Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

Ο Ελληνας hacker που "διέλυσε" το FBI ανοίγει τα φτερά του!

Σε ηλικία δεκαέξι χρόνων χαρακτηρίστηκε από το FBI και την Interpol ως κυβερνοτρομοκράτης. Επικηρύχθηκε και επί δύο χρόνια οι διωκτικές αρχές όλου του κόσμου τον αναζητούσαν εναγωνίως. Σήμερα, στα δεκαοκτώ του ο Ελληνας χάκερ που έθεσε σε συναγερμό τους πάντες άφησε πίσω του τις εισβολές και άνοιξε το δικό του μαγαζί στο Διαδίκτυο.

Για δύο ολόκληρα χρόνια οι μεγαλύτερες αστυνομίες του κόσμου ασχολούνταν με τον πιτσιρικά από τον Αγιο Δημήτριο αφού είχε καταφέρει να εισβάλει στα αρχεία του FBI και να τινάξει στον αέρα τα ηλεκτρονικά μέτρα ασφαλείας των κεντρικών γραφείων της Interpol στη Λυών της Γαλλίας.

Τελικά, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αττικής τον εντόπισε και τον συνέλαβε. Στην Αθήνα έφτασαν αμέσως πράκτορες των δύο μεγάλων υπηρεσιών για να γνωρίσουν από κοντά τον «μάγο» του Διαδικτύου. Μάλιστα, δεν ήταν και λίγες οι μεγάλες επιχειρήσεις που θέλησαν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον 18χρονο εξπέρ των ηλεκτρονικών υπολογιστών. Εκείνος όμως για άλλη μία φορά επέλεξε να είναι αφεντικό του εαυτού του.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...