Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Εκλεπτυσμένος ήχος και κλασικό στιλ με το micro Hi-Fi σύστημα CMT-G1iP της Sony


Απολαύστε την εκπληκτικά καθαρή απόδοση ήχου
Το micro ηχοσύστημα CMT-G1Ip έχει σχεδιαστεί για να αποδίδει  ποιότητα ήχου που θα εντυπωσιάσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς μουσικόφιλους. 
Αποτέλεσμα  της πολυετούς εμπειρίας και της διαρκούς εξέλιξης των ενισχυτών, το CMT-G1iP χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, όσον αφορά τα γεωμετρικά χαρακτηριστικά της γείωσης, για την ελαχιστοποίηση της παραμόρφωσης του ενισχυτή, ώστε να ακούτε με ακρίβεια το ρυθμό και το τέμπο, ανεξάρτητα από το εάν παίζει ένα δυνατό ροκ κομμάτι ή απαλή κλασική μουσική.  
Τα compact ηχεία έχουν σχεδιαστεί για να μπορούν να διαχειριστούν την υψηλή ισχύ της εξόδου του ενισχυτή και να προσφέρουν μια φυσική, ισορροπημένη ακουστική απόδοση. Η παραμικρή λεπτομέρεια, από τις αυλακωτές επιφάνειες του εσωτερικού της καμπίνας των ηχείων, μέχρι την κατασκευή του γούφερ και του τουίτερ, συντελεί στην παραγωγή καθαρού ήχου, ο οποίος θα σας κάνει να βυθιστείτε σε μια απολαυστική μουσική ακρόαση.  
Κλασική εμφάνιση και εξαιρετικό φινίρισμα
Απλό και κομψό, θυμίζει στην εμφάνιση τα παλαιότερα, αναλογικά συστήματα Hi-Fi. Η κυρίως μονάδα είναι επενδυμένη με συμπαγές αλουμίνιο με φινίρισμα τύπου «hairline» και διακόπτες χειρισμού σε στιλ ρετρό. Το ανοιχτόχρωμο αλουμίνιο δημιουργεί μια έντονη αντίθεση με το γυαλιστερό μαύρο χρώμα των ηχείων.  
Το design είναι «έξυπνο», διακριτικό και πάντα εστιασμένο στην ακουστική εμπειρία. Η μετακίνηση του κουμπιού ελέγχου της έντασης ένα χιλιοστό προς τα δεξιά και η πρόσθεση ενός εξωτερικού δακτυλίου, προσθέτουν στο πανέμορφο, απλό design. Η χρήση βαφής πολυουρεθάνης αντί της πιο οικονομικής πολυεστερικής βαφής στην επίστρωση των ηχείων, ελαχιστοποιεί την ανεπιθύμητη αντήχηση και καθιστά τον ήχο ευκρινή και καθαρό. 
Επιλέξτε  τη δική σας μουσική, με το δικό σας τρόπο
To CMT-G1Ip προσφέρει πολλούς τρόπους για να αναπαράγετε την αγαπημένη σας μουσική. Πιστοποιημένο για χρήση με iPod / iPhone (Made for iPod / iPhone), μπορείτε να το συνδέσετε με ευκολία σε ένα iPod ή ένα iPhone μέσω θύρας USB για να ακούσετε τα αγαπημένα σας κομμάτια δυνατά, με ήχο που απλώνεται στο χώρο. Μπορείτε, ακόμη, να συνδέσετε ένα MP3 player ή ένα USB memory stick στη θύρα USB και να απολαύσετε όλη τη μουσική σας βιβλιοθήκη. 
Η επιλογή για όσους  γνωρίζουν από  μουσική
«Το CMT-G1iP της Sony διαθέτει ένα κλασικό στιλ σχεδιασμού, αλλά είναι εφοδιασμένο με τις τελευταίες καινοτομίες στον τομέα του ήχου», δήλωσε ο Yuji Kitayama, Director για το Home Entertainment στην Ευρώπη. «Το εξαιρετικό φινίρισμα και η καθαρότητα του ήχου θα χαρίσουν σε όλους τους λάτρεις της μουσικής μια μοναδική ακουστική εμπειρία». 

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...