Κυριακή, 1 Απριλίου 2012

Τα νέα κλιματιστικά οικιακής χρήσης της LG εισάγουν κορυφαίες τεχνολογίες

Η LG Electronics ανακοίνωσε την κυκλοφορία της νεότερης σειράς οικιακών κλιματιστικών Inverter V. Η «ναυαρχίδα» της σειράς Inverter V, το Prestige Inverter V, είναι εξοπλισμένο με τρεις κορυφαίες τεχνολογίες που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των καταναλωτών, μέσα από την πρωτόγνωρη για την αγορά ενεργειακή αποδοτικότητα, τις προηγμένες λύσεις προστασίας της υγείας και τα σχεδόν μηδενικά επίπεδα θορύβου.

Το Prestige Inverter V χαρακτηρίζεται από την αξιοσημείωτη ενεργειακή αποδοτικότητα, που φτάνει το -παγκοσμίως κορυφαίο- επίπεδο COP 5,6 (Coefficient of Performance – Συντελεστής Απόδοσης Θέρμανσης). Το νέο κλιματιστικό έχει επιτύχει σημαντικές μειώσεις στην κατανάλωση ενέργειας, έως και 74% σε σχέση με προηγούμενα μοντέλα, λόγω μίας επιπρόσθετης κολώνας στον εναλλακτή θερμότητας και χάρη στο βελτιωμένο συμπιεστή. Ως εκ τούτου, οι καταναλωτές απολαμβάνουν καλύτερη ποιότητα αέρα και συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος, ενώ ταυτόχρονα υπάρχει εξοικονόμηση στους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος.

Οι βελτιώσεις στην τεχνολογία inverter, έχουν επιτρέψει στο Prestige Inverter V να διαθέτει τα χαμηλότερα επίπεδα θορύβου παγκοσμίως, ως ένα κλιματιστικό που αγγίζει τα 17dB σε κατάσταση λειτουργίας, κάνοντας τη ζωή στο σπίτι πιο ήρεμη και ευχάριστη.

Το νέο LG Prestige Inverter V ενσωματώνει την πιο πρόσφατη τεχνολογία της LG, το Plasmaster, το οποία βελτιστοποιεί σημαντικά το φιλτράρισμα του αέρα. Με την αξιοποίηση της τεχνολογίας Plasmaster, το νέο Prestige Inverter V αποστειρώνει τόσο τον αέρα που μεταφέρεται μέσω της συσκευής όσο και τον αέρα στον περιβάλλοντα χώρο. Η λειτουργία Αυτόματου Καθαρισμού Plasmaster, αποστειρώνει το εσωτερικό του κλιματιστικού, εμποδίζοντας το σχηματισμό βακτηρίων και μυκητών στο εσωτερικό της μονάδας.

Παράλληλα, ο Ιονιστής Plasmaster απελευθερώνει πάνω από δύο εκατομμύρια πολωμένα ιόντα, τα οποία αποστειρώνουν τον περιβάλλοντα αέρα από το 99,9% των βλαβερών στοιχείων, όπως τα βακτήρια, τα μικρόβια και οι ανεπιθύμητες οσμές. Επιπλέον, τα καινοτόμα κυψελοειδή φίλτρα αέρα, κι ειδικότερα το φίλτρο Allergy & Virus Safe και το φίλτρο Odor, βελτιώνουν τον καθαρισμό του αέρα εξουδετερώνοντας διάφορους ιούς, συμπεριλαμβανομένου του ιού της Γρίπης Α H1N1, αφαιρώντας τις δυσάρεστες οσμές από την ατμόσφαιρα. Το σύστημα φίλτρων Honeycomb διαθέτει κυψελοειδή σχεδίαση, αποτελώντας την πλέον αποτελεσματική λύση, καθώς έτσι δημιουργείται ο μέγιστος χώρος φιλτραρίσματος του αέρα, ενώ το φίλτρο παραμένει απόλυτα σταθερό.

Επιπλέον, το Prestige Inverter V διαθέτει μοντέρνο και κομψό σχεδιασμό, με το χαρακτηριστικό μπροστινό κάλυμμα, το οποίο ανοίγει και κλείνει αυτόματα, επιτρέποντας στο Prestige Inverter V να ταιριάζει αρμονικά στο εσωτερικό κάθε σπιτιού.

Τα νέα μοντέλα Inverter V είναι η απάντηση της LG στους καταναλωτές που αναζητούν πιο οικονομικές επιλογές στα κλιματιστικά συστήματα, τα οποία κάνουν τη ζωή στο σπίτι πιο εύκολη και πιο άνετη. Οι καινοτομίες στην ενεργειακή αποδοτικότητα έχουν μεταφρασθεί σε μικρότερη απώλεια ενέργειας και σε περισσότερα χρήματα στην τσέπη των καταναλωτών, αποδεικνύοντας ότι η βοήθεια προς τη φύση έχει και οικονομική σημασία.

Το νέο Prestige Inverter V είναι ήδη διαθέσιμο στην Ελλάδα.

Με τα νέα κλιματιστικά Prestige Inverter V, η καθημερινότητα στο σπίτι γίνεται πιο άνετη και ευχάριστη, γιατί Life’s Good!
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...