Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Οι πρώτες κυρτές UHD τηλεοράσεις από τη Samsung

Η Samsung Electronics Co., Ltd παρουσίασε τις πρώτες εμπορικά διαθέσιμες κυρτές Ultra High Definition (UHD) τηλεοράσεις και ανακοίνωσε τη σειρά κυρτών και UHD τηλεοράσεων της για το 2014.


Το 2013 ήταν μία χρονιά-σταθμός για τη Samsung, μέσα στην οποία η εταιρεία κυκλοφόρησε τρεις UHD τηλεοράσεις, ενώ παρουσίασε και την πρώτη της κυρτή τηλεόραση. To 2014, η Samsung θα αποδείξει για μία ακόμα φορά τη δέσμευσή της να παρουσιάζει νέες τεχνολογίες και να επιταχύνει τη διάδοση και υιοθέτησή τους, με την κυκλοφορία ενός μεγάλου εύρους τηλεοράσεων UHD, μεταξύ αυτών και της μεγαλύτερης στον κόσμο στις 110 ίντσες, καθώς και συνολικά έξι κυρτών τηλεοράσεων, όπως και της πρώτης στον κόσμο και μεγαλύτερης κυρτής UHD τηλεόρασης στις 105 ίντσες.

Δημιουργία της απόλυτα καθηλωτικής εμπειρίας με τις κυρτές τηλεοράσεις

Εγκαινιάζοντας μία νέα εποχή, η Samsung συνδυάζει στις τηλεοράσεις της τον καινοτόμο κυρτό σχεδιασμό και την τεχνολογία UHD. Οι τηλεοράσεις αυτές προσφέρουν μία καθηλωτική κινηματογραφική εμπειρία και αλλάζουν ριζοσπαστικά τον τρόπο θέασης. Η κυρτή οθόνη προσφέρει μία νέα αίσθηση που δεν προσφέρουν οι επίπεδες τηλεοράσεις και, επιπλέον, ένα ευρύτερο οπτικό πεδίο που δημιουργεί πανοραμικό αποτέλεσμα. Έτσι, κάνει την οθόνη να φαίνεται ακόμα μεγαλύτερη από όσο είναι. Ο κυρτός σχεδιασμός δημιουργεί μία ισορροπημένη και ομοιόμορφη απόσταση θέασης για μία ζωντανή εμπειρία, με βελτιωμένες γωνίες προβολής και μεγαλύτερη αντίθεση, ώστε όλοι όσοι παρακολουθούν τηλεόραση να έχουν την καλύτερη εμπειρία θέασης. Για να επωφεληθεί από όλα τα προτερήματα που προσφέρει η κυρτή τηλεόραση, η Samsung ανέπτυξε την ιδανική κυρτότητα των 4200R που παρέχει την καλύτερη ποιότητα εικόνας από τη συνήθη απόσταση θέασης των 3-4 μέτρων. Ο συνδυασμός κυρτότητας και τεχνολογίας UHD δημιουργεί την απόλυτα καθηλωτική εμπειρία που ζωντανεύει την εικόνα και προσφέρει στους θεατές απίστευτα χρώματα, ευκρίνεια και λεπτομέρεια. Αυτά γίνονται ακόμα πιο έντονα μέσω της λειτουργίας Samsung Auto Depth Enhancer, ενός αλγορίθμου που αναλύει τις εικόνες και αυτόματα προσαρμόζει την αντίθεση, προσφέροντας περισσότερο βάθος στις νέες κυρτές τηλεοράσεις, αλλά και αποτέλεσμα 3D χωρίς γυαλιά. Τα χρώματα ενισχύονται περαιτέρω μέσω της τεχνολογίας της Samsung PurColorTM στη σειρά 9 των κυρτών UHD τηλεοράσεων, αναπαράγοντας κινηματογραφικά χρώματα και δίνοντας μεγαλύτερη ένταση στις σκιές. Ο αριθμός των βαθμίδων προσαρμογής χρωμάτων έχει αυξηθεί επτά φορές για ακόμα μεγαλύτερη λεπτομέρεια και καλύτερα χρώματα. Εκτός από την κυρτή UHD τηλεόραση των 105”, η Samsung παρουσίασε τη σειρά κυρτών τηλεοράσεων UHD U9000 στην οποία περιλαμβάνεται και η πρώτη στον κόσμο κυρτή τηλεόραση UHD, ενώ επέκτεινε τον κυρτό σχεδιασμό και στη σειρά-ναυαρχίδα Full HD H8000 LED.

Η σειρά Samsung UHD TV βελτιώνεται και μεγαλώνει

Με τέσσερις φορές την ανάλυση και τα pixels των Full HD, οι νέες UHD τηλεοράσεις προσφέρουν αξεπέραστη ποιότητα εικόνας. Με καθαρή ανάλυση 4Κ, το περιεχόμενο UHD φαίνεται μοναδικό στις Samsung UHD τηλεοράσεις. Χάρη στη δυνατότητα αναβάθμισης περιεχομένου σε UHD, διαθέσιμο σε όλες τις UHD τηλεοράσεις της Samsung, οι θεατές έχουν το καλύτερο αποτέλεσμα εικόνας, ανεξάρτητα από την ανάλυση του αρχικού περιεχομένου. Η μοναδική τεχνολογία της Samsung μετατρέπει περιεχόμενο Full HD, HD και χαμηλότερης ανάλυσης σε σχεδόν UHD ευκρίνεια μέσω μιας διαδικασίας τεσσάρων βημάτων που περιλαμβάνει ανάλυση του σήματος, μείωση του θορύβου, ανάλυση των λεπτομερειών και, τέλος, αναβάθμιση, ώστε όλα να δείχνουν όμορφα στις Samsung UHD τηλεοράσεις. Η τεχνολογία UHD Dimming βοηθά επίσης για το καλύτερο αποτέλεσμα ποιότητας εικόνας, με την επεξεργασία κάθε τμήματος της φωτογραφίας χωριστά, προσφέροντας βαθύ μαύρο και βελτιωμένη αντίθεση.

Οι Samsung UHD τηλεοράσεις όχι μόνο υποστηρίζουν τα σημερινά πρότυπα – συμπεριλαμβανομένων των HEVC, HDMI 2.0, MHL 3.0 και HDCP 2.2 – αλλά είναι και οι μόνες τηλεοράσεις που κυκλοφορούν στην αγορά και θα έχουν τη δυνατότητα να ακολουθήσουν τις μελλοντικές εξελίξεις χάρη στο Samsung UHD Evolution Kit.

Κατά τη διάρκεια του 2014 και μέσα από τις τρεις σειρές UHD τηλεοράσεων –S9, U9000 και U8550– η Samsung θα προσφέρει μία πλήρη γκάμα προϊόντων από 50 ίντσες έως 110 ίντσες, τόσο κυρτές όσο και επίπεδες, ώστε οι καταναλωτές να επιλέξουν την UHD τηλεόραση που ταιριάζει στον τρόπο ζωής τους.

Smart εμπειρίες: Πιο έξυπνες, πιο εύχρηστες και πιο γρήγορες από ποτέ


Η Samsung Smart TV είναι τώρα πιο εύκολη, πιο γρήγορη και πιο ευχάριστη στη χρήση. Η νέα λειτουργία Multi-Link παρέχει τη δυνατότητα για πραγματοποίηση πολλαπλών εργασιών σε μεγάλη οθόνη, προσφέροντας στους χρήστες περισσότερη ψυχαγωγία. Ενώ οι τηλεθεατές παρακολουθούν τηλεόραση ζωντανά, μπορούν, παράλληλα, να ανοίξουν μία νέα οθόνη στα δεξιά που θα «φέρει» συναφή αποτελέσματα από το διαδίκτυο, περιεχόμενο από το YouTube και πολλά άλλα. Στη νέα σειρά τηλεοράσεων U9000, οι θεατές έχουν τη δυνατότητα να χωρίσουν την τεράστια οθόνη τους σε τέσσερα τμήματα.

Το Smart Hub του 2014 εξελίσσεται ακόμα περισσότερο. Με το νέο του σχεδιασμό, η οργάνωση του περιεχόμενου γίνεται με τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι πιο εύχρηστο, προσφέροντας στον χρήστη μεγαλύτερο έλεγχο. Το νέο Games Panel δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες σε μεγάλη οθόνη, καθώς θα διατίθενται πληθώρα διάσημων παιχνιδιών (οικογενειακών, sports, δράσης και racing) από γνωστούς συνεργάτες.

Εξαιρετική ταχύτητα στη Smart TV προσφέρει o αναβαθμισμένος τετραπύρηνος επεξεργαστής. Πιο συγκεκριμένα, ο επεξεργαστής QuadCore Plus είναι δύο φορές πιο γρήγορος και προσφέρει ταχύτερη φόρτωση και πλοήγηση με μία συνολικά βελτιωμένη απόδοση της Smart TV.

Η σειρά UHD τηλεοράσεων της Samsung για το 2014 περιλαμβάνει:

Την 105 ιντσών κυρτή UHD τηλεόραση - Η μεγαλύτερη και πρώτη στον κόσμο κυρτή UHD τηλεόραση. Η Samsung UHD τηλεόραση, 105”, διαθέτει αναλογία κινηματογραφικών διαστάσεων 21 Χ 9. Το αποτέλεσμα είναι μία πραγματικά κινηματογραφική εμπειρία στο σαλόνι σας. Τόσο το περιεχόμενο 4Κ, όσο και το Full HD και HD αποτυπώνεται εκπληκτικά με ανάλυση 11 εκατομμυρίων pixel, ενώ ο συνδυασμός της μεγάλης οθόνης και της τεχνολογίας Auto Depth της Samsung δίνει μοναδικό βάθος στην εικόνα και δημιουργεί ζωντανό αποτέλεσμα.

Τη σειρά κυρτών UHD τηλεοράσεων U9000 - Η πρώτη στον κόσμο κυρτή UHD τηλεόραση. Η σειρά τηλεοράσεων U9000 προσφέρει ανεπανάληπτη εμπειρία θέασης χάρη στη μοναδική UHD ποιότητα εικόνας, την κυρτότητα και το μοναδικό σχεδιασμό – το πλαίσιο και η βάση σχεδόν εξαφανίζονται. Τα χρώματα είναι εξίσου μοναδικά, χωρίς να χάνεται η παραμικρή λεπτομέρεια. Οι θεατές έχουν μία ισορροπημένη και ομοιόμορφη απόσταση θέασης από όλα τα σημεία της οθόνης. Οι κυρτές τηλεοράσεις έχουν δύο φορές περισσότερη αντίθεση σε ένα φυσιολογικό περιβάλλον θέασης σε σύγκριση με την επίπεδη τηλεόραση. Αυτή η δεύτερη γενιά κυρτών τηλεοράσεων Samsung μπορεί να τοποθετηθεί και στον τοίχο με το ειδικά σχεδιασμένο kit, συμβατό με τις προδιαγραφές VESA. Η σειρά U9000 θα διαθέτει προϊόντα στις διαστάσεις των 78”, 65” και 55”.

Τη σειρά UHD τηλεοράσεων Samsung S9 – Η μεγαλύτερη στον κόσμο UHD τηλεόραση. Η διάσημη S9 σειρά της Samsung μεγαλώνει, περιλαμβάνοντας και τις 110 ίντσες – τη μεγαλύτερη οθόνη στον κόσμο που προσφέρει ανάλυση UHD. Το τεράστιο μέγεθος της οθόνης σε συνδυασμό με τη μοναδική ποιότητα εικόνας και ακρίβεια χρωμάτων UHD πραγματικά μεταμορφώνει την εμπειρία θέασης. Η οθόνη της τηλεόρασης βάσει ενός πρωτοποριακού concept σε σύγκριση με τον τετράπλευρο στερεότυπο σχεδιασμό των μεγάλων τηλεοράσεων στο παρελθόν. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία συμπίεσης πλαισίου της Samsung, το πλαίσιο είναι σταθερό και δυνατό στην κατασκευή του, παράλληλα, όμως, λεπτό και κομψό. Η σειρά S9 θα κυκλοφορήσει στις 110”, καθώς και στο προηγούμενο μέγεθος των 85”.

Τη σειρά UHD τηλεοράσεων Samsung U8550 – Αναβαθμισμένη ποιότητα. Η σειρά U8550 προσφέρει ανάλυση και λεπτομέρεια UHD, ασύγκριτη ευκρίνεια και μοναδική, πλούσια ποιότητα εικόνας. Στο αποτέλεσμα διακρίνεις μοναδικές λεπτομέρειες, όπως την υφή του δέρματος ή τα πούπουλα ενός φτερού, σε μια μοναδικά UHD ποιότητα εικόνας. Το πολύ μικρό πάχος της U8550 UHD τηλεόρασης των 1,2 ιντσών και το ιδιαίτερα στενό πλαίσιο 7mm συνδυάζονται για να δημιουργούν μόνο μια ψευδαίσθηση πλαισίου. Η σειρά θα έχει διαθέσιμα πέντε μεγέθη οθονών: 75”, 65”, 60”, 55” και 50”.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...