Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Η Sony πήρε πέντε βραβεία για προϊόντα της χρονιάς από την EISA


Συνεχίζοντας  την πλούσια παράδοσή της στα  ανώτερα ποιοτικά προϊόντα, η Sony απέσπασε πέντε σημαντικά βραβεία από την Ευρωπαϊκή Ένωση Εικόνας και Ήχου (EISA), τον μεγαλύτερο εκδοτικό οργανισμό πολυμέσων στην Ευρώπη.

Τα βραβεία αυτά αποτελούν  αναγνώριση της κορυφαίας τεχνολογίας  της Sony, που ενώνει τους τομείς της τηλεόρασης, της ψηφιακής απεικόνισης, των συστημάτων οικιακού κινηματογράφου και των κινητών προϊόντων, και αποδεικνύουν τη δέσμευση της Sony να παράγει υψηλής ποιότητας, αξιόπιστα προϊόντα που χρησιμοποιούν με εμπιστοσύνη οι καταναλωτές.

European Advanced Camera (Ευρωπαϊκή εξελιγμένη ψηφιακή φωτογραφική μηχανή) για τη χρονιά 2013-2014: SLT-A99

Μην χάσετε καμία  λεπτομέρεια, καμία απόχρωση χρώματος, ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό, χάρη στην υψηλή ανάλυση 24,3 megapixel και τον αισθητήρα Exmor™ CMOS 35mm full-frame. Σε συνδυασμό με τον επεξεργαστή εικόνας BIONZ, απολαμβάνετε ισχυρή μείωση ψηφιακού θορύβου – για ολοζώντανες φωτογραφίες που έχουν μεγάλο αντίκτυπο.

European Compact Camera (Ευρωπαϊκή compact ψηφιακή φωτογραφική μηχανή) για τη χρονιά 2013-2014: DSC-HX50 / HX50V

Στο μονοπάτι της προηγούμενης επιτυχημένης σειράς ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών compact HX (οι HX5, HX9 και HX20 είχαν βραβευτεί παλιότερα από την EISA), η HX50 αποτελεί την ιδανική φωτογραφική μηχανή για ταξίδια. Από περιπλανήσεις σε ολόκληρο τον κόσμο, μέχρι απλές Κυριακάτικες βόλτες, έχετε, πλέον, όλες τις λεπτομέρειες που αναδεικνύουν τις φωτογραφίες σας με τη μικρότερη ψηφιακή φωτογραφική μηχανή με ζουμ 30x1. Ο αισθητήρας 20,4MP και το ενσωματωμένο σύστημα σταθεροποίησης προσφέρουν ζωντανές εικόνες από μια πραγματική φωτογραφική μηχανή τσέπης.

European TV (Ευρωπαϊκή τηλεόραση) για τη χρονιά 2013-2014: KDL-55W905A

Για τέταρτη, συνεχή, χρονιά η EISA βραβεύει τις τηλεοράσεις BRAVIA με αυτό το σημαντικό βραβείο. Η W9 διακρίνεται χάρη στην ομορφιά, το συναίσθημα, τη δραματική ένταση και την κορύφωση που προσφέρει σε κάθε στιγμή, και όλα αυτά σε μία τηλεόραση, που διαθέτει την καλύτερη από ποτέ ποιότητα εικόνας και ήχου. Ο συνδυασμός του τελευταίας τεχνολογίας επεξεργαστή εικόνας X-Reality PRO και της νέας οθόνης TRILUMINOS προσφέρει καλύτερο χρώμα και πιο αναλυτικές λεπτομέρειες στις εικόνες, από οποιαδήποτε πηγή και αν προέρχονται. Με αυτό το κορυφαίο μοντέλο, μπορείτε, επίσης, να παρακολουθείτε τηλεόραση χωρίς κόπο, αφού έχετε τη δυνατότητα να την ελέγχετε από το smartphone σας ή το tablet σας. Και όλα αυτά, με τον εντυπωσιακό σχεδιασμό Sense of Quartz.

European HT Receiver (Ευρωπαϊκός ενισχυτής HT) για τη χρονιά 2013-2014: STR-DA5800ES

Αυτός ο ενισχυτής AV 9,2 καναλιών, 4ης γενιάς, που αναπτύχθηκε πρόσφατα, είναι διακριτικός και προσφέρει εξαιρετική ποιότητα και ευρύτερη γκάμα αναπαραγωγής ήχου. Ενεργοποιεί ηχεία Front High, αλλά και Surround Back και προσφέρει μια ποικιλία από λειτουργίες που βελτιστοποιούν τον ήχο και τις επιλογές, προσφέροντας τη δυνατότητα δημιουργίας και προσαρμογής εφέ surround, χωρίς να είναι απαραίτητη η πλήρης εγκατάσταση. Χάρη στην ποικιλία των τρόπων σύνδεσης, μπορείτε να απολαμβάνετε μουσική και ταινίες, όπως σας αρέσει, ενώ, χάρη στην τεχνολογία αναβάθμισης 4K μπορείτε να βλέπετε τις αγαπημένες σας ταινίες με τέσσερις φορές περισσότερες λεπτομέρειες, από ό,τι σε Full HD, με την τηλεόραση 4K.

European Tablet (Ευρωπαϊκό tablet) για τη χρονιά 2013-2014: Xperia Tablet Z

Το Xperia Tablet Z είναι το καλύτερο tablet 10,1”, με λειτουργικό Android, υψηλής απόδοσης, που υπάρχει, και περιλαμβάνει ό,τι καλύτερο διαθέτει η τεχνολογία της Sony. Θέτει νέα πρότυπα στην ψυχαγωγία, συνδυάζοντας τις εξαιρετικές προδιαγραφές του με την συνδεσιμότητα μεταξύ πολλών συσκευών και μία συνεπή εμπειρία για το χρήστη. Είναι, επίσης, εξαιρετικά λεπτό και ελαφρύ (6,9 χλστ. και 495 γρ., αντίστοιχα) και έχει τη μεγαλύτερη ανθεκτικότητα στο νερό (IP55 & IP57), που είχε ποτέ ένα tablet, κάνοντάς το άτρωτο στα τυχαία πιτσιλίσματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...