Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2012

Πέντε προτάσεις για backup αρχείων στο γραφείο και το σπίτι

Το backup των προσωπικών αρχείων και των δεδομένων ενός υπολογιστή αποτελεί μία από προτεραιότητες για τον καθένα ανεξαρτήτως. Αν και δε συμβαίνει συχνά, ένα απρόσμενο γεγονός όπως για παράδειγμα η διακοπή ηλεκτροδότησης και το ξαφνικό κλείσιμο του υπολογιστή είναι ορισμένες φορές αρκετό να προκαλέσει προβλήματα τόσο στο hardware όσο και στα πολύτιμα αρχεία σας. Το backup των δεδομένων είναι για αρκετούς μία «βαρετή» διαδικασία που συχνά αγνοούν, δυστυχώς μέχρι την πρώτη στιγμή που θα χάσουν ένα μέρος των αρχείων που δε θα μπορούν να ανακτήσουν ποτέ.

Σήμερα, υπάρχουν ακόμη περισσότερες διαφορετικές μέθοδοι backup των δεδομένων σε σύγκριση με το παρελθόν. Οι επιλογές ποικίλλουν ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός, ωστόσο ο στόχος είναι κοινός για όλους, η ανάκτηση των δεδομένων σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά.

Δείτε παρακάτω 5 διαφορετικές μεθόδους που μπορείτε να κρατήσετε backup των προσωπικών σας αρχείων αλλά και των δεδομένων του υπολογιστή σας. Φωτογραφίες, βίντεο, Word, Excel, παρουσιάσεις, εργασίες για την σχολή, όλα αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία. 

Εξωτερικοί σκληροί δίσκοι

Οι εξωτερικοί σκληροί δίσκοι αποτελούν σήμερα μία από τις επικρατέστερες μεθόδους για την αποθήκευση προσωπικών αρχείων και δεδομένων του υπολογιστή. Η διαδικασία είναι αρκετά απλή και εύκολη για τον καθένα αφού το μόνο που χρειάζεται είναι η σύνδεση του δίσκου με τον υπολογιστή μέσω usb, firewire ή eSata και έπειτα την αντιγραφή των δεδομένων από τον υπολογιστή στον εξωτερικό σκληρό δίσκο. Η χωρητικότητα τους ξεπερνά πλέον το 1TB που σημαίνει ότι ταινίες, μουσική, φωτογραφίες και προσωπικά αρχεία μπορούν να ανακτηθούν ανά πάσα στιγμή σε περίπτωση που πάει κάτι στραβά με τον υπολογιστή.

Επιπλέον, αρκετοί από τους κατασκευαστές σκληρών δίσκων διανέμουν παράλληλα αντίστοιχες εφαρμογές backup οι οποίες σε συνδυασμό με τον εκάστοτε εξωτερικό δίσκο να προσφέρουν ακόμη πιο βελτιωμένη λύση backup του υπολογιστή και των δεδομένων.

USB Flash Drive

Τα usb flash drives χρησιμοποιούνται κυρίως για τη μεταφορά δεδομένων από ένα υπολογιστή σε άλλο και έχουν αντικαταστήσει σε μεγάλο βαθμό τα CD/DVD. Ωστόσο, όσο αυξάνεται συνεχώς η χωρητικότητα τους με το πέρασμα του χρόνου, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμη και για την αποθήκευση των προσωπικών αρχείων, ιδιαίτερα των πιο σημαντικών. Το μέγεθος τους είναι αρκετά μικρό, όσο ένας μικρός αναπτήρας, και έτσι μπορούν να μεταφερθούν παντού και η χωρητικότητα τους φτάνει τα 128 GB για τους πιο απαιτητικούς. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι αυτοί που επιλέγουν αυτή τη μέθοδο backup των πιο σημαντικών αρχείων ως ακόμη μία εναλλακτική λύση.
 
Cloud backup

Η άνοδος του cloud τα τελευταία χρόνια έχει φέρει σημαντικές αλλαγές τόσο στη χρήση των υπηρεσιών online όσο και στην αποθήκευση δεδομένων. Σημαντικό πλεονέκτημα έναντι των υπόλοιπων μεθόδων backup αποτελεί το γεγονός ότι τα αποθηκευμένα δεδομένα είναι διαθέσιμα από οποιοδήποτε υπολογιστή, smartphone και tablet δεδομένου ότι υπάρχει πρόσβαση στο internet. Το Dropbox, το SkyDrive, το Google Drive, κλπ., δίνουν τη δυνατότητα δεκάδων GB αποθηκευτικού χώρου online δωρεάν ή με συνδρομή για το backup των πιο σημαντικών αρχείων. Μάλιστα, online υπηρεσίες όπως το Crashplan συγχρονίζουν αυτόματα ακόμη και τα αρχεία του λειτουργικού έτσι ώστε να γίνει πλήρης επαναφορά σε περίπτωση που ο υπολογιστής αντιμετωπίσει ακόμη πιο σοβαρά προβλήματα. 

Network Attached Storage (NAS)

Το NAS (Network Attached Storage) αποτελεί μία αρκετά ευέλικτη μέθοδο backup των δεδομένων ιδιαίτερα χρήσιμη για τους χρήστες που έχουν στην κατοχή τους διαφορετικούς υπολογιστές, smartphones και tablets και επιθυμούν την αποθήκευση των αρχείων τους σε μία κεντρική τοποθεσία. Η μέθοδος αποθήκευσης μέσω NAS μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε με τη σύνδεση ενός εξωτερικού σκληρού δίσκου ή ενός υπολογιστή με το αντίστοιχο λογισμικό στο δίκτυο είτε με πιο εξειδικευμένες λύσεις που μπορεί να βρει κανείς στο εμπόριο. Η χωρητικότητα τους μπορεί να ξεπεράσει κατά πολύ το 1 TB και να καλύψει ανάγκες για το backup μιας οικογένειας στο σπίτι ή μιας μικρής επιχείρησης στο γραφείο.

CD / DVD

Τέλος, μία από τις δημοφιλέστερες μεθόδους backup τα προηγούμενα χρόνια ήταν αναμφισβήτητα η αποθήκευση των δεδομένων σε CD και αργότερα σε DVD. Με τα δεδομένα των προηγούμενων ετών αποτελούσε την πιο εύκολη, γρήγορη και φθηνή μέθοδο αποθήκευσης ωστόσο η συνεχής αύξηση χωρητικότητας των σκληρών δίσκων και η ανάπτυξη του cloud κατέστησαν τη συγκεκριμένη λύση παρελθόν για τα σημερινά δεδομένα.

Εσείς πώς προτιμάτε να αποθηκεύετε τα προσωπικά σας αρχεία και δεδομένα του υπολογιστή σας;

Πηγή: www.pestaola.gr
Enhanced by Zemanta

Το Taxibeat στο Παρίσι

H 6η πόλη του Taxibeat είναι έτοιμη να ξεκινήσει τη δική της επανάσταση στις μετακινήσεις. 

Μετά το Ρίο ντε Τζανέιρο και το Σάο Πάουλο της Βραζιλίας, το Όσλο της Νορβηγίας και το Βουκουρέστι της Ρουμανίας, τo Taxibeat ταξιδεύει από την Αθήνα στo Παρίσι.

Ήδη, περισσότεροι από 250 συνεργαζόμενοι οδηγοί ταξί περιμένουν να εξυπηρετήσουν τους Παριζιάνους επιβάτες. Με δεδομένη τη δυσκολία εύρεσης ταξί στην Πόλη του Φωτός, τολμούμε να συμφωνήσουμε με όσους λένε ότι «το Taxibeat έχει φτιαχτεί για το Παρίσι».

Η επίσημη πρεμιέρα του Taxibeat στο Παρίσι είναι η Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου στο Le Web του Παρισιού, ένα από τα κορυφαία παγκόσμια συνέδρια για την τεχνολογία και τη νέα επιχειρηματικότητα, του οποίου είναι και χορηγός.
Enhanced by Zemanta

Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2012

«Digital for Growth» από την INTERAMERICAN: μια πρόταση ανάπτυξης με στρατηγικό μοχλό την Τεχνολογία

Tην πρωτοποριακή για την ασφαλιστική αγορά αντίληψή της για την αξιοποίηση της τεχνολογίας, αλλά και ένα μήνυμα για τη σύγχρονη επιχειρηματικότητα και ανάπτυξη, ανέδειξε η INTERAMERICAN με την πρωτοβουλία οργάνωσης μιάς σημαντικής εκδήλωσης για την ψηφιακή εποχή και τη στρατηγική ενσωμάτωση τεχνολογικών εφαρμογών στο επιχειρείν. Η πρωτοβουλία αυτή αντικατοπτρίζει το σχέδιο και την επένδυση της εταιρείας στην χρήση της τεχνολογίας, που πρακτικά βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και αφορά τόσο στη βέλτιστη διαχείριση της σχέσης της με τους πελάτες μέσα από τις λειτουργικές διαδικασίες όσο και την προώθηση ασφαλιστικών προγραμμάτων.

Το θέμα «Digital for Growth» προσέγγισαν από διαφορετικές αφετηρίες οι Felix Tenniglo, managing partner της ολλανδικής εταιρείας InShared, που είναι μέλος του ομίλου Achmea στον οποίο ανήκει και η Interamerican, Γιώργος Δουκίδης, καθηγητής του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και διευθυντής του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ELTRUN), Στέφανος Λουκάκος, γενικός διευθυντής της Google Hellas, Γιώργος Βαλιούσκα, γενικός διευθυντής της Airtickets.gr και Γιάννης Καντώρος, γενικός διευθυντής πωλήσεων της Interamerican.

Ειδικότερα, ο F. Tenniglo αναφέρθηκε στις πιο σημαντικές ψηφιακές εξελίξεις και προκλήσεις, τονίζοντας τις μεταβολές που έχουν επέλθει στις ανάγκες και επιθυμίες των καταναλωτών διεθνώς και κατ’ ακολουθία, την αναγκαιότητα της προσαρμογής των επιχειρήσεων στο ψηφιακό επιχειρηματικό μοντέλο προκειμένου να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής. Ο ομιλητής περιέγραψε την εφαρμογή αυτού του μοντέλου στην Achmea και στην Interamerican.

Την ψηφιακή πραγματικότητα στην Ελλάδα και τις εφαρμοζόμενες σχετικές πρακτικές από τις πρωτοπόρες ελληνικές εταιρείες παρουσίασε ο Γ. Δουκίδης, αναλύοντας τα σχετικά οφέλη που επιτυγχάνουν με τη μείωση του λειτουργικού κόστους, τις συνέργειες, τις νέες υπηρεσίες και τη δυνατότητα άμεσης πρόσβασης στις διεθνείς αγορές. Ο καθηγητής επεσήμανε τη στροφή των καταναλωτών στην online αγορά ασφαλίσεων, που φθάνει στο 11% του συνόλου.

Ο Σ. Λουκάκος εκτίμησε ότι κατά τα επόμενα χρόνια το Ίντερνετ θα μπορεί να προσφέρει λύσεις για κάθε προσωπική ανάγκη, ενώ πρόβλεψε ότι θα αναπτυχθούν σημαντικά και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media). Χαρακτηριστικά, ανέφερε ότι σήμερα καταγράφονται διεθνώς δύο δισεκατομμύρια χρήστες του Ίντερνετ, ένα δισεκατομμύριο εγγεγραμμένοι στο facebook και δύο δισεκατομμύρια video views στο youtube καθημερινά.

Στην επιτυχημένη στρατηγική της airtickets.gr αναφέρθηκε ο Γ. Βαλιούσκα, παρουσιάζοντας τον συνδυασμό της τεχνολογικής υπεροχής με τη μεγάλη προϊοντική βάση, που εξυπηρετεί την πελατοκεντρική προσέγγιση και υψηλή εξειδίκευση στις τουριστικές υπηρεσίες.

Ο Γ. Καντώρος, που έκλεισε την εκδήλωση, παρουσίασε την ηγετική θέση και προοπτική της Interamerican στη ψηφιακή ασφαλιστική αγορά, τονίζοντας τη σημαντική παραγόμενη αξία από τις νέες τεχνολογίες για τους ασφαλισμένους, τα δίκτυα διανομής, τους εργαζομένους της εταιρείας, καθώς και τη συμβολή της στην ανάπτυξη «ψηφιακής συνείδησης» στην Ελλάδα.

Η σύγχρονη πραγματικότητα

Σήμερα, 5,1 εκατομμύρια Έλληνες –το 55% του πληθυσμού- διαθέτουν σύνδεση με το Ίντερνετ, με μέση εβδομαδιαία χρήση 17,1 ωρών, που είναι αρκετά υψηλότερη της χρήσης στην Ευρωπαϊκή Ένωση (μέσος όρος 14,8 ώρες). Μάλιστα, υπερβαίνει και τον χρόνο που διαθέτει ο Έλληνας για την παρακολούθηση τηλεοπτικών προγραμμάτων (16,9 ώρες). Εκτιμάται ότι το 2020 οι χρήστες του Ίντερνετ διεθνώς θα φθάσουν τα πέντε δισεκατομμύρια, ενώ μέσα στην επόμενη τριετία όλα τα κινητά τηλέφωνα θα είναι smartphones.
Enhanced by Zemanta

Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2012

Η ραγδαία ανάπτυξη των Social Media, οδηγεί στην ανάγκη εξεύρεσης εξειδικευμένων στελεχών

Εξειδικευτείτε επαγγελματικά σε σύγχρονα πεδία του Marketing και της Επικοινωνίας και διεκδικείστε δυναμικά νέες θέσεις εργασίας

Η ραγδαία ανάπτυξη και διείσδυση των Social Media όπως αποτυπώνεται στην ελληνική πραγματικότητα οδηγεί στην ανάγκη προσέλκυσης απόλυτα εξειδικευμένων στελεχών.

Το φαινόμενο της κοινωνικής δικτύωσης εξελίσσεται με ταχύτητα και η αγορά της επικοινωνίας αναζητά εξειδικευμένα στελέχη στο χώρο των Social Media.

Αξίζει να σημειωθεί ότι περισσότερο από το 38% των Ελλήνων, χρησιμοποιεί σήμερα τα Social Media και η ενασχόληση του κοινού διαρκώς γίνεται εντονότερη.

Το Mediterranean College αντιλαμβανόμενο τα μηνύματα των καιρών και την ανάγκη δημιουργίας απόλυτα εξειδικευμένων επαγγελματιών, προσφέρει το Πιστοποιημένο Πρόγραμμα Professional Diploma in Social Media, που ανταποκρίνεται στις σύγχρονες επαγγελματικές απαιτήσεις του μάρκετινγκ και της εταιρικής επικοινωνίας, διασφαλίζοντας την έναρξη μιας καριέρας στον χώρο του ψηφιακού μάρκετινγκ ή την εξέλιξη σε ανώτερες διοικητικές θέσεις για όσους ήδη δραστηριοποιούνται στον κλάδο.

Η διάρκεια του προγράμματος είναι 60 ώρες (2 μήνες) και η παρακολούθηση δύο απογεύματα την εβδομάδα ή Σάββατα. Η διδασκαλία γίνεται στην Ελληνική.

Οι απόφοιτοι του προγράμματος οδηγούνται στην απόκτηση του τίτλου «Level 7 Professional Diploma in Social Media», NCFE (UK).

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε επαγγελματίες του marketing και της επικοινωνίας, σε διευθυντικά στελέχη εταιριών, ελεύθερους επαγγελματίες και φυσικά πρόσωπα καθώς και σε φοιτητές / απόφοιτους Marketing και Διοίκησης Επιχειρήσεων. Το Mediterranean College προσφέρει προνομιακά δίδακτρα για φοιτητές και εργαζόμενους στον κλάδο.

Η έναρξη του προγράμματος έχει προγραμματιστεί εντός Νοεμβρίου 2012.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Mediterranean College, Aθήνα: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, τηλ.: 210 8899600, Θεσσαλονίκη: Βαλαωρίτου 9, τηλ.: 2310 287 779 , www.medcollege.edu.gr, e-mail: info@medcollege.edu.gr

To Mediterranean College στα Social Media: Facebook:http://www.facebook.com/mediterraneancollege Twitter:https://twitter.com/#!/medcollege1 YouTube:http://www.youtube.com/mediterraneancollege
Enhanced by Zemanta

Διαδικτυακές απειλές: Το INF/Autorun και το HTML/ Iframe.B

Διαδικτυακές απειλές Οκτωβρίου 2012: Το INF/Autorun εξακολουθεί να ηγείται των απειλών σε παγκόσμιο επίπεδο, το HTML/ Iframe.B εμφανίζεται στην κορυφή της ευρωπαϊκής λίστας


Τα στατιστικά στοιχεία του ESET LiveGrid® για το μήνα Οκτώβριο ανακοινώθηκαν πρόσφατα, σύμφωνα με τα οποία το INF/Autorun αναδείχθηκε ως η κορυφαία απειλή παγκοσμίως για έκτο συνεχόμενο μήνα με ποσοστό διείσδυσης 5,30%, ενώ στην αντίστοιχη ευρωπαϊκή λίστα κατέλαβε τη δεύτερη θέση καταγράφοντας ποσοστό 3,66%. Το HTML/Iframe.B, δεύτερο παγκοσμίως με ποσοστό 4,41%, ανέβηκε στην πρώτη θέση σε ευρωπαϊκό επίπεδο με ποσοστό διείσδυσης 3,75%. Τέλος, το HTML/ScrInject.B κατέλαβε την τέταρτη θέση παγκοσμίως με ποσοστό 3,09%, ενώ στην ευρωπαϊκή λίστα την τρίτη θέση, με ποσοστό διείσδυσης 3,65%.

Το INF/Autorun υποδηλώνει διάφορα είδη malware που χρησιμοποιούν το αρχείο autorun.inf ως έναν τρόπο να θέσουν έναν υπολογιστή σε κίνδυνο. Το αρχείο αυτό περιέχει πληροφορίες σχετικά με την αυτόματη εκκίνηση του προγράμματος που εμπεριέχετε σε αφαιρούμενα μέσα (π.χ. CD/DVD ή USB flash drives), όταν αυτά συνδεθούν σε έναν υπολογιστή με λειτουργικό σύστημα Windows. Το HTML/ScrInject.B είναι ο γενικός όρος ανίχνευσης κώδικα HTML ο οποίος περιέχει αόριστο κακόβουλο περιεχόμενο ή iframe tag και κάνει ανακατεύθυνση του χρήστη σε κακόβουλη τοποθεσία. Το HTML/Iframe.B υποδηλώνει κακόβουλες ετικέτες IFRAME, ενσωματωμένες σε σελίδες HTML, που ανακατευθύνουν το πρόγραμμα περιήγησης σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία URL με κακόβουλο λογισμικό. Το Win32/Conficker είναι ένα διαδικτυακό worm, που αρχικά εξαπλώθηκε χρησιμοποιώντας μια αδυναμία στο σύστημα ασφαλείας των Windows.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το ESET Threat Blog στο ESET.com.
Enhanced by Zemanta

Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2012

Κυκλοφόρησε ο Firefox 17 για υπολογιστές

Λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία της ανανεωμένης έκδοσης του Firefox για Android, η Mozilla κυκλοφόρησε και την τελική έκδοση του browser για υπολογιστές, τον Firefox 17.

Μαζί με τις γνωστές διορθώσεις και αναβαθμίσεις, το κύριο χαρακτηριστικό του νέου Firefox είναι η ενσωμάτωση του Facebook Messenger μέσω του νέου Social API. Έτσι μπορείτε να παραμένετε συνδεδεμένοι μονίμως στο chat του κοινωνικού δικτύου, να συνομιλείτε με τους φίλους σας και να λαμβάνετε ενημερώσεις χωρίς να έχετε ανοιχτή την ιστοσελίδα του Facebook.

Ένα ακόμα σημαντικό χαρακτηριστικό της νέας έκδοσης είναι η δυνατότητα αποκλεισμού των plugins και ιδίως των παλαιών plugins τα οποία λόγω της παλαιότητάς τους μπορεί να κρύβουν κινδύνους τόσο για τη σταθερότητα του προγράμματος όσο και για την ασφάλεια των δεδομένων που διαχειρίζονται. Αυτά δε θα ενεργοποιούνται αυτόματα, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να τα ενεργοποιήσετε "χειροκίνητα" με ένα κλικ ή να τα αναβαθμίσετε στην τελευταία τους έκδοση.

Στον αισθητικό τομέα, παρατηρούνται μεγαλύτερα εικονίδια στην "Awsome Bar", την μπάρα διευθύνσεων δηλαδή, ενώ μικροαλλαγές παρατηρούνται και στο γραφικό περιβάλλον. Ταυτόχρονα η νέα έκδοση περιλαμβάνει, σύμφωνα με τη Mozilla, πάνω από 20 βελτιώσεις, πολλές από τις οποίες επιλύουν προβλήματα με το άνοιγμα νέας καρτέλας. Υποστηρίζει ακόμα το χαρακτηριστικό "sandbox" για iFrames στο HTML4, κάτι που η Mozilla υποστηρίζει πως θα βελτιώσει την ασφάλειά του.

Ο Firefox 17 είναι διαθέσιμος δωρεάν από την ιστοσελίδα της εταιρείας για PC, Mac και Linux. Το μόνο δυσάρεστο είναι πως η νέα έκδοση είναι και η πρώτη που δεν υποστηρίζει παλαιά λειτουργικά συστήματα Mac OS, συγκεκριμένα το OS X 10.5 Leopard ή παλαιότερες εκδόσεις.


Πηγή: techit.gr

Enhanced by Zemanta

Windows 8 Party στο Public @ The Mall Athens!


Τα καταστήματα Public (www.public.gr) και η Microsoft Hellas σας περιμένουν στις 24/11, στις 12:30, στο Public @ The Mall Athens σε ένα ολοήμερο event αφιερωμένο στα Windows 8,γεμάτο εκπλήξεις, διαγωνισμούς και δώρα με σκοπό να αναδείξουν τις απεριόριστες δυνατότητες που προσφέρουν!

Κατά τη διάρκεια του ολοήμερου event θα υπάρχει live dj setting και κάμερα από το Mad TV με live μετάδοση από το Mad Radio και παρουσιάστρια τη Μαίρη Συνατσάκη. 
Τις δυνατότητες των Windows 8 θα παρουσιάσει στο κοινό ο Δημήτρης Καρέτσος.

Σας περιμένουμε!

ΠΟΤΕ: Σάββατο 24 Νοεμβρίου στις 12:30 μ.μ.
ΠΟΥ: Κατάστημα Public στο The Mall, Ανδρέα Παπανδρέου 35, Μαρούσι.Enhanced by Zemanta

H Millennium bank ενσωμάτωσε την τηλεπικοινωνιακή λύση Click2Call® της YUBOTO

Η Yuboto, πρωτοπόρος εταιρεία ανάπτυξης και παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών mobile marketing, προηγμένων τηλεπικοινωνιακών λύσεων και λύσεων mServices, ανέλαβε την υλοποίηση της λύσης Click2Call® για τη Millenniumbank.

H λύση επικοινωνίας Click2Call®, δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες μιας ιστοσελίδας ή μιας σελίδας στο Facebook ή σε άλλο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, να ζητήσουν από την εταιρεία που το ενσωματώνει να τους καλέσει άμεσα και δωρεάν. Επιπλέον με τη χρήσηQRCode η λύση μπορεί να ενσωματωθεί σε έντυπο υλικό όπως έντυπες ή outdoorδιαφημίσεις, υλικό POS, συσκευασίες, ενημερωτικά φυλλάδια και εγχειρίδιαχρήσης.

Με τη λύση Click2Call®, οι επισκέπτες της ιστοσελίδας της Millennium bank θα έχουν πλέον την ευκαιρία να ζητούν από την τράπεζα να τους καλέσει, αποφεύγοντας έτσι τόσο πιθανή αναμονή μέχρι να εξυπηρετηθούν όσο και τυχόν τηλεπικοινωνιακά κόστη. Στο πλαίσιο αυτό, υποστηρίζει την πελατοκεντρική φιλοσοφία της Millennium bank, η οποία βασίζεται στο τρίπτυχο υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, καινοτόμα τραπεζικά προϊόντα και τεχνολογία αιχμής.

Για να δείτε τον τρόπο λειτουργίας ή να αποκτήσετε την λύση Click2Call® πατήστεεδώ ή σκανάρετε με το κινητό σας το QR Code. Εναλλακτικά, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας στη διεύθυνσηwww.yuboto.com ή καλέστε από σταθερό στο801 100 12 12 ή από κινητό στο 211 11 44 111.
Enhanced by Zemanta

Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου 2012

Το Wowzapp! Hackathon για Windows πραγματοποιείται από τη Microsoft Ελλάς και το 123P, από 9 έως 11 Νοεμβρίου

Από τις 9 έως τις 11 Νοεμβρίου διοργανώνεται και στην Ελλάδα το WOWZAPP 2012: Hackathon για Windows της Microsoft, το οποίο λαμβάνει χώρα το ίδιο χρονικό διάστημα ταυτόχρονα σε περισσότερες από 30 χώρες και απευθύνεται σε φοιτητές και startup developers, οι οποίοι καλούνται να αναπτύξουν εφαρμογές που θα είναι διαθέσιμες στο Windows Store. Η εκδήλωση διοργανώνεται σε συνεργασία με το 123p.

Κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης εκδήλωσης οι συμμετέχοντες θα έχουν στη διάθεσή τους, μέσω των προγραμμάτων DreamSpark και BizSpark, όλα τα απαραίτητα εργαλεία που απαιτούνται για να δημιουργήσουν τις εφαρμογές τους, όπως το Visual Studio 2012 Express για Windows 8, καθώς και ένα δωρεάν κωδικό εγγραφής στο Windows Store. Επιπλέον, όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις εφαρμογές τους, ενώ ειδικοί στα Windows 8 θα βρίσκονται στη διάθεση του κοινού προκειμένου να απαντήσουν σε ερωτήσεις και να βοηθήσουν τους συμμετέχοντες να υποβάλλουν τις εφαρμογές τους στο Windows Store.

Οι εγγραφές για το ελληνικό WOWZAPP 2012: Hackathon για Windows έχουν ήδη ξεκινήσει. Η εκδήλωση ξεκινάει την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου στις 14.00 και ολοκληρώνεται την Κυριακή 11 Νοεμβρίου στις 21.00, ενώ θα πραγματοποιηθεί στο χώρο HUB Events (Αλκμήνης 5, Αθήνα). Στον ίδιο χώρο και λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης την Παρασκευή 9/11 (συγκεκριμένα από τις 9:00) θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις για την προετοιμασία των συμμετεχόντων σε βασικές τεχνολογίες, όπως π.χ. HTML5, CSS, Javascript, C#, XAML κ.α.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχών επισκεφτείτε το http://aka.ms/apwzGR
Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...