Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Nέες Wi-Fi κορνίζες S-Frame της Sony

Τώρα είναι πλέον εύκολο να διατηρείτε την ψηφιακή σας κορνίζα ενημερωμένη με τις τελευταίες σας φωτογραφίες. Τα νέα μοντέλα WA700 και W700 είναι οι πρώτες ψηφιακές κορνίζες S-Frame από τη Sony, οι οποίες συνδέονται στο οικιακό σας Wi-Fi δίκτυο. Μεταφέρετε φωτογραφίες απ’ ευθείας από τον υπολογιστή σας, από e-mail ή πάρτε αυτές που ανέβασαν οι φίλοι σας στο Facebook – χωρίς να μπλέκετε με καλώδια και κάρτες μνήμης.

Οι δύο κορνίζες των 7” αποτελούν το ιδανικό δώρο, αφού θα δώσετε την ευκαιρία σε φίλους ή συγγενείς να μοιράζονται και να απολαμβάνουν τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες τους.

Η κορνίζα S-Frame προβάλλει αυτόματα κάθε φωτογραφία που βρίσκει συνημμένη σε μηνύματα e-mails από οπουδήποτε στον κόσμο. Είναι ένας θαυμάσιος τρόπος για γονείς και παππούδες να βλέπουν την οικογένειά τους να μεγαλώνει. Επιπλέον, και οι δύο κορνίζες S-Frame της σειράς Wi-Fi Series, έχουν τη δυνατότητα να προβάλλουν πρόσφατες φωτογραφίες ή και ολόκληρα άλμπουμ που ανεβάζουν οι φίλοι σας στο Facebook.

Γιατί να μην απελευθερώσετε αυτές τις χιλιάδες αναμνήσεις που βρίσκονται κρυμμένες μέσα στο σκληρό σας δίσκο; Οι κορνίζες S-Frame μπορούν να έχουν ασύρματη πρόσβαση στις φωτογραφίες που έχετε αποθηκεύσει στον υπολογιστή σας, προβάλλοντας συνεχώς μια ‘φρέσκια’ σειρά εικόνων, αφού δεν επαναλαμβάνεται η προβολή των φωτογραφιών που είδατε προηγουμένως.

Οι δύο ψηφιακές κορνίζες διαθέτουν έξυπνη σχεδίαση και ένα νέο –φιλικό προς τον χρήστη– πάνελ αφής, το οποίο καθιστά παιχνιδάκι την αναζήτηση μέσα στη συλλογή των φωτογραφιών σας, την επιλογή ρυθμίσεων slideshow και την επικαιροποίηση της προβολής φωτογραφιών από τον υπολογιστή, τα e-mail σας ή τα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης, στα οποία ανήκετε.

Η ενσωματωμένη μνήμη του 1 GB προσφέρει αρκετό χώρο για να αποθηκεύσετε μέχρι και 4.000 φωτογραφίες (σε ανάλυση 0,78 megapixel). Μπορείτε, επιπλέον, να αναπαράγετε φωτογραφίες (αλλά και μουσική και HD βίντεο-κλιπ με το μοντέλο WA700) από ένα USB stick που θα συνδέσετε στην κορνίζα.

Οι δύο κορνίζες μπορούν να προβάλλουν το σημερινό δελτίο καιρού και προγνώσεις για τις επόμενες ημέρες, από τη διαδικτυακή υπηρεσία AccuWeather.

Το μοντέλο S-Frame WA700 διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά του W700, συν μερικές ακόμη εντυπωσιακές βελτιώσεις. Η υπηρεσία vTuner Internet Radio σας επιτρέπει να επιλέξετε από μια πληθώρα ραδιοφωνικών σταθμών ενώ βλέπετε τις φωτογραφίες σας. Μπορείτε, επίσης, να δείτε Full HD βίντεο-κλιπ (σε φορμά AVCHD ή MPEG4) που τραβήξατε με τη βιντεοκάμερα ή τη ψηφιακή φωτογραφική σας μηχανή. Το ενσωματωμένο ηχείο σας επιτρέπει να απολαύσετε τα μουσικά αρχεία MP3 που έχετε επιλέξει να συνοδεύουν τα φωτογραφικά slideshow.

Ο χρονοδιακόπτης on/off για εξοικονόμηση ενέργειας, που διαθέτουν και τα δύο μοντέλα, μπορεί να ρυθμιστεί για να μεταβεί η συσκευή αυτόματα σε κατάσταση αναμονής (standby) όταν δε χρειάζεται να λειτουργεί – για παράδειγμα τη νύχτα, ή κατά το διάστημα της ημέρας που απουσιάζετε από το σπίτι.

Οι νέες ψηφιακές κορνίζες S-Frame W700 και WA700 Wi-Fi Series από τη Sony θα είναι διαθέσιμες στην αγορά από τον Ιανουάριο του 2012.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...