Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

4 αποκλειστικά παιχνίδια του PlayStation μέσα στο Σεπτέμβριο

God of War: Chains of OlympusImage via WikipediaΗ Sony Computer Entertainment Europe(SCEE) είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την άφιξη τεσσάρων επικών «remastered» τίτλων σε Blu-ray Disc για το PlayStation®3 (PS3™). Οι νεότερες προσθήκες στην σειρά Classics HD, ICO, Shadow of the Colossus και God of War® Collection: Volume II έρχονται με κορυφαία ποιότητα εικόνας, προκειμένου να προσφέρουν νέες, συναρπαστικές gaming εμπειρίες στους κατόχους PS3 μέσα στο Σεπτέμβριο.

God of War Collection: Volume II (Classics HD)

Κυκλοφορεί στις 14 Σεπτεμβρίου

Διαθέσιμες ως τώρα μόνο για PSP™ (PlayStation®Portable), οι περιπέτειες του Kratos στο God of War®: Chains of Olympus και στο God of War®: Ghost of Spartaεπανακυκλοφορούν σε μαγευτική απεικόνιση Υψηλής Ευκρίνειας και καθηλωτικά γραφικά στερεοσκοπικού 3D, αναβιώνοντας τις ανελέητες μάχες του Έλληνα ήρωα.

Την παραγωγή και τη νέα επεξεργασία ανέλαβε η Ready at Dawn, η πολυβραβευμένη παραγωγός της σειράς God of War για PSP™, επιτρέποντας στους παίκτες να βυθιστούν στο σκληρό και χαοτικό κόσμο του Kratos με αναβαθμισμένη απεικόνιση. Σε συνδυασμό με την υποστήριξη των τροπαίων (trophies) του PlayStation®Network, οι παίκτες θα βιώσουν μια ολοκαίνουρια εμπειρία. Ανακαλύψτε τα σκοτεινά μυστικά από το παρελθόν του Kratos, καθώς η ιστορία του Chains of Olympus ξεδιπλώνεται 10 χρόνια προτού ξεκινήσει το God of War, και εξερευνήσετε την αλήθεια για το οικογενειακό του ιστορικό με το Ghost of Sparta να εκτυλίσσεται ανάμεσα στα God of War® και God of War®II.

ICO & Shadow of the Colossus (Classics HD): Κυκλοφορεί στις 28 Σεπτεμβρίου

Για πρώτη φορά έχετε την ευκαιρία να αναβιώσετε δύο από τα πλέον καταξιωμένα παιχνίδια του PlayStation® 2 στο PS3, σε full HD ανάλυση 1080p με κορυφαία ποιότητα εικόνας, αλλά και στερεοσκοπική 3D απεικόνιση για μια ολοκληρωμένη εμπειρία. Βυθιστείτε σε μια πρωτοποριακή ιστορία γεμάτη μάχες, στρατηγική, εξερεύνηση, συναίσθημα, αλλά και επίλυση γρίφων – οι φανατικοί της σειράς, αλλά και όσοι δοκιμάζουν τα παιχνίδια για πρώτη φορά θα βιώσουν τη μυστηριακή εμπειρία και το μαγευτικό ταξίδι στον κόσμο του ICO και του Shadow of the Colossus.

Το remaster ανέλαβε η Bluepoint® Games και την παραγωγή τα Japan Studios υπό τη καθοδήγηση του Game Director, Fumito Ueda, προσφέροντας στους παίκτες την ευκαιρία να εξερευνήσουν και να μαγευτούν από τους εκπληκτικούς κόσμους του ICO και του Shadow of the Colossus:

Platform περιπέτεια – Κυριαρχήστε μέσω μαχών, σωστής στρατηγικής, κατάλληλων αναζητήσεων και επίλυσης γρίφων απολαμβάνοντας αρκετές ώρες gameplay σε αμφοτέρους τους τίτλους.
Ανεπανάληπτες ιστορίες – Κάθε παιχνίδι διαθέτει ένα ξεχωριστό και αυθεντικό στυλ, αλλά και μοναδικές ιστορίες που μαγνητίζουν.
Υποστήριξη Trophies – H υποστήριξη Τροπαίων (Trophies) μέσω του PlayStation Network επιτρέπει στους παίκτες να εμπλουτίζουν τη συλλογή τους.

Παίξτε τα κλασικά αυτά παιχνίδια σε εκπληκτική Full HD ανάλυση και επιλύστε τα μυστήρια τεσσάρων εντυπωσιακών τίτλων, οι οποίοι έρχονται στο PS3. Το God of War Collection: Volume II θα είναι διαθέσιμο από τις 14 Σεπτεμβρίου, ενώ τα ICO και Shadow of the Colossus από τις 28 του ίδιου μήνα.

Επισκεφθείτε το http://gr.playstation.com για να ανακαλύψετε ακόμη περισσότερα.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...