Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Google και CERN στη... ΔΕΘ

Google 貼牌冰箱(Google Refrigerator)
(Photo credit: Aray Chen)

Google και CERN, καθώς και άλλοι ερευνητικοί φορείς θα έχουν παρουσία στη φετινή ΔΕΘ. 


Οπως έγινε γνωστό η Google θα έχει σημαντική παρουσία στη φετινή διοργάνωση, μέσω της κοινότητας των προγραμματιστών της (Google Developers Group) και οι προσκεκλημένοι προγραμματιστές θα βρίσκονται σε ειδικό χώρο ("Playground") του θεματικού αφιερώματος στην καινοτομία ("Inno-tech") της ΔΕΘ, ενώ οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο των νέων τεχνολογιών. 

Εφαρμογές όπως τα Google maps και το chrome, αλλά και εφαρμογές android, το Google drive και όλες οι τελευταίες εξελίξεις της Google θα παρουσιαστούν στο εντυπωσιακό αυτό «playground». Ωστόσο, το «Playground» των Google Developers Group θα αποτελέσει σημείο συνάντησης με υποψήφιους συνεργάτες από όλη την Ελλάδα και με προσκεκλημένους διεθνείς επισκέπτες, που έχουν να προτείνουν τις δικές τους ιδέες στην κοινότητα της Google για περαιτέρω ανάπτυξη και βελτίωση των προϊόντων/υπηρεσιών τους.

Στο Inno-Tech θα έχει επίσης σημαντική παρουσία το CERN και άλλοι ερευνητικοί φορείς, ενώ μεγάλη θα είναι η συμμετοχή ελληνικών επιχειρήσεων και αντιπροσωπειών μεγάλων διεθνών εταιρειών του κλάδου της τεχνολογίας. «Κάτι περισσότερο από ένα θεματικό αφιέρωμα, το Inno-Tech θα προσφέρει στο κοινό την ευκαιρία να "καταδυθεί" σε ένα φεστιβάλ καινοτομίας. Τα τελευταία επιτεύγματα του κόσμου της τεχνολογίας στο διαδίκτυο, την κινητή τηλεφωνία, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα είναι εκεί. Τόσο για τους απλούς επισκέπτες – και δη τους νέους - που θα έχουν τη δυνατότητα για ένα περιπετειώδες ταξίδι στη σφαίρα της τεχνολογίας όσο και για τις επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις και να αξιοποιήσουν τη γνώση αυτή στη δική τους λειτουργία" καταλήγει η ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρείας.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...