Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Η LG παρουσιάζει την κορυφαία σειρά OLED TV στην CES 2014


Ηγέτιδα της αγοράς στις OLED τηλεοράσεις, η LG παρουσιάζει την ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων αιχμής στο ετήσιο υπερθέαμα ηλεκτρονικών στο Las Vegas


Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει την πιο ολοκληρωμένη σειρά OLED τηλεοράσεων παγκοσμίως, κατά τη διάρκεια της διεθνούς έκθεσης CES που πραγματοποιείται στο Las Vegas, από τις 7 έως τις 10 Ιανουαρίου 2014. Όσοι επισκεφθούν το περίπτερο της εταιρείας στην έκθεση, θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τη μεγαλύτερη στον κόσμο ULTRA HD CURVED OLED TV (μοντέλο 77EC9800), καθώς και τα διάφορα OLED TV μοντέλα 55 και 65 ιντσών. Ακόμη, οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να δουν την κομψή τηλεόραση GALLERY OLED TV (μοντέλο 55EA8800) αλλά και τη φιλική προς το περιβάλλον CURVED OLED TV.


«Όλα τα εξέχοντα μοντέλα OLED, τα οποία θα παρουσιάσουμε στην έκθεση CES 2014, προσφέρουν τέλεια ποιότητα εικόνας και μοντέρνα αισθητική» δήλωσε ο κ. In-kyu Lee, Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής του τμήματος τηλεοράσεων της LG Electronics Home Entertainment Company. «Καθορίζοντας το μέλλον των τηλεοράσεων και δημιουργώντας την επόμενη γενιά, η LG θα συνεχίσει να εκμεταλλεύεται την υπεροχή της σε τεχνολογικό και σχεδιαστικό επίπεδο, με σκοπό να προσφέρει εντυπωσιακές OLED TVs στην αγορά».

Ασύγκριτη ποιότητα εικόνας
Τα μοντέλα ULTRA HD CURVED OLED τηλεοράσεων, 55, 65 και 77 ιντσών, συνδυάζουν την αποκλειστική WRGB OLED τεχνολογία της LG με 4K Ultra HD ανάλυση οθόνης, θέτοντας νέα standards στην ποιότητα εικόνας και στο βάθος της θέασης. Γεμίζοντας το πεδίο όρασης του θεατή με απίθανες εικόνες έντονης αντίθεσης, η αισθησιακά κυρτή οθόνη της 77EC9800 υποστηρίζεται από ένα πανέμορφο stand σε μορφή φύλλου. Αποτελώντας ένα πολύ ξεχωριστό προϊόν, το μοντέλο 77 ιντσών έλαβε το Best of Innovations βραβείο των CES Innovation Awards 2014.

Η θερμοκρασία του χρώματος σε κάθε pixel στην τεράστια οθόνη των 77 ιντσών ελέγχεται αυτόματα από τον LG Color Refiner, χαρίζοντας ανώτερη συνοχή και ισορροπία. Η απόλυτη αναλογία αντίθεσης ελέγχεται από τον High Dynamic Range (HDR) αλγόριθμο της εταιρείας. Η εντυπωσιακή ULTRA HD CURVED OLED διαθέτει ακόμη τα εντυπωσιακά οπτικά της ULTRA CINEMA 3D. Χάρη στην τεχνολογία επιβράδυνσης που χρησιμοποιείται και στα κινηματογραφικά φιλμ αλλά και την Ultra HD ανάλυση, ο χρήστης μπορεί να θαυμάσει τα πιο ρεαλιστικά 3D εφέ χωρίς να χρειάζεται να υπομείνει κάποιο τρεμόπαιγμα ή παρεμβολές που μπορεί να του αποσπάσουν την προσοχή.

Για περισσότερες επιλογές θέασης υψηλής ανάλυσης, η 77EC9800 είναι εξοπλισμένη με την τεχνολογία Tru-ULTRA HD Engine Pro της LG, η οποία μπορείς να αναβαθμίσει SD, HD ή και Full HD περιεχόμενο σε ποιότητα εικόνας 4Κ που κόβει την ανάσα. Το αποτέλεσμα είναι ακόμη πιο ομαλό, καθώς οι δυνατότητες διόρθωσης σφαλμάτων που προσφέρει ο υψηλής ανάλυσης αλγόριθμος, αποτρέπουν τη δημιουργία θολούρας κατά τη διαδικασία της αναβάθμισης αυτής. Η τηλεόραση, επίσης, ενσωματώνει το Motion Estimation Motion Compensation (MEMC) το οποίο επιτρέπει στις σκηνές δράσεις να εμφανίζονται πιο ομαλές, πιο καθαρές και πιο ρεαλιστικές.

Οι καταναλωτές θα εκτιμήσουν ότι οι τηλεοράσεις ULTRA HD CURVED OLED της LG έχουν διαχρονικότητα, αφού προσφέρουν τη δυνατότητα αποκωδικοποίησης τόσο H.264 όσο και HEVC H.265 formats στα 30p ή 60p. Ο ενσωματωμένος αποκωδικοποιητής επιτρέπει την αναπαραγωγή περιεχομένου Ultra HD από εξωτερικές συσκευές οι οποίες είναι συνδεδεμένες με την τηλεόραση μέσω των HDMI, USB or LAN θυρών που διαθέτει. Το μοντέλο 77EC9800 ενσωματώνει επίσης την νεότερη πλατφόρμα Smart TV της LG, επιτρέποντας στους καταναλωτές να απολαύσουν μια αναζωογονητικά απλή εμπειρία χρήσης.

Δημιουργικά Σχέδια, Βραβευμένα Προϊόντα
Κρυμμένο πίσω από το κομψό πλαίσιο της GALLERY OLED TV, βρίσκεται το ηχείο Canvas, ένα ιδιαίτερα ισχυρό 2.2 κανάλι, με ισχύ 100W, το οποίο εγγυάται μια μοναδική ακουστική εμπειρία που δε θα συναντήσετε σε καμία άλλη OLED TV. Βραβευμένο με το βραβείο CES 2014 Innovations Award, η καλλιτεχνικής έμπνευσης ΕΑ8800 μονάδα είναι η μόνη που μπορεί να μετατρέψει ένα παραδοσιακό χώρο σαλονιού σε μια gallery τέχνης. Το μοναδικό χαρακτηριστικό eGallery της συσκευής προσφέρει ποικιλία λειτουργιών για την οθόνη οι οποίες μπορούν να ενεργοποιηθούν για να δημιουργήσουν μια συγκεκριμένη ατμόσφαιρα. Για παράδειγμα, η λειτουργία Gallery μετατρέπει την τηλεόραση σε κορνίζα παρουσιάζοντας κάποια από τα πιο διάσημα έργα τέχνης παγκοσμίως ενώ η λειτουργία Healing & Remembering σας βοηθάει να δημιουργήσετε μια ζεστή και πρόσχαρη ατμόσφαιρα μέσα από εικόνες και ήχους που βελτιώνουν τη διάθεσή σας.
Η τελευταία CURVED OLED TV της LG, 55EB9600, είναι μια εξαιρετικά αποτελεσματική, φιλική προς το περιβάλλον συσκευή. Το μοντέλο είναι κατασκευασμένο με περισσότερα ανακυκλώσιμα υλικά και σημαντικά λιγότερα μέρη σε σχέση με τους προκατόχους του, αναδεικνύοντας την δέσμευση της εταιρείας στις αρχές της «Υπεύθυνης Παραγωγής». Με μικρό βάρος και  φιλικό ως προς την κατανάλωση ενέργειας, το 55EB9600 βραβεύτηκε με το βραβείο CES 2014 Innovations Award για την φιλικότητα που επιδεικνύει προς το περιβάλλον, καθώς και την ανώτερη ποιότητα κατασκευής.

Επενδύοντας στο μέλλον των OLED τηλεοράσεων
Με σκοπό να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στην ολοένα αυξανόμενη ζήτηση για τηλεοράσεις OLED παγκοσμίως, η LG εγκαινιάζει βάσεις παραγωγής σε μία σειρά από χώρες εκτός της Κορέας. Η εταιρία έχει ήδη ολοκληρώσει τις εγκαταστάσεις της σε Βραζιλία, Πολωνία, Κίνα και Ταϊλάνδη ενώ μία υπερσύγχρονη βάση παραγωγής στο Μεξικό θα ξεκινήσει να παράγει τηλεοράσεις OLED μέσα στη χρονιά για να εξυπηρετήσει τις αγορές της Βορείου Αμερικής. Το παγκόσμιο αυτό δίκτυο παραγωγής προσφέρει στην LG το προβάδισμα στην τεχνολογία τηλεοράσεων επόμενης γενιάς. Η εξυπηρέτηση τοπικών και γειτονικών αγορών από τις στρατηγικά τοποθετημένες βάσεις παραγωγής μειώνει τα εξαγωγικά έξοδα και βοηθά στη διαμόρφωση ανταγωνιστικότερων τιμών.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...