Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Η νέα συσκευή LG G PRO 2 της σειράς G series από την LG παρουσιάστηκε στην Κορεατική αγορά

Ο διάδοχος του LG G PRO, του «Καλύτερου Smartphone στο MWC 2013» θα κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο του στο MWC 2014


H LG Electronics (LG) παρουσίασε στο Κορεατικό κοινό της Σεούλ το LG G Pro 2, το οποίο αποτελεί τη συνέχεια του βραβευμένου LG G Pro. Όπως και με το περσινό G Pro, το οποίο βραβεύτηκε ως το «Καλύτερο Smartphone του MWC 2013», το G Pro 2 διαθέτει την πιο εξελιγμένη οθόνη αλλά και μια σειρά νέων UX χαρακτηριστικών, αναβαθμίζοντας περισσότερο την εμπειρία του χρήστη.


Με εκπληκτική οθόνη Full HD IPS 5.9 ιντσών και με πλαίσιο οθόνης 3,3 χιλιοστών, το LG G Pro 2 διαθέτει την καλύτερη οθόνη της κατηγορίας του με ποσοστό κάλυψης της επιφάνειας 77.2%. Ταυτόχρονα  διαθέτει μεγαλύτερο ηχείο υψηλής έντασης 1W Hi-Fi, δηλαδή 30% δυνατότερο απ’ ότι στο G Pro,  μέσω του οποίου προσφέρει καθαρότερο ήχο με ενισχυμένα μπάσα. Επιπλέον, για την ενεργοποίηση του κινητού καθώς και της διαδικασίας ξεκλειδώματος, οι μηχανικοί της LG ανέπτυξαν μια μοναδική λειτουργία με την ονομασία Knock Code™ που κάνει το ξεκλείδωμα και τη χρήση του G Pro 2 ευκολότερη και πιο άνετη από ποτέ!

«Η λειτουργία “Knock Code” αποτελεί ένα παράδειγμα της LG στην προσπάθειά της να προσφέρει απλούστερες και πιο βολικές λύσεις στη ζωή των καταναλωτών», δήλωσε ο Dr. Jong-seok Park, Πρόεδρος & Διευθύνοντας Σύμβουλος της LG Electronics Mobile Communications Company. «Τα πρώτα χρόνια της κατασκευής των smartphones υπήρχε ανεπίσημος ανταγωνισμός ανάμεσα στους κατασκευαστές σχετικά με τον αριθμό των τεχνικών χαρακτηριστικών  που θα συνόδευαν το κάθε μοντέλο. Ωστόσο, οι ερευνητές της LG έκαναν μια εκτεταμένη και εις βάθος έρευνα σχετικά με τον τρόπο που οι καταναλωτές χρησιμοποιούν πραγματικά τις συσκευές τους στη καθημερινή τους ζωή και βάσει αυτού συμπεριέλαβαν μόνο τα πιο χρήσιμα UX χαρακτηριστικά. Πιστεύουμε πως οι πελάτες μας θα συμφωνήσουν.»

Μια εξέλιξη του δημοφιλούς χαρακτηριστικού “KnockON” που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά πέρσι στο LG G2 είναι και η λειτουργία “Knock Code” που επιτρέπει στους κατόχους του κινητού G Pro 2 να ενεργοποιούν και να ξεκλειδώνουν τη συσκευή τους με μία εύκολη κίνηση, αγγίζοντας την οθόνη και χρησιμοποιώντας έναν από τους 86.367 “knock” συνδυασμούς. Χάρη στον ευφυή αλγόριθμο της LG και στο προηγμένο hardware, το χτύπημα μπορεί να πραγματοποιηθεί σε οποιοδήποτε σημείο της οθόνης – είτε η οθόνη είναι ενεργοποιημένη είτε απενεργοποιημένη- πραγματοποιώντας (οπουδήποτε στην οθόνη) 2 έως 8 χτυπήματα.

Tο LG G Pro 2 είναι το πρώτο smartphone της LG που έχει ενσωματωμένη κάμερα 13MP με την τεχνολογία OIS+ (Οπτικός Σταθεροποιητής Εικόνας Plus) και προηγμένες λειτουργίες που είναι ιδανικές για τη λήψη φωτογραφιών για ανταλλαγή ή και ανάρτηση περιεχομένου. Η αποκλειστική τεχνολογία OIS+ της LG είναι ακόμα πιο εξελιγμένη, καθώς προστέθηκε λειτουργία απαλοιφής των κραδασμών, για να προσφέρει πιο σταθερή και καθαρή λήψη φωτογραφιών και video, ακόμα κι όταν οι χρήστες φωτογραφίζουν σε κίνηση ή σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Επιπλέον, έχει αυξηθεί το μέγεθος και η ευαισθησία των αισθητήρων και των φακών στην μπροστινή αλλά και την πίσω κάμερα του G Pro 2, για τη λήψη φωτογραφιών τόσο καλής ποιότητας και ευκρίνειας, ώστε να μπορούν να ανταγωνιστούν την ποιότητα αυτών που έχουν ληφθεί από φωτογραφικές μηχανές.

Μερικά ακόμα χαρακτηριστικά που έχουν ενσωματωθεί στο LG G Pro 2 είναι:

● 120FPS HD Video Recording and Slow-Motion Editing: Λειτουργία που προσφέρει εγγραφή video με 120fps HD και επιτρέπει το μοντάζ των video με 3 διαφορετικές ταχύτητες – ½ slow motion, ¼ slow motion & original
● 4K ULTRA HD Recording: Λειτουργία εγγραφής video με ultra-high definition mode για αναπαραγωγή σε 4Κ τηλεοράσεις
● Magic Focus: Μετά τη λήψη της φωτογραφίας, ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει τα σημεία της φωτογραφίας που επιθυμεί να γίνει εστίαση (focus). Επιπλέον, με την επιλογή “All in focus” μπορεί να γίνει εστίαση σε όλα τα σημεία μιας φωτογραφίας.
● Natural Flash: Φυσικό effect στο flash που προσφέρει ακόμα πιο ισορροπημένη θερμοκρασία χρώματος και έκθεσης συγκριτικά με τα συμβατικά flash, δίνοντας έτσι στις φωτογραφίες το ρεαλισμό του ανθρώπινου ματιού.
● Flash για τη λήψη Selfies: Ειδικό flash που μειώνει το μέγεθος της οθόνης προβολής και επιπλέον προσθέτει φωτεινό άσπρο φόντο για να είναι πιο απαλός ο φωτισμός στο self-portrait mode.
● Burst Shot: Δυνατότητα λήψης μέχρι και 20 συνεχόμενων φωτογραφιών και αυτόματη μετατροπή τους σε video.
● Gallery Collage: Δυνατότητα επιλογής φωτογραφιών από τo gallery για τη δημιουργία κολάζ, ιδανικό για την εύκολη ανάρτησή τους στα social media.
Εκτός από τις τελευταίες προσθήκες στο λειτουργικό του, το νέο LG G Pro 2 ενσωματώνει μια σειρά από αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά που συμπληρώνουν τον καθημερινό τρόπο χρήσης ενός κινητού τηλεφώνου, μετατρέποντάς το σε απαραίτητο αξεσουάρ που παρέχει σχεδόν όλη την πληροφόρηση που χρειαζόμαστε καθημερινά και βρίσκεται στο χέρι μας ή στην τσέπη μας! Κάποια από αυτά είναι:
● Δυνατότητα Κλειδώματος Περιεχομένου (Content Lock): Οι χρήστες μπορούν να κλειδώνουν φακέλους, αρχεία, φωτογραφίες, video ή memos με έναν μοναδικό κωδικό.
● Mini View: Δυνατότητα χρήσης του G Pro 2 χρησιμοποιώντας το ένα χέρι και μικραίνοντας το μέγεθος της οθόνης  από 3.4 έως 4.7 ίντσες, ανάλογα με την προτίμηση του χρήστη.
● Dual Browser: Δυνατότητα διαχωρισμού της οθόνης σε 2 διαφορετικά browser windows για πιο βολική χρήση.

Το νέο LG G Pro 2 θα είναι διαθέσιμο σύντομα στις αγορές, όμως οι επισκέπτες του Mobile World Congress 2014 μπορούν να το δουν πρώτοι από κοντά και να δοκιμάσουν τα νέα αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά του στον χώρο της LG στο Hall 3 του Fira Gran Via.
Βασικά χαρακτηριστικά:
-    Chipset: Qualcomm® Snapdragon™ 800 (2.26 GHz Quad-Core)
-    GPU: Qualcomm Technologies’ Adreno™ 330
-    Οθόνη: 5.9-inch Full HD IPS (1920 x 1080), Slim Bezel
-    Μνήμη: 3GB DDR3 RAM / 16GB/32GB eMMC ROM / microSD slot
-    Κάμερα: Rear 13.0MP OIS+ / Front 2.1MP
-    Μπαταρία: 3,200mAh (αποσπώμενη)
-    Λειτουργικό Σύστημα: Android 4.4 KitKat
-    Μέγεθος: 157.9 x 81.9 x 8.3mm
-    Βάρος: 172g
-    Δίκτυο: LTE / HSPA+
-    Συνδεσιμότητα: Bluetooth Smart Ready (BT 4.0) / USB / WiFi (802.11 a/b/g/n/ac) / NFC / SlimPort
-    Χρώματα: Titan, Λευκό, Ασημί
-    Άλλα: Knock Code™, 1W Hi-Fi Sound, Content Lock

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...