Τρίτη, 23 Αυγούστου 2011

Η LG πήρε δύο Βραβεία EISA 2011

Η LG Electronics απέσπασε δύο σημαντικές διακρίσεις στα European Imaging and Sound Associations (EISA) Awards 2011. Τα βραβεία EISA συγκαταλέγονται ανάμεσα στα πλέον έγκριτα του κλάδου της οικιακής ψυχαγωγίας, καθώς επιλέγονται από εκπροσώπους 50 περιοδικών ειδικού Τύπου από 19 Ευρωπαϊκές χώρες.

Συγκεκριμένα η LG διακρίθηκε με τα εξής βραβεία:
European 3D Home theater Solution για την τηλεόραση 55LW650S CINEMA 3D Smart TV και το σύστημα ήχου HLX56S 3D Blu-ray Sound Bar και,
European HT 5.1 System για το HX966TZ/TZW Smart 3D Blu-rayTM Home Theater System

«Τα βραβεία αυτά αποδεικνύουν για ακόμη μία φορά ότι η LG βρίσκεται στην πρωτοπορία της οικιακής ψυχαγωγίας για την Ευρώπη, με υπηρεσίες και προϊόντα που είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να ανταποκρίνονται και στις πλέον υψηλές απαιτήσεις του Ευρωπαίου καταναλωτή», δήλωσε ο κ. Havis Kwon, Πρόεδρος και CEO της LG Home Entertainment Company. «Έχουμε αφοσιωθεί με όλες τις δυνάμεις και τους πόρους μας στη δημιουργία καινοτομιών όπως οι CINEMA 3D και ο τρισδιάστατος ήχος, και η αναγνώριση από opinion leaders του κλάδου αποτελεί επιβράβευση για όλη αυτή τη σκληρή προσπάθεια».

Η 55LW650S CINEMA 3D Smart TV της LG συνοδεύεται από άνετα, ελαφριά και οικονομικά 3D γυαλιά, καθιστώντας την ιδανική τηλεόραση για να απολαμβάνουν το 3D περιεχόμενο μεγάλες παρέες και πολυπληθείς οικογένειες. Αντιμετωπίζοντας το ζήτημα της έλλειψης 3D περιεχομένου το οποίο είχε επηρεάσει τις προηγούμενες 3D τηλεοράσεις, η 55LW650S παρέχει κορυφαία λειτουργία μετατροπής 2D υλικού σε 3D, δημιουργώντας κατά αυτόν τον τρόπο απεριόριστο τρισδιάστατο περιεχόμενο. Επιπλέον, η καθαρή και φωτεινή 3D εικόνα της τηλεόρασης, η οποία έχει αποσπάσει άλλωστε πιστοποίηση Flicker Free από την Intertek και την TÜV, διασφαλίζει το ότι οι θεατές μπορούν να απολαμβάνουν 3D θέαση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα χωρίς τους πονοκεφάλους ή τις ζαλάδες που μπορεί να προκαλούσαν παλαιότερες 3D τηλεοράσεις.

Η 55LW650S παρέχει επίσης ακόμη πιο άνετη 3D θέαση χάρη στην ευρεία γωνία θέασης, η οποία επιτρέπει στους θεατές να απολαμβάνουν 3D εικόνα από σχεδόν κάθε θέση μπροστά από την τηλεόραση. Επιπλέον, κάνοντας ακόμη πιο «έξυπνη» την εμπειρία 3D θέασης, η 55LW650S διαθέτει 3D Video-on-Demand και λειτουργία Smart Share, επιτρέποντας τη συνδεσιμότητα και το streaming περιεχομένου σε άλλες ψηφιακές συσκευές με εξαιρετικά απλό και εύκολο τρόπο.

Παράλληλα, η μπάρα ήχου HLX56S 3D Blu-rayTM Sound Bar συνδυάζεται αρμονικά με την 55LW650S παράγοντας το τέλειο αποτέλεσμα στην οικιακή ψυχαγωγία. Αυτή η υψηλής σχεδίασης compact συσκευή, προσφέρει κορυφαία ποιότητα αναπαραγωγής 3D Blu-ray σε συνδυασμό με πλούσιο surround ήχο 4.1 καναλιών και συνολική ισχύ 430Watt για μία γεμάτη και απολαυστική ηχητική εμπειρία. Το ασύρματο subwoofer προσθέτει μία πληρέστερη στερεοσκοπική αίσθηση, ενώ το WiFi DirectTM επιτρέπει την ανταλλαγή αρχείων χωρίς τη χρήση ασύρματου hotspot. Με μία πλήρη σειρά λειτουργιών Smart TV, το HLX56S κάνει δυνατή την πρόσβαση σε όλο το Premium περιεχόμενο της LG, ενώ κατεβάζοντας μία απλή εφαρμογή, χάρη στο LG Remote τα iPhones και τα Android smartphones μετατρέπονται σε τηλεχειριστήρια.

Το HX966TZ/TZW Smart 3D Blu-rayTM Home Theater System αποτελεί την απαραίτητη προσθήκη για την απόλυτη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας, με δυνατότητα αναπαραγωγής 3D Blu-ray και συνολική ισχύ 1.100 Watt ζωντανού και δυνατού ήχου. Το κομψό μεταλλικό φινίρισμα, η υψηλή αισθητική καθώς και η δυνατότητα τοποθέτησής του στον τοίχο, προσδίδουν στο σύστημα μία καθαρή επιβλητική εμφάνιση, ενώ το WiFi DirectTM και η λειτουργία LG Smart TV προσφέρουν ότι καλύτερο υπάρχει στην online ψυχαγωγία καθώς και μοναδικό περιεχόμενο από παγκόσμιες και τοπικές πηγές. Επιπλέον, το HX966TZ/TZW διαθέτει πρόσβαση στη συνεχώς αυξανόμενη γκάμα των custom-designed LG Apps, ενώ η χρήση του γίνεται ακόμη πιο βολική, καθώς η διαχείριση του συστήματος μπορεί να γίνει με το LG Remote. Τέλος, τα ασύρματα πίσω ηχεία συμβάλλουν στη μοναδική ποιότητα ήχου του συστήματος, μειώνοντας παράλληλα τον αριθμό των καλωδίων στο καθιστικό.

Η LG Electronics συνεχίζει να αποσπά σημαντικές διακρίσεις σε έγκριτους θεσμούς και επιβεβαιώνει ότι αποτελεί ηγέτη και πρωτοπόρο στο χώρο της οικιακής τεχνολογίας, δημιουργώντας καινοτόμες λύσεις που εισάγουν νέους ορίζοντες στην εμπειρία της ψυχαγωγίας και στο σπίτι, γιατί Life’s Good!
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...