Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

The Battle is about to begin

The Battle is about to begin Η about U Communications ανακοινώνει επίσημα την συνεργασία της με το gamebattles.gr*,όπου δραστηριοποιείται στον συναρπαστικό «κόσμο» των e-sports*.
Η ομάδα της about U Communications αναλαμβάνει το όλο management αλλά και τον στρατηγικό σχεδιασμό σε ένα project που ήρθε για να ταράξει ευχάριστα την Ελληνική κοινωνία των gamers.
*Τί είναι τα e-sports ?*
Αναφερόμαστε στον επαγγελματικό ηλεκτρονικό αθλητισμό ή στον ηλεκτρονικό ανταγωνισμό, βασισμένο στα videogames.Αν και η αύξηση ενός μέρους της gaming κοινότητας όπου τώρα αντιλαμβάνεται ότι πρόκειται για ένα νόμιμο και υγιή περιβάλλον ανταγωνισμού, o χώρος γύρω από τα e-sports υφίσταται πολλά περισσότερα χρόνια απ ότι νομίζαμε ή απ’ ότι του δίναμε αξία.
Αν και ο επαγγελματικός ηλεκτρονικός αθλητισμός (pro-gaming) είναι μακριά από την κύρια αναγνώριση του κοινού στην Ελλάδα, σε σύγκριση με άλλα ανταγωνιστικά αθλήματα, τα videogames είναι αυτήν την στιγμή σε ένα επίπεδο παγκοσμίως, όπου η συνεχής εξάσκηση-αφοσίωση-δέσμευση, είναι απαραίτητα για να βελτιώσουν τις ικανότητες ενός επαγγελματία παίκτη και να τον αναδείξουν στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης και παράλληλα να του αποδώσουν αξιοζήλευτα ποσά ως έπαθλο. Ως σαφές παράδειγμα μπορεί να αναφερθεί η τελική φάση του παιχνιδιού StarCraft2 στην Κορέα, όπου οι θεατές μέσω του video live stream και των παρευρισκομένων ξεπέρασαν σε αριθμό τους θεατές της τελικής φάσης στο NFL (χόκει επί πάγου) στην Αμερική. Τώρα τα e-sports είναι μεγαλύτερα και πιο δημοφιλή από ποτέ.
Με χορηγίες εκατομμυρίων δολαρίων/ευρώ σε Αμερική και Ευρώπη για επαγγελματίες παίκτες και ομάδες, πανελλήνιες/πανευρωπαϊκές διοργανώσεις όπου πραγματοποιούνται σε ετήσια βάση, ο επαγγελματικός αθλητισμός στις χώρες του εξωτερικού έχει εκτοξευθεί στα ύψη, και ταυτόχρονα η βιομηχανία γύρω του τα τελευταία 5 χρόνια.
*gamebattles.gr*
O Ελληνικός e-sports φορέας gamebattles.gr προσφέρει δωρεάν gaming υπηρεσίες στα μέχρι τώρα 7800+ περίπου μέλη του.
Το gamebattles.gr είναι ο μοναδικός ελληνικός φορέας με στόχο την προσέλκυση επαγγελματιών παικτών όπου έχουν τα videogames ως μια ανταγωνιστική κοινωνική δραστηριότητα, ενώ παράλληλος στόχος είναι ή άμεση πρόσβαση του ενδιαφερόμενου κοινού στους μεγάλους χορηγούς του.
Αντικείμενο του gamebattles.gr είναι η σε μηνιαία βάση διοργάνωση online τουρνουά για παιχνιδομηχανές Playstation 3 -Xbox360 αλλά και για PC.
Tα μέλη μας λαμβάνουν μέρος κάθε μήνα στα online τουρνουά μας (παίζοντας από το σπίτι) και κερδίζουν έπαθλα των χορηγών μας.
Η ανάδειξη των τελικών νικητών πραγματοποιείται σε συγκεκριμένο χώρο, όπου προσκαλούνται θεατές να παρακολουθήσουν τους αγαπημένους τους παίκτες, αλλά και οι ίδιοι οι χορηγοί μπορούν να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους στο κοινό αυτό. Παράλληλα, το event αυτό μεταδίδετε ζωντανά μέσω video live streaming και ελληνικό σχολιασμό, για να το παρακολουθήσει ο κόσμος από το σπίτι και τον υπολογιστή του.
Για περισσότερα νέα και εξελίξεις keep in touch…..
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...