Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2012

Αλλαγή πλεύσης από το Google+ για τα ψευδώνυμα

English: Google+ wordmark
Image via Wikipedia
Ένα από από τα βασικά χαρακτηριστικά του Google+ ήταν η απόλυτη απαγόρευση που είχε θέσει σχετικά με τη χρήση ψευδωνύμων.

Όποιος χρησιμοποιούσε την υπηρεσία έπρεπε απαραιτήτως να το κάνει με το πραγματικό του όνομα.

Αν και όπως ήταν φυσικό η υπηρεσία δεν μπορούσε να ελέγχει κάθε λογαριασμό ξεχωριστά, αν κάποιος παραβίαζε τον κανονισμό και δεχόταν καταγγελία ήταν πολύ πιθανό το προφίλ του να διαγραφεί.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2012

Twitter: Επιλεκτική λογοκρισία στα μηνύματα...

Το κοινωνικό δίκτυο Twitter ανακοίνωσε ότι διαθέτει πλέον την τεχνολογία που του επιτρέπει να μπλοκάρει μηνύματα, από συγκεκριμένες μόνο χώρες.

Όπως δήλωσε, μπορεί πια να «αποσιωπά», δηλαδή να λογοκρίνει, το περιεχόμενο από χρήστες σε μια συγκεκριμένη χώρα. Το δίκτυο διευκρίνισε, σύμφωνα με το BBC, ότι τα κομμένα μηνύματα θα είναι διαθέσιμα στον υπόλοιπο κόσμο.

Μέχρι τώρα, όταν ένα μήνυμα διαγραφόταν από το Twitter (π.χ. επειδή περιείχε μια ηλεκτρονική διεύθυνση παιδικής πορνογραφίας), εξαφανιζόταν σε όλο τον κόσμο και κανείς χρήστης δεν μπορούσε να το δει.

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2012

Η LG Electronics αποσπά πολλαπλές διακρίσεις στη Διεθνή Έκθεση CES 2012

Η LG Electronics, απέσπασε πολλά σημαντικά βραβεία στη Διεθνή Έκθεση Consumers Electronics Show (CES) 2012, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά την πρωτοκαθεδρία της στην ανάπτυξη κορυφαίων προϊόντων υψηλής τεχνολογίας.
Τα 12 βραβεία με τα οποία τιμήθηκε η LG από την Consumers Electronics Association (CEA) 2012 περιλαμβάνουν τις εξής διακρίσεις:
 • “Best of Show” και “Best TV”, η τηλεόραση LG 55EM9600 OLED HDTV
 • “Best of Innovations Major Home Appliances”, το ψυγείο LFX31935 με την τεχνολογία Blast Chiller
 • “Best of Innovations Video Displays”, οι τηλεοράσεις LM9600 LG Nano Full LED Cinema 3D Smart TV, LM8600 LG LED Cinema 3D Smart TV και PM9700 LG Plasma 3D Smart TV
 • “Best of Innovations Video Components”, το SP820 LG Smart TV Upgrader
 • “Best of Innovations Major Home Appliances”, τα πλυντήρια - στεγνωτήρια WM8000HVA/DLEX8000V και WM9000HVA/DLEX9000V με τεχνολογία Turbowash και Smart ThinQ™, και τη ρομποτική σκούπα LRV5900 Hom-Bot
 • “Best of Innovations Wireless Handsets”, για τα smartphones LG DoublePlay και LG Revolution με VMware Horizon Mobile™
Ανάμεσα στις σημαντικές διακρίσεις που απέσπασε η LG με την παρουσία της στην CES 2012, συμπεριλαμβάνονται τα βραβεία Popular Mechanics Editors’ Choice”, “IMS Research TV Innovation Awards”, “HD Guru Awards” και το κορυφαίο “CNET Best of Show”.
Η LG 55EM9600 OLED HDTV επιλέχθηκε ως η καλύτερη HDTV της CES από το CNET, αποσπώντας τη διάκριση “CNET Best of Show”, με τους έμπειρους συντάκτες του CNET να τη χαρακτηρίζουν ως το πλέον συναρπαστικό, καινοτόμο και υποσχόμενο προϊόν της έκθεσης.
  «Οι συντάκτες του CNET από ολόκληρο τον κόσμο, πέρασαν έξι πολύ ενδιαφέρουσες και εξαντλητικές ημέρες στους διαδρόμους της έκθεσης στο Las Vegas, ώστε να αποκτήσουν μία hands-on εμπειρία με τα χιλιάδες τεχνολογικά προϊόντα», δήλωσε η Lindsey Turrentine, Αρχισυντάκτρια του CNET Reviews. «Κουβαλήσαμε τα laptops και τις κάμερές μας για μεγάλη απόσταση σε ολόκληρη των έκθεση, σε launch parties και σε κλειστές συναντήσεις. Εντοπίσαμε τα gadgets του αύριο και αφού τα αξιολογήσαμε όλα, επιλέξαμε την LG ως νικήτρια της σημαντικότερης διάκρισης του Best of CES».
Τα επιπλέον βραβεία με τα οποία τιμήθηκε η LG είναι τα κάτωθι:
 • “Popular Mechanics Editor’s Choice”, η τηλεόραση LG 55EM9600 OLED TV 55 ιντσών
 • “IMS Research TV Innovations Immersive Award”, το LG BH9420PW CINEMA 3D Sound Blu-ray Home Theater
 • “HD Guru Top Picks awards”, τα LG SP820 Smart Upgrader (“Best Media Player”), LG 84LM9600 3DTV 84 ιντσών (“Best 3D TV”) και LG 55EM9600 OLED TV 55 ιντσών (“Best in Show”)
 • TechnoBuffalo Best of CES awards”, η τηλεόραση LG 55EM9600 OLED TV 55 ιντσών
 • “Stuff.tv Hot Stuff”, η τεχνολογία LG Blast Chiller
Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
Το σύνολο των έγκριτων βραβείων και διακρίσεων που απέσπασε η LG στη Διεθνή Έκθεση CES 2012, καταδεικνύει ότι η καινοτομία και η τεχνολογία αιχμής συνιστούν αναπόσπαστα στοιχεία του DNA της LG, αποτελώντας καταλύτες έμπνευσης και δημιουργίας, γιατί Life’s Good!
Enhanced by Zemanta

Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2012

"Τα βροντηξε" ο Ελληνοκαναδός «πατέρας» του Blackberry

Ο εντεινόμενος ανταγωνισμός που αντιμετωπίζουν τα Blackberry από την Apple, τη Google και άλλες εταιρείες, ιδίως στο πεδίο των «έξυπνων» κινητών τηλεφώνων και των υπολογιστών-ταμπλετών, έφερε σύννεφα πάνω από την κατασκευάστρια Research In Motion (RIM) που έχει αρχίσει να χάνει έδαφος.

Η συνέπεια ήταν, υπό την πίεση των μετόχων και των επενδυτών, ο ελληνικής καταγωγής ιδρυτής και επικεφαλής της καναδικής εταιρείας Μάικ Λαζαρίδης και το δεξί του χέρι Τζιμ Μπαλσίλι να υποχρεωθούν να εγκαταλείψουν, μετά από δεκαετίες, το τιμόνι της επιχείρησης, την οποία από μια μικρή καναδική εταιρεία μετέτρεψαν σε ένα πολυεθνικό γίγαντα.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεινοί χρήστες των Social Media οι Έλληνες

Ολοκληρώθηκε η πανελλήνια έρευνα του εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ELTRUN), του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, για την «Στάση, αξιοποίηση και εμπιστοσύνη των Ελλήνων στα social media».

Σύμφωνα με την έρευνα οι Έλληνες χρήστες μπορούν να χαρακτηριστούν ως «έμπειροι» διότι το 50% δηλώνει ότι χρησιμοποιεί τα social media πάνω από 3 χρόνια.

Το 68% των Ελλήνων επισκέπτεται σελίδες κοινωνικής δικτύωσης (π.χ. facebook) και το 60% blogs και forums. Επίσης 1 στους 2 Έλληνες αναζητά πληροφορίες σε σελίδες με reviews χρηστών.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2012

Η LG παρουσιάζει το πρώτο της LTE* tablet

Η LG Electronics, παρουσιάζει το Optimus Pad LTE, το πρώτο της tablet με δυνατότητες LTE. Εκτός από τη συμβατότητα με την τεχνολογία LTE, το Optimus Pad LTE ενσωματώνει επίσης οθόνη τεχνολογίας True HD IPS, δύο στοιχεία που διαφοροποίησαν και το smartphone Optimus LTE, το πρώτο LTE smartphone στον κόσμο - σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό.

«Με τα tablets να παράγουν έως και πέντε φορές μεγαλύτερο traffic σε σχέση με το μέσο smartphone, δεν αποτελεί τεράστιο άλμα να υποθέσουμε ότι οι χρήστες των tablets επιθυμούν ταχύτερη συνδεσιμότητα», δήλωσε ο Dr. Jong-seok Park, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της LG Mobile Communications Company

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Η Sony ’’επιταχύνει’’ με ένα νέο Super Speed USB 3.0 Flash Drive

Ετοιμαστείτε για ακόμη πιο γρήγορη αποθήκευση, μοίρασμα και μεταφόρτωση των προσωπικών σας αρχείων media. Τα ολοκαίνουργια Micro Vault MACH αποτελούν την πρώτη οικογένεια flash memory drive της Sony με τεχνολογία SuperSpeed USB 3.0, για απίστευτες επιδόσεις που δεν θα σας καθυστερήσουν ποτέ.

Το Micro Vault MACH είναι ιδανικό τόσο για καταναλωτές, όσο και επαγγελματίες που έχουν ανάγκη την ευκολία και την αξιοπιστία της ultra-fast μεταφοράς αρχείων εν κινήσει. Διαθέσιμο σε χωρητικότητες από 8 GB μέχρι και 64 GB, το Micro Vault MACH προσφέρει ταχύτητες μέχρι και 120 MB/s (ανάγνωση) και 90 MB/s (εγγραφή)*. Θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε πιο γρήγορο μοίρασμα και μεταφόρτωση μουσικής, φωτογραφιών, HD βίντεο και άλλων ‘βαριών’ αρχείων – αλλά θα περιμένετε και λιγότερο χρόνο για να αντιγραφούν τα αρχεία σας.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2012

Η Epson πρωτοπορεί αναβαθμίζοντας την εκπαιδευτική διαδικασία σε κάθε αίθουσα διδασκαλίας

Οι  προβολείς πολύ μικρής απόστασης βοηθούν στη βελτίωση των παρουσιάσεων στην τάξη 

Μετά την  παρουσίαση των διαδραστικών προβολέων πολύ μικρής απόστασης για την εκπαίδευση στο πλαίσιο της έκθεσης BETT UK 2011, η Epson, κορυφαίος παγκοσμίως κατασκευαστής προβολέων1, επέστρεψε φέτος με τα μοντέλα δεύτερης γενιάς καθώς και με τέσσερα νέα μοντέλα πολύ μικρής απόστασης. Με γνώμονα τα σχόλια των επιχειρήσεων του κλάδου, η Epson ανέπτυξε νέα χαρακτηριστικά, όπως οι διαδραστικοί μαρκαδόροι με πιο γρήγορη απόκριση και η δυνατότητα διασύνδεσης χωρίς τη χρήση υπολογιστή, με σκοπό να καταστήσει πιο ενδιαφέρουσα την εκπαιδευτική διαδικασία σε περισσότερες αίθουσες διδασκαλίας. 

Διαδραστικοί  προβολείς πολύ μικρής απόστασης
Οι διαδραστικοί προβολείς EB-485Wi και EB-475Wi περιλαμβάνουν δύο διαδραστικούς μαρκαδόρους. Επιτρέπουν στους διδάσκοντες και τους σπουδαστές να γράφουν συγχρόνως στην οθόνη, διευκολύνοντας τη συνεργασία. Αυτοί οι μαρκαδόροι με χαμηλό βάρος έχουν πολύ γρήγορη απόκριση και είναι εύχρηστοι, χάρη στη νέα λειτουργία «αιώρησης», η οποία εντοπίζει με ακρίβεια πότε παύουν να έρχονται σε επαφή με την επιφάνεια προβολής. 
Εκτός από  τη δυνατότητα λειτουργίας με δημοφιλή προγράμματα λογισμικού υπολογιστών, αυτοί οι προβολείς μπορούν να λειτουργούν χωρίς τη χρήση υπολογιστή και, επίσης, διαθέτουν μια μπάρα εργαλείων για την άμεση δημιουργία σχολίων (annotation). Οι διδάσκοντες μπορούν να μετατρέψουν οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια σε διαδραστική χωρίς τη χρήση υπολογιστή και, ακόμη, μπορούν να δημιουργούν σχόλια σε κινούμενες εικόνες και φωτογραφίες όταν συνδέονται σε συσκευή αναπαραγωγής DVD. Οι προβολείς μπορούν να τοποθετηθούν σε τέσσερις θέσεις, όπως κάτω από γυάλινα τραπέζια, προσφέροντας περισσότερες διαδραστικές επιλογές για ενδιαφέρουσες ομαδικές εργασίες. 

Προβολείς πολύ μικρής απόστασης
Όπως και στην περίπτωση των διαδραστικών προβολέων, τα μη διαδραστικά μοντέλα EB-485W, EB475W, EB-480 και EB-470 μπορούν να προβάλουν μεγάλες εικόνες από πολύ κοντινή απόσταση, διασφαλίζοντας την ελαχιστοποίηση των σκιών. Όλοι οι προβολείς εγκαθίστανται εύκολα, καθώς όλα τα απαραίτητα περιλαμβάνονται στη συσκευασία. Η οριζόντια διόρθωση keystone επιτρέπει την εύκολη ευθυγράμμιση της εικόνας, ενώ η δυνατότητα άμεσης τοποθέτησης και λειτουργίας μέσω USB σε συνδυασμό με το ενσωματωμένο ηχείο των 16 W διευκολύνουν τον έλεγχο της εικόνας, του ήχου και της μετακίνησης της σελίδας επάνω / κάτω μέσω ενός μόνο καλωδίου, προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο πακέτο πολυμέσων.

Ο Raphael Payre, Product Manager στην Epson Europe, δηλώνει: «Αυτοί οι νέοι προβολείς αποτελούν ιδανικό εργαλείο για τα σύγχρονα σχολεία που επιθυμούν να κερδίσουν την προσοχή των παιδιών και συμβάλλουν στην ανάπτυξη πιο ενδιαφέροντος μαθησιακού περιβάλλοντος. Χάρη στην τεχνολογία 3LCD που διαθέτουμε, οι διδάσκοντες και οι μαθητές μπορούν να απολαμβάνουν εικόνες υψηλής ποιότητας με ζωντανά, φυσικά χρώματα και βαθύ μαύρο ακόμη και στο φως της ημέρας. Επιπλέον, με την προσθήκη των εισόδων HDMI, το περιεχόμενο υψηλής ευκρίνειας μπορεί να προβληθεί με μέγιστη καθαρότητα.»
Ο Raphael προσθέτει: «Αντιλαμβανόμαστε ότι το οικονομικό κλίμα είναι δύσκολο για πολλά σχολεία και φορείς. Για αυτόν το λόγο αναπτύξαμε έξι διαφορετικά μοντέλα που ανταποκρίνονται σε ποικιλία προϋπολογισμών και βοηθούν να διατηρηθεί το λειτουργικό κόστος σε χαμηλό επίπεδο. Αυτό επιτυγχάνεται χάρη στη μεγάλη διάρκεια ζωής της λάμπας και του φίλτρου, που καθιστά την αντικατάστασή τους λιγότερο συχνή.» 
Enhanced by Zemanta

Adobe: Οι κάτοχοι tablets δαπάνησαν τα περισσότερα σε online αγορές

CHICAGO, IL - APRIL 19: Blackberry Playbook t...
Image by Getty Images via @daylife
Η Adobe Systems Incorporated (Nasdaq:ADBE) παρουσίασε τα ευρήματα της πρώτης Adobe® Digital Marketing Insights μελέτης της, η οποία σχεδιάστηκε με σκοπό να παράσχει στους επαγγελματίες του marketing, του e-commerce και του λιανικού εμπορίου στοιχεία σχετικά με το digital marketing. Η μελέτη αυτή εξέτασε πώς η αγοραστική συμπεριφορά επηρεάζεται από τη συσκευή την οποία χρησιμοποιεί ο καταναλωτής για να επισκεφθεί τα online καταστήματα. Η Adobe ανέλυσε 16,2 δισεκατομμύρια ανώνυμες επισκέψεις οι οποίες πραγματοποιήθηκαν σε πάνω από 150 ιστοσελίδες κορυφαίων retailers των ΗΠΑ. Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι κατά τους περιόδους των διακοπών του 2011 αλλά και γενικότερα κατά το 2011, οι χρήστες tablets δαπάνησαν μεγαλύτερα χρηματικό ποσά ανά αγορά σε σύγκριση με τους τους που έκαναν online αγορές χρησιμοποιώντας τα smartphones τους ή τα παραδοσιακά laptops και PCs, γεγονός που αποδεικνύει ότι οι χρήστες tablets ήταν οι πλέον πολύτιμοι online καταναλωτές το 2011.\

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
 
Enhanced by Zemanta

Πόλεμος στο internet

Πόλεμος στο διαδίκτυο, με αφορμή το κλείσιμο της δημοφιλούς ιστοσελίδας διακίνησης αρχεών Megaupload. Κι αυτό γιατί ακολούθησε μια από τις μεγαλύτερες επιθέσεις hackers που έχουν καταγραφεί στα χρονικά του διαδικτύου. 
 
Όλα ξεκίνησαν νωρίς το απόγευμα χθες 19/1 όταν το FBI ανακοίνωσε ότι προχώρησε στο κλείσιμο του Megaupload και στη σύλληψη επτά ατόμων που σχετίζονται με τη διαχείριση του. Η επιχείρηση έγινε τη στιγμή που δύο νομοσχέδια προωθούνται στο αμερικανικό κογκρέσο (SOPA και PIPA) και έχουν ως στόχο την προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων, και τα οποία αναμεσα σε άλλα έχουν προκαλέσει την αντίδραση ιντερνετικών κολοσσών όπως η Wikipedia, το Google και το Facebook.

Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2012

O David Beckham σκοράρει στην Google

English: David Beckham, England, own work (by ...
Image via Wikipedia
Το διεθνές ποδοσφαιρικό φαινόμενο +David Beckham θα αφήσει για λίγο τα γήπεδα και θα βρεθεί στην Google! Όχι για προπόνηση αλλά για μία αποκλειστική ζωντανή συνέντευξη. Αν έχετε λοιπόν κάποια ερώτηση που θέλετε να κάνετε στον David, αυτή είναι η ευκαιρία σας! Ανεβάστε την στο Google+ με hashtag #GoogleBeckham και ίσως εκείνος την απαντήσει live!

Δείτε τη συνέντευξη ζωντανά στο youtube.com/atgoogletalks σήμερα στις 7 μ.μ. (ώρα Ελλάδας).


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2012

Μεγάλα sites διαμαρτύρονται κατά των νέων νομοσχεδίων.

Από σήμερα Τετάρτη 18 Ιανουαρίου, μία σειρά από sites θα διαμαρτυρηθούν ενάντια στο SOPA (Stop Online Piracy Act) και το παραπλήσιο PIPA (Protect IP Act, για να μην πάει...αλλού το μυαλό σας).

Τα συγκεκριμένα νομοσχέδια αναμένεται να ψηφιστούν το προσεχές διάστημα απ' την Αμερικανική κυβέρνηση.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2012

Σε δίκη παραπέμπεται ο 19χρονος Έλληνας χάκερ

Την παραπομπή του 19χρονου χάκερ σε δίκη, που είχε συλληφθεί για επίθεση σε ιστοσελίδα της Ιντερπόλ, πρότεινε ο αρμόδιος εισαγγελέας προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών.

Ο νεαρός, 19 ετών σήμερα, πριν τέσσερα χρόνια φέρεται να είχε πραγματοποιήσει ηλεκτρονική επίθεση στην επίσημη ιστοσελίδα της Ιντερπόλ αλλά και σε κυβερνητικές ιστοσελίδες των ΗΠΑ, και κρυβόταν πίσω από το ψευδώνυμο «nsplitter». 


H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Η LG αλλάζει τον όρο «νοικοκυριό»

Εγκαινιάζοντας τη νέα γενιά επαναστατικών έξυπνων οικιακών συσκευών για το 2012, η LG Electronics παρουσιάζει την αναβαθμισμένη τεχνολογία Smart ThinQTM και το νέο Σύστημα Ενεργειακής Διαχείρισης του Σπιτιού (Home Energy Management System / HeMS), στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης CES 2012, που διεξάγεται στο Λας Βέγκας.

Συνδυαστικά, οι τεχνολογίες Smart ThinQTM και HeMS, παρέχουν στους καταναλωτές έναν πιο άνετο και εύκολο τρόπο για τη διαχείριση του νοικοκυριού, καθώς και δυνητικά μεγαλύτερη εξοικονόμηση στην κατανάλωση ενέργειας και στους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος. Στη CES, οι επισκέπτες του περιπτέρου της LG θα βιώσουν την εμπειρία της device-to-device συνδεσιμότητας μεταξύ όλων των οικιακών συσκευών, των Smart TVs, των smartphones και των ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Στη CES παρουσιάζονται επίσης οι νέες εξελιγμένες οικιακές συσκευές της LG, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί για να συμπληρώνουν ιδανικά το σύγχρονο τρόπο ζωής. Μεταξύ αυτών, συμπεριλαμβάνονται ένας ψυγειοκαταψύκτης εξαιρετικά μεγάλης χωρητικότητας, που είναι εξοπλισμένος με την πόρτα τύπου Blast Chiller French-door και ο οποίος απέσπασε τη διάκριση “CES 2012 Best of Innovations”, καθώς και ένα μεγάλο και γρήγορο πλυντήριο ρούχων, το οποίο επίσης απέσπασε ένα βραβείο 2012 CES Innovations Award.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2012

Χρηματοδότηση με την Mέθοδο του «Crowdfunding»

Deutsch: Crowdfunding-Rollenmodell angewendet ...
Image via Wikipedia
Ένας επαναστατικός τρόπος Χρηματοδότησης Δημιουργικών Ιδεών.

Η ΠΓΕΕΠ και η ομάδα του Groopio.com σας προσκαλούν σε μία παρουσίαση για το CrowdFunding ή αλλιώς της «χρηματοδότησης από το πλήθος», μίας μεθόδου χρηματοδότησης δημιουργικών ιδεών χάρη στην βοήθεια των χρηστών του διαδικτύου.

Σκηνοθέτες, ζωγράφοι, μουσικοί και κάθε είδους καλλιτέχνες, επιχειρηματίες στα πρώτα τους βήματα, εφευρέτες ή καινοτόμοι σχεδιαστές, Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και Φιλανθρωπικά Ιδρύματα μπορούν να ξεκινήσουν τη δική τους καμπάνια (σελίδα παρουσίασης του project τους), αναζητώντας υποψήφιους υποστηρικτές - χορηγούς. Ανάλογα με το ύψος της συνεισφοράς ενός χορηγού είναι και ανταλλάγματα που προσφέρονται από τον δημιουργό του project. Αυτός ο νέος τρόπος συνεργασίας έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής στον χώρο του διαδικτύου καθώς αποτελεί ευκαιρία για εκατοντάδες ανθρώπους που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να υλοποιηθεί κάποια από τις ιδέες τους.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Groopio.com, της πρώτης ηλεκτρονικής πλατφόρμας χρηματοδότησης Crowdfunding στην Ελλάδα, κος Ειρηναίος Φιλλιπίδης θα παρουσιάσει τον τρόπο λειτουργίας και τα μυστικά για μία επιτυχημένη καμπάνια Crowdfunding.

Η συμμετοχή στην Ημερίδα είναι δωρεάν και θα λάβει χώρα την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012, στον Πολυχώρο Κ44 (Κωνσταντινουπόλεως 44, 11854 Γκάζι - 12:00 το πρωί).

Περισσότερα

http://greekinnovation.blogspot.com/2012/01/m-crowdfunding.html

Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2012

H Visa πιστοποιεί smartphones για χρήση τους σε πληρωμές μέσω κινητών

English: Visa logo
Image via Wikipedia
H Visa Inc. και η Visa Europe ανακοίνωσαν σήμερα ότι τα smartphones των Samsung Electronics, LG Electronics και Research In Motion (RIM), τα οποία διαθέτουν τεχνολογία NFC, πιστοποιήθηκαν ώστε να μπορούν να χρησιμοποιούν την εφαρμογή της Visa, Visa payWave, για πληρωμές μέσω κινητών σε σημεία πώλησης. 

Τα Samsung Galaxy SII, LG Optimus NET NFC, BlackBerry® Bold™ 9900, BlackBerry Bold 9790, BlackBerry® Curve™ 9360 και BlackBerry Curve 9380 έχουν προστεθεί στη λίστα των συμβατών με τη Visa προϊόντων πληρωμών, και βρίσκονται στη διάθεση των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων για εμπορική εκμετάλλευση.    


Όλες οι νέες συσκευές που έχουν πιστοποιηθεί από την Visa έχουν ενσωματωμένη την εφαρμογή Visa payWave σε μια ασφαλή κάρτα SIM και υιοθετούν την τεχνολογία NFC (Near Field Communication), ένα πρότυπο επικοινωνίας μικρής εμβέλειας, το οποίο επιτρέπει στα κινητά τηλέφωνα να μεταφέρουν με ασφάλεια τα δεδομένα πληρωμών σε ένα τερματικό αποδοχής ανέπαφων πληρωμών.  
 
Enhanced by Zemanta

Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2012

Νέα γενιά Epson πολυμηχανημάτων A3+

Πολυμηχανήματα για ταχύτητα και ευελιξία 
Για πρώτη  φορά η Epson παρουσιάζει πολυμηχανήματα Inkjet A3+. Η νέα σειρά περιλαμβάνει έναν εκτυπωτή Α3+, τον Workforce WF-7015 και δύο πολυμηχανήματα Α3+, τα Workforce WF-7525 και WF-7515, με δυνατότητες εκτύπωσης διαστάσεων μέχρι A3+, σε συνδυασμό με σάρωση, αντιγραφή και αποστολή φαξ.
Η νέα σειρά Epson Α3+ είναι σχεδιασμένη για τις ανάγκες των μικρών επιχειρήσεων με στόχο να τις βοηθήσει να αξιοποιήσουν πλήρως τους πόρους τους και να έχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Είναι ιδανικοί για χρήστες, όπως γραφίστες, αρχιτέκτονες και μηχανικοί και αποτελεί τον τέλειο συνδυασμό προσιτής τιμής, αξιοπιστίας και ταχύτητας για αυξημένη παραγωγικότητα. Με δυνατότητες σύνδεσης Ethernet και Wi-Fi μπορούν να χρησιμοποιούνται από πολλούς χρήστες ταυτόχρονα.
Οι εκτυπώσεις πραγματοποιούνται γρήγορα και αποτελεσματικά και τα απαιτητικά γραφεία έχουν και πρόσθετη δυνατότητα ταχύτατης εκτύπωσης A4 διπλής όψης με τους WF-7525 και WF-7015, μειώνοντας τη χρήση χαρτιού και το κόστος στο 50%.
Η παραγωγικότητα ενισχύεται με μεγάλη χωρητικότητα χαρτιού και διπλούς δίσκους χαρτιού μέχρι 500 φύλλων για να χρειάζεται λιγότερο συχνή αντικατάσταση και να υπάρχει ευελιξία στη χρήση μέσων εκτύπωσης στους WF-7525 και WF-7015. Το πολυμηχάνημα WF-7525 περιλαμβάνει, επίσης, αυτόματο τροφοδότη εγγράφων (ADF) 30 φύλλων για σάρωση, αντιγραφή και αποστολή φαξ πολλών σελίδων διάστασης μέχρι A3. O ADF προσφέρει, επίσης, αναπαραγωγή εγγράφων A4 διπλής όψης.
Ο Alberto Raviolo, Επικεφαλής του τμήματος inkjet εκτυπωτών για μικρές επιχειρήσεις στην Epson Europe σχολίασε: “Η σειρά αυτή περιλαμβάνει πολλά χαρακτηριστικά απαραίτητα για μικρές επιχειρήσεις. Παράγουν έγγραφα επαγγελματικής ποιότητας και ζωντανά χρώματα και, παράλληλα, μειώνουν το κόστος εκτύπωσης ανά σελίδα μέχρι και 50% σε σχέση με ανταγωνιστικούς εκτυπωτές laser1. Οι επιχειρήσεις μπορούν να εκτυπώνουν μέχρι 1,000 σελίδες4 με τις μεμονωμένες φύσιγγες μελάνης Epson XL Stag. Τέλος, έχουν μειωμένη κατανάλωση ενέργειας και μικρότερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα καθώς είναι πιστοποιημένοι με ENERGY STAR. ”
Τα WF-7515 και WF-7525 είναι επίσης συμβατά με Epson Connect, για μεγαλύτερη ευελιξία και ελευθερία, καθώς οι χρήστες μπορούν να εκτυπώνουν γρήγορα και εύκολα αρχεία και εικόνες ασύρματα από smartphones και tablet PCs5. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να εκτυπώνουν από οπουδήποτε στον κόσμο με την αποστολή email απευθείας στον εκτυπωτ
Enhanced by Zemanta

Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2012

Η adidas λανσάρει τις εφαρμογές miCoach Football και miCoach Running για iPhone® και iPod touch®

Η adidas λανσάρει τις δωρεάν εφαρμογές miCoach Football και miCoach Running για iPhone® και iPod touch® σε συνδυασμό με την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου adizero F50, του πρώτου ποδοσφαιρικού παπουτσιού με «νοημοσύνη» με τον αισθητήρα ταχύτητας miCoach SPEED_CELL™, αλλά και του πρώτου «έξυπνου» παπουτσιού για τρέξιμο, adizero F50 Runner 2. Ο επαναστατικός αισθητήρας ταχύτητας miCoach SPEED_CELL™ που τοποθετείται στην ειδική κοιλότητα των παπουτσιών adizero, αλλά μπορεί να εφαρμοστεί και σε οποιοδήποτε άλλο παπούτσι προπόνησης, καταγράφει τις κινήσεις προς όλες τις κατευθύνσεις (σε 360°) και παρέχει δεδομένα όπως: η μέση ταχύτητα (καταγράφεται ανά δευτερόλεπτο), η υψηλότερη ταχύτητα (καταγράφεται κάθε πέντε δευτερόλεπτα), ο αριθμός των σπριντ, η διανυόμενη απόσταση, η απόσταση που διανύθηκε σε υψηλή ένταση, ο αριθμός των βημάτων και ο ρυθμός των διασκελισμών. Οι μετρήσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα ή της προπόνησης (διάρκειας έως επτά ωρών) αποθηκεύονται στη «μνήμη» του αισθητήρα και στη συνέχεια τα δεδομένα μπορούν να μεταφερθούν ασύρματα σε iPhone®, iPod touch®, MAC ή PC.

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Κυριακή, 1 Ιανουαρίου 2012

Προδομένος μπαμπάς ο Bill Gates - Η κόρη του έχει iPhone!

Προδομένος μπαμπάς ο Bill Gates:Η κόρη του έχει iPhone! (pics)
Αυτό κι αν είναι είδηση! 

Η κόρη του Bill Gates συνελήφθη από τον φωτογραφικό φακό να έχει στο χέρι της μια συσκευή που μοιάζει αρκετά με προϊόν του ορκισμένου εχθρού του μπαμπά της, της Apple!

Ο ιδρυτής της
Microsoft βρίσκεται στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας για διακοπές μαζί με την οικογένειά του.

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...