Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

GO! Digi-mobile από τον Όμιλο GLOBO

Η πιο ολοκληρωμένη πρόταση της αγοράς για την αξιοποίηση του προγράμματος
Digi-mobile
Την πιο ολοκληρωμένη πρόταση της αγοράς με επίκεντρο  τον GO!Enterprise Server παρέχει ο Όμιλος GLOBO, κορυφαίος στο χώρο επιχειρηματικού λογισμικού και ολοκληρωμένων εφαρμογών κινητής τηλεφωνίας, για την αξιοποίηση της επιδοτούμενης δράσης Digi-mobile.  
Το πρόγραμμα  Digi-mobile που έχει προκηρύξει η εταιρεία Ψηφιακές Ενισχύσεις Α.Ε. (ΨΗΦ.ΕΝ. Α.Ε.), είναι ένα επιδοτούμενο πρόγραμμα το οποίο ενισχύει επιχειρήσεις για την αξιοποίηση καινοτόμων εφαρμογών σε «έξυπνες» συσκευές κινητών επικοινωνιών και υπολογιστές-ταμπλέτες (tablet-pc). Απευθύνεται στη μεγάλη πλειοψηφία του Ελληνικού επιχειρείν, ήτοι τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, καθώς δικαιούχοι των ενισχύσεων είναι υφιστάμενες οικονομικές μονάδες, ανεξάρτητα από τη νομική τους μορφή, που ασκούν οικονομική δραστηριότητα στην Ελλάδα. Το ύψος της επιδότησης ανέρχεται στο 70% της αξίας του έργου, με μέγιστο ύψος προϋπολογισμού τα 10.000€.  
Στην καρδιά της πρότασης της GLOBO είναι ο GO!Enterprise Server (goenterpriseserver.com), που έχει αναπτυχθεί εξολοκλήρου από αυτήν και αποτελεί τη σύγχρονη επαγγελματική λύση, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην παγκόσμια αγορά. Ο GO!Enterprise Server είναι μία δυναμική, εύχρηστη και αποδοτική λύση για κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που επιθυμεί να είναι διαρκώς σε επαφή με τους εργαζομένους, την αγορά, τους πελάτες και γενικά με όλες τις εργασιακές δραστηριότητες, καθώς διαθέτει πολύπλευρες δυνατότητες διασύνδεσης των επιχειρησιακών πληροφοριών με οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα και κινητή συσκευή (iPhone, Android, Blackberry, Windows Mobile, J2ME και WAP κτλ).
Ουσιαστικά, ο GO!Enterprise Server αποτελεί τον «θεμέλιο λίθο», πάνω στον οποίο η επιδοτούμενη μικρομεσαία επιχείρηση μπορεί να προσεγγίσει ολιστικά το enterprise mobility και να αναπτύξει την ψηφιακή στρατηγική της μέσα από καινοτόμες εφαρμογές, προς όφελος της εμπορικής της δραστηριότητας.
Ο Όμιλος GLOBO και η θυγατρική εταιρεία PROFITEL Communications παρέχουν εξελιγμένα προϊόντα λογισμικού και υπηρεσιών στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας, των τηλεπικοινωνιών και του ηλεκτρονικού επιχειρείν . Με επίκεντρο τον GO!EnterpriseServer, έρχονται να δώσουν την πλέον ολιστική Β2Ε πρόταση της αγοράς, παρέχοντας τη δυνατότητα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν τη δράση Digi-mobile προς όφελος της αναπτυξιακής τους πορείας.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...