Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Χρυσό Βραβείο για Προστασία Anti-Phishing από το AV-Comparatives για την ESET

Επιβεβαιώνοντας το ρεκόρ των 10 ετών με συνεχείς διακρίσεις VB100 για την τεχνολογία ESET NOD32, η ESET, παγκόσμιος ηγέτης στην προληπτική ανίχνευση ψηφιακών απειλών, ανακοίνωσε την κατάκτηση του «Χρυσού Βραβείου» για την προστασία anti-phishing από το AV-Comparatives, όπως καταγράφεται στην ετήσια έκθεση του ανεξάρτητου οργανισμού δοκιμών.


«Οι ιστοσελίδες phishing στοχεύουν στην κλοπή χρημάτων των θυμάτων χωρίς να κάνουν αλλαγές στον υπολογιστή ή τη συσκευή από όπου γίνεται η πρόσβαση σε αυτές. Μία λύση ασφάλειας που προειδοποιεί για γνωστούς/ύποπτους ιστότοπους μπορεί να προστατεύσει το χρήστη από το να εξαπατηθεί» αναφέρει ο οργανισμός AV-Comparatives, συμπληρώνοντας ότι η λύση ασφάλειας ESET Smart Security κατά τις δοκιμές απέκλεισε τους περισσότερους ιστότοπους phishing, αγγίζοντας ποσοστό 99%. 


«Το περιβάλλον εργασίας του ESET Smart Security 7 είναι εξαιρετικό. Κατά τη γνώμη μας, το πρόγραμμα είναι πολύ ξεκάθαρο και εύκολο στη χρήση, ακόμη και σε συσκευή με οθόνη αφής», καταλήγει η ανάλυση του AV-Comparatives.
Η προηγμένη λειτουργία Anti-Phishing, η οποία αρχικά περιλήφθηκε στην έκτη γενιά του ESET Smart Security, προσφέρει ακόμη πιο βελτιωμένη προστασία anti-phishing στην πρόσφατη, έβδομη έκδοση της σειράς. Η τεχνολογία Anti-Phishing προστατεύει από προσπάθειες κλοπής password, τραπεζικών δεδομένων και άλλων ευαίσθητων πληροφοριών από ψεύτικα websites που εμφανίζονται ως νόμιμα. Αυτή η ειδική λειτουργία περιλαμβάνει μία εκτεταμένη βάση δεδομένων με δικτυακούς τόπους phishing, καθώς επίσης και επαληθευμένες αναφορές χρηστών και συνεργατών. Η βάση δεδομένων Anti-phishing ενημερώνεται τακτικά από την ESET (οι υπολογιστές των χρηστών λαμβάνουν δεδομένα για τις νέες απειλές phishing κάθε 20 λεπτά), ενώ περιλαμβάνονται επίσης πληροφορίες από τους συνεργάτες της ESET. Παράλληλα, χρησιμοποιούνται συγκεκριμένοι προληπτικοί αλγόριθμοι, οι οποίοι ελέγχουν το σχεδιασμό των ιστότοπων, προσπαθώντας να αποκλείσουν όσους λειτουργούν ως παράσιτα αυθεντικών, όπως συμβαίνει για παράδειγμα με τις ψευδείς τραπεζικές φόρμες.
 «Η προηγμένη λειτουργία Anti-Phishing σε συνδυασμό με τα χαρακτηριστικά Exploit Blocker, Vulnerability Shield και Advanced Memory Scanner αποτελούν μερικά από τα βασικότερα πλεονεκτήματα της λύσης ESET Smart Security 7, που εκδόθηκε τον τελευταίο χρόνο. Οι ομάδες Έρευνας και Ανάπτυξης της ESET εργάζονται αδιάκοπα για την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών και λειτουργιών για τις λύσεις μας, με στόχο την καλύτερη προστασία των πελατών μας και είμαστε ευτυχείς που οι προσπάθειες μας αναγνωρίζονται από ανεξάρτητους οργανισμούς δοκιμών», δήλωσε ο Ignacio Sbampato,  Chief Sales and Marketing Officer της ESET.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...