Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

H IBM θέτει Νέο Ρεκόρ Επεξεργασίας Συναλλαγών

Στην κατηγόρια των επεξεργαστών αρχιτεκτονικής x86 –64. 
Η IBM ανακοίνωσε πρόσφατα ότι σημείωσε το υψηλότερο αποτέλεσμα στη συγκριτική δοκιμή TPC-C που έχει ποτέ επιτευχθεί από έναν επεξεργαστή με αρχιτεκτονική x86–64. Ο IBM x3850 X5 server διαχειρίστηκε 2.308.099 tpmC (συναλλαγές ανά λεπτό C) με τιμή/επίδοση της τάξης των $0,64 USD / tpmC. (1) 
Το σύστημα x3850 X5, το οποίο χρησιμοποιεί τον πιο πρόσφατο Intel®, Xeon® 7500 Series processor, και διαθέτει την τεχνολογία MAX5 της IBM, παρουσίασε βελτίωση επίδοσης κατά 27% περισσότερο από το αποτέλεσμα της HP που ήταν 1.807.347 tpmC.(2)  
Η νέα επίδοση αποδεικνύει ουσιαστικά την ηγετική απόδοση που μπορεί να επιτευχθεί με την τεχνολογία MAX5, μια πρωτοποριακή τεχνολογία στον κλάδο καθώς αποδεσμεύει τη μνήμη από τον επεξεργαστή, επιτρέποντάς της να επεκτείνεται ανεξάρτητα από τον επεξεργαστή, ώστε να αυξάνεται η παραγωγικότητα ενός μεμονωμένου συστήματος. Αυξάνοντας τη χωρητικότητα της μνήμης του x3850 X5 κατά 50%, η τεχνολογία MAX5 επιτρέπει στο σύστημα να επεξεργαστεί περισσότερες συναλλαγές ανά λεπτό.  
H προαναφερθείσα συγκριτική δοκιμή TPC-C προσομοιάζει οποιοδήποτε περιβάλλον εισαγωγής παραγγελιών προμηθευτών χονδρικής, όπως εισαγωγή και παράδοση παραγγελιών, καταγραφή πληρωμών, έλεγχο κατάστασης παραγγελιών και παρακολούθηση των αποθεμάτων στις αποθήκες. Το TPC-C benchmark αντιπροσωπεύει οποιοδήποτε κλάδο ο οποίος καλείται να διαχειρίζεται, να πουλά ή να διανέμει ένα προϊόν ή μία υπηρεσία. Τα τρέχοντα αποτελέσματα δείχνουν ότι οι πελάτες που χρησιμοποιούν την τεχνολογία της IBM μπορούν να εισάγουν περισσότερες παραγγελίες και να έχουν γρηγορότερη παρακολούθηση, διανομή και παράδοση.  
«Η σειρά των προηγμένων servers System x της ΙΒΜ έχουν σχεδιαστεί για ένα μεγάλο φάσμα εφαρμογών και φορτία εργασιών υψηλών προδιαγραφών, επιτρέποντας στους πελάτες να μεγιστοποιούν τη μνήμη, να ελαχιστοποιούν το κόστος και να απλοποιούν τη διαχείριση» δήλωσε ο Alex Yost, επικεφαλής του τομέα IBM System x και BladeCenter. «Με καινοτομίες όπως η επέκταση μνήμης MAX5, οι πελάτες μπορούν να αυξάνουν την επεκτασιμότητα και την απόδοση των IBM BladeCenter και servers System x πέρα από τους περιορισμούς των τυπικών, παραδοσιακών servers, γεγονός που αποτελεί κλειδί τόσο για τη διαχείριση φορτίων εργασίας που αφορούν συναλλαγές, όσο και για τα virtualized data centers».  
«Οι πελάτες κατανοούν ότι η μεγιστοποίηση της συνολικής χωρητικότητας της μνήμης είναι κρίσιμης σημασίας για την αξιοποίηση του πλήρους δυναμικού των επενδύσεων που έχουν κάνει σε εξοπλισμό και λογισμικό», δήλωσε ο Vic Verola Jr., Αντιπρόεδρος Πωλήσεων για την Vicom Computer Services, Inc. «Η μοναδική τεχνολογία διαβάθμισης μνήμης της IBM, MAX5, ανοίγει τον δρόμο προς τη βελτιστοποίηση των συστημάτων και αποτελεί την ιδανική πλατφόρμα για τα υψηλής απόδοσης και virtualized φορτία εργασία της σημερινής εποχής».  
«Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα αποδεικνύει την εξαιρετική επεκτασιμότητα και επιδόσεις που προσφέρονται στους πελάτες, όταν συνδυάζουν την ισχύ της πιο πρόσφατης σειράς επεξεργαστών μας, των Intel Xeon 7500, με καινοτομίες της IBM όπως η τεχνολογία  MAX5», δήλωσε ο Boyd Davis, Επικεφαλής και Γενικός Διευθυντής της Intel Data Center Group Marketing. «Οι διευρυμένες δυνατότητες μνήμης που προσφέρει η IBM επιτρέπουν στον x3850 X5 να επιτύχει νέα επίπεδα παραγωγικότητας και όταν συνδυάζεται με τα περισσότερα από 20 νέα χαρακτηριστικά αξιοπιστίας, διαθεσιμότητας και εξυπηρέτησης (RAS) των επεξεργαστών της Intel, έχουμε μια άριστη πλατφόρμα για τις πλέον απαιτητικές εφαρμογές δεδομένων για τους πελάτες μας».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...