Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Ενισχύστε την επιχείρησή σας με το νέο εκτυπωτή εκτύπωσης φωτογραφιών SureLab D700

Μια μικρή εμπορική συσκευή που εξασφαλίζει ποιότητα, ευελιξία και αξιοπιστία

 Η Epson, παγκόσμιος ηγέτης στην τεχνολογία εκτύπωσης και απεικόνισης και στην καινοτομία, ανακοινώνει την κυκλοφορία του SureLab D700, του πρώτου εξάχρωμου μικρών διαστάσεων εκτυπωτή εκτύπωσης φωτογραφιών, που παρέχει μεγάλο εύρος επιλογών μέσων και φορμάτ. Συνδυάζοντας τη ζωντανή απόδοση χρωμάτων με την αξιοπιστία και την οικονομία, είναι ιδανικός για επιχειρήσεις τύπωσης φωτογραφιών, ανεξάρτητα φωτογραφεία, φωτογράφους εκδηλώσεων, minilab και καταστήματα ψηφιακών εκτυπώσεων, καθώς και επιχειρήσεις που χρειάζονται κατ 'απαίτηση εκτύπωση πανοραμικών εικόνων υψηλής ποιότητας, ευχετήριων καρτών ή μεικτών εργασιών εκτύπωσης. 


Σε αντίθεση με τα μοντέλα εκτυπωτών εξάχνωσης που κυκλοφορούν στην αγορά τα οποία εκτυπώνουν μόνο σε συγκεκριμένους τύπους μέσων, οι εκτυπωτές SureLab D700 ξεχωρίζουν χάρη στη μοναδική ευελιξία της τεχνολογίας inkjet της Epson. Αυτό το μοντέλο επιτρέπει την εκτύπωση σε μεγάλη γκάμα μέσων και φορμάτ, συμπεριλαμβανομένων των γυαλιστερών, ιλουστρασιόν και χάρτινων ματ μέσων, σε μεγέθη πλάτους 10 έως 21 εκ. και μήκους 8,9 έως 100 εκ. Επομένως, εκτός από φωτογραφίες, εκτυπώνει επίσης εύκολα κάρτες, προσκλήσεις και προωθητικά φυλλάδια. Είναι συνεπώς κατάλληλος για καταστήματα ψηφιακών εκτυπώσεων και φωτογράφους που θέλουν να διευρύνουν τις υπηρεσίες που παρέχουν, προσφέροντας σχετικά προϊόντα και υπηρεσίες. Έτσι δημιουργεί νέες πηγές εσόδων ενώ παράλληλα συνεχίζει να παρέχει το όφελος του χαμηλού κόστους εκτύπωσης.

Η Kristin Saus-Opuszynski, ανώτερος διευθυντής των επιχειρήσεων, της Epson Europe, δηλώνει: «Μετά την επιτυχία του SureLab D3000 για εκτυπώσεις υψηλού όγκου, ο SureLab D700 αποτελεί το λογικό επόμενο βήμα της Epson. Έχει μικρό μέγεθος και παρέχει μικρούς έως μεσαίους κύκλους παραγωγής ενώ μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την εκτύπωση σε περίπτερο φωτογραφία. Παράλληλα, αποτελεί μια λύση κινητού εργαστηρίου που μπορεί να χρησιμοποιηθεί επιτόπου σε εκδηλώσεις και σε σχολικές φωτογραφήσεις, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα εκτύπωσης και τις επιλογές μέσων εκτύπωσης. "

Η οικονομία που εξασφαλίζουν οι SureLab D700 ενισχύεται χάρη στα αραιά διαστήματα σέρβις και τις χαμηλές απαιτήσεις συντήρησης που έχουν. Μια ανθεκτική λεπίδα κοπής μειώνει τους χρόνους εκτός λειτουργίας και το κόστος συντήρησης, ενισχύοντας παράλληλα την παραγωγικότητα και εξασφαλίζοντας στους χρήστες τη δυνατότητα παροχής σταθερών και αξιόπιστων υπηρεσιών στους πελάτες τους.

Βασισμένη στην επιτυχία της Epson στον τομέα της επαγγελματικής εκτύπωσης φωτογραφιών, η αναγνωρισμένη τεχνολογία κεφαλής εκτύπωσης Micro Piezo εξασφαλίζει ευκρίνεια και ζωντανά χρώματα στην εκτύπωση εικόνων. Όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με το μελάνι UltraChrome D6-S της Epson, ο SureLab D700 παρέχει μεγάλη γκάμα χρωμάτων. Οι εκτυπώσεις εικόνων είναι ευκρινείς και καθαρές χάρη στην υψηλή ανάλυση 720 x 1.440 dpi (μέγ.), τη χρήση σταγονιδίων μελανιού ποικίλου μεγέθους και την ακρίβεια στην τοποθέτηση των σταγονιδίων.

Ο SureLab D700 θα αρχίσει να διατίθεται από τον Ιούνιο του 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...