Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Μεγάλος Διαγωνισμός HTC Greek AndroidTM Developers Challenge



Για πρώτη φορά στην Ελλάδα διοργανώνεται ο Διαγωνισμός Ανάπτυξης AndroidTM Εφαρμογών για συμβατά κινητά τηλέφωνα, HTC Greek AndroidTMDevelopers Challenge – htccompetition.com, από την HTC, κορυφαία εταιρία κατασκευής Smartphones σε παγκόσμιο επίπεδο. Ως πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο της, η HTC πρωτοστατεί για μια ακόμα φορά καλώντας τους νέους developers να πάρουν μέρος στο διαγωνισμό και να δημιουργήσουν εφαρμογές για AndroidTM κινητά τηλέφωνα.

Στόχος του διαγωνισμού είναι η ενημέρωση των νέων developers αναφορικά με τις εξελίξεις που σχετίζονται με την AndroidTM πλατφόρμα και η εμπλοκή τους με τις νέες τεχνολογίες. Μέσω αυτού δίνεται επίσης η δυνατότητα στους διαγωνιζόμενους να συμμετάσχουν στη διαδικασία ανάπτυξης της αγοράς των εφαρμογών για κινητά τηλέφωνα που βασίζονται στην τεχνολογία AndroidTM, εξελίσσοντας τα ενδιαφέροντά τους καθώς και την ίδια την αγορά των κινητών τηλεφώνων.

Από τις 26 Μαΐου μέχρι και την 1η Ιουλίου οι ενδιαφερόμενοι έχουν την ευκαιρία να εγγραφούν στον διαγωνισμό για την ανάπτυξη AndroidTM εφαρμογών για κινητά τηλέφωνα, ενώ έως τις 15 Σεπτεμβρίου θα πρέπει να καταθέσουν τις τελικές συμμετοχές τους (εφαρμογές) για μία ή και παραπάνω από τις τέσσερις κατηγορίες: «Ψυχαγωγία», «Νέα & Καιρός», «Brains & Puzzles» και «Αθλητικά». Οι κατηγορίες έχουν επιλεγεί προκειμένου να περιλαμβάνουν όλες τις πιθανές περιοχές εφαρμογών για κινητά τηλέφωνα, αξιοποιώντας στο μέγιστο τα ισχυρά χαρακτηριστικά των AndroidTM κινητών τηλεφώνων της HTC, όπως την οθόνη αφής, την κάμερα, το δέκτη GPS, τον αισθητήρα επιτάχυνσης, τη ψηφιακή πυξίδα κλπ. ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...