Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Η Sony προσφέρει αποκλειστικά τη συλλογή του FIFA® World Cup

Ο κατάλογος της συλλογής του FIFA World Cup™ είναι αποκλειστικά διαθέσιμος μέσω της πλατφόρμας BRAVIA InternetVideo και περιλαμβάνει τα FIFA World Cup από το 1930 μέχρι το 2002 και το top-20 των καλύτερων στιγμών του FIFA World Cup™ 
Η Sony ανακοίνωσε ότι θα αρχίσει τη διάθεση της συλλογής του FIFA World Cup, μέσω Internet, σε τηλεοράσεις BRAVIA και Blu-ray Disc player στην Ελλάδα από 24 Μαΐου. Μ’ αυτόν τον τρόπο όσοι διαθέτουν ήδη τηλεόραση BRAVIA, BRAVIA Home Cinema και Sony Blu-ray player, αλλά και όσοι πρόκειται να αποκτήσουν, θα μπορούν μέσω της πλατφόρμας BRAVIA Internet Video να απολαύσουν τις 20 καλύτερες στιγμές των Παγκοσμίων Κυπέλλων FIFA, να δουν θρυλικές ιστορίες και ανέκδοτα στιγμιότυπα ή το προφίλ των αγαπημένων τους μεγάλων άσσων του ποδοσφαίρου, μέσω της πλατφόρμας BRAVIA Internet Video.   
Η πλατφόρμα BRAVIA Internet Video σας επιτρέπει να δείτε τις τηλεοπτικές εκπομπές που χάσατε μέσω των δημοφιλών υπηρεσιών ετεροχρονισμένης προβολής (‘catch-up TV’), δίνοντάς σας τη δυνατότητα να απολαμβάνετε επαναλήψεις των αγαπημένων σας τηλεοπτικών εκπομπών όποτε το επιθυμείτε, στην άνεση του σπιτιού σας. Επίσης, σας προσφέρει πρόσβαση σε έναν ολόκληρο κόσμο δωρεάν ‘on demand’ περιεχομένου στο διαδίκτυο, από δικτυακούς τόπους όπως το YouTube™, το Dailymotion™ και πολλά άλλα ακόμα. Δεν χρειάζεται να συνδέσετε τον υπολογιστή σας ή να βλέπετε αυτό που σας ενδιαφέρει στη μικρή οθόνη του PC. Μπορείτε να έχετε γρήγορη πρόσβαση σε νέα βίντεο και υπηρεσίες, αμέσως μόλις αυτά είναι διαθέσιμα και να αναπαράγετε περιεχόμενο πλήρους οθόνης κατ’ ευθείαν στην τηλεόρασή σας. 
Η συνεργασία με τη FIFA έρχεται να προστεθεί στην ομάδα των συνεργατών της Sony για την πλατφόρμα BRAVIA Internet Video. Μεταφέρει μια πληθώρα ποδοσφαιρικών αγώνων, γεγονότων και ταινιών από έναν ευρύ κατάλογο, κατ’ ευθείαν στο σαλόνι σας, οποιαδήποτε στιγμή σας εξυπηρετεί.  
Σύμφωνα με τον Christian Luecke, Director Consumer Marketing TV & Online Marketing της Sony Europe: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε στους καταναλωτές μας έναν κατάλογο με τη συλλογή του FIFA World Cup, τη στιγμή του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2010 της FIFA. Με την πλατφόρμα BRAVIA Internet Video και τη συνεργασία μας με τη FIFA, οι καλύτερες στιγμές του ποδοσφαίρου μπορούν να ζωντανέψουν σε κάθε σπίτι σε ολόκληρη την Ευρώπη, με το πάτημα ενός κουμπιού.»
 
Ο κατάλογος είναι εκτενής και περιλαμβάνει τα ακόλουθα: 
  • 20 FIFA World Cup™ Moments (20 καλύτερες στιγμές των Παγκόσμιων Κυπέλλων FIFA)
    Οι 20 καλύτερες στιγμές από όλα τα Παγκόσμια Κύπελλα της FIFA σε μια εκπληκτική αντίστροφη μέτρηση. Δεκαοκτώ τουρνουά σε 76 χρόνια έχουν να προσφέρουν τόσες πολλές συγκλονιστικές και αξέχαστες στιγμές, ώστε αυτή η επιλογή των καλύτερων και των διασημότερων, εκφράζει τη δική μας άποψη για την πεμπτουσία της μαγείας του Παγκόσμιου Κυπέλλου της FIFA.
  • 14 Official Films from the 1930 – 2002 FIFA World Cups (14 επίσημα φιλμ από τα Παγκόσμια Κύπελλα της FIFA 1930-2002)
    Από τις γεμάτες ένταση τελευταίες στιγμές της ταινίας “Goal”, της έγχρωμης καταγραφής της μοναδικής νίκης της Αγγλίας σε Παγκόσμιο Κύπελλο, μια εποχή που η τηλεόραση ήταν ασπρόμαυρη, μέχρι τις συγκλονιστικές στιγμές του φιλμ 35 mm “Hero”, που γυρίστηκε στο Μεξικό το 1986 και εστιάζει στη διασημότερη και πλέον αμφιλεγόμενη εμφάνιση του Μαραντόνα, έχετε στη διάθεσή σας φιλμ που αντέχουν στο χρόνο.
  • FIFA World Cups Stories, Legends and History Programme (Ιστορίες, και θρύλοι από τα παγκόσμια Κύπελλα της FIFA)
    Μια επιλογή  ταινιών μικρού μήκους που μας  θυμίζουν το ντεμπούτο θρυλικών ποδοσφαιριστών, ξεχωριστά γεγονότα και αγωνιώδεις στιγμές από εκτελέσεις πέναλτι.
  • A-Z FIFA World Cup Football Programme (music) [Το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου της FIFA από το Α έως το Ω(μουσική)]
    Μια συλλογή  από στιγμιότυπα διάρκειας 60 δευτερολέπτων, τα οποία αφορούν στις πιο θεαματικές στιγμές από αποκλειστικό κινηματογραφικό  υλικό των Παγκόσμιων Κυπέλλων 1954-2002.
  • FIFA World Cup Classic Players  (Οι κλασικοί παίκτες των Παγκοσμίων Κυπέλλων της FIFA)
    Η σειρά  «Κλασσικοί Παίκτες» παρουσιάζει 15 από  τους μεγαλύτερους παίκτες που έχουν  εμφανιστεί στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο στα 76 χρόνια ιστορίας του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIFA.
  • FIFA Mini World Cups 1966-2006  (Το Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA 1966-2006)
    Απολαύστε τις καλύτερες στιγμές από  κάθε τουρνουά Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIFA, με αφετηρία την αξέχαστη διοργάνωση του 1966 στην Αγγλία, μέχρι  τους μεγαλειώδεις τελικούς του 2006 στη Γερμανία. 

Reblog this post [with Zemanta]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...