν είστε και όποτε θέλετε. Με μια σειρά άκρως προηγμένων χαρακτηριστικών -όπως η εκπληκτική OLED οθόνη αφής 5 ιντσών, η οπίσθια επιφάνεια αφής, οι δίδυμοι αναλογικοί μοχλοί, οι αισθητήρες κίνησης, οι δύο κάμερες, το επαναστατικό περιβάλλον χρήστη (UI) και η υποστήριξη 3G και Wi-Fi συνδεσιμότητας– το PS Vita προσφέρει και μια σειρά νέων τρόπων παιχνιδιού και διασύνδεσης με τον κόσμο γύρω σας.   
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το: eu.playstation.com/psvita  
*το ποσό της προκαταβολής δεν επιστρέφεται.
**ο κωδικός της προ-παραγγελίας πρέπει να δηλωθεί στο eu.playstation.com/preorder έως τις 31/12/2012. 
***ή ίσης αξίας ανάλογα με την εκάστοτε ισοτιμία.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...