Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Mediterranean College: Πιστοποιημένη ακαδημία της Cisco

Ένα υπερσύγχρονο εργαστήριο πληροφορικής εγκεκριμένο από τη Cisco, εγκαινίασε πρόσφατα η Σχολή Πληροφορικής του Mediterranean College. Το εργαστήριο διαθέτει τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό που θα βοηθήσει τους φοιτητές των σεμιναρίων της Cisco IT Essentials και CCNA να εκπαιδευτούν σε σύγχρονα θέματα όπως η δρομολόγηση πακέτων και η κατασκευή, η επικοινωνία και η ασφάλεια των δικτύων.

Το υπερσύγχρονο αυτό εργαστήριο, το οποίο φέρει το όνομα του «πατέρα» της επιστήμης των υπολογιστών Alan Turing, θα χρησιμοποιείται και από τους φοιτητές του μεταπτυχιακού προγράμματος MSc Computer Networks, που προσφέρεται σε αποκλειστική συνεργασία με το κρατικό βρετανικό πανεπιστήμιο University of Derby.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Mediterranean College είναι πιστοποιημένη ακαδημία της Cisco Networking Academy και οι καθηγητές που διδάσκουν στα προγράμματα της Ακαδημίας είναι ειδικά εκπαιδευμένοι και πιστοποιημένοι από το International Learning Institute (Ένωση Ακαδημιών της Cisco). Πληροφορίες : Περισσότερες πληροφορίες για τις ενάρξεις των νέων τμημάτων Cisco IT Essentials και CCNA, παρέχονται από το Admissions Office του Mediterranean College, τηλ.: 210 8899600, e-mail: info@medcollege.edu.gr
 
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...