Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2011

Κυκλοφόρησε η νέα έκδοση του Firefox!

Logo of Firefox Sync extension.Image via WikipediaH Mozilla κυκλοφόρησε κι επίσημα τη νέα έκδοση του δημοφιλούς browser της, Firefox 7 η οποία έρχεται με πολλές βελτιώσεις.

Για τέταρτη φορά μέσα στο 2011 η Mozilla κυκλοφορεί νέα έκδοση του δημοφιλούς browser της, Firefox.

Με τα γρήγορα updates αυτά, η εταιρία κυκλοφορεί ανά τακτά διαστήματα, μικρές βελτιώσεις για τον browser οι οποίες προσφέρουν λιγότερα νέα χαρακτηριστικά, αλλά είναι πιο σταθερές.
H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2011

Ελεύθερη πρόσβαση στο Google Plus

Ελεύθερη σε όλους είναι πλέον η πρόσβαση στο κοινωνικό δίκτυο Google+ ή Google Plus, μετά από δυόμισι μήνες δοκιμών σε ένα σχετικά στενό κύκλο «φίλων». Αρχικά η πρόσβαση στο δίκτυο γινόταν μόνο μέσω πρόσκλησης και στη συνέχεια οι πρώτοι χρήστες επετράπη να προσκαλέσουν ελεύθερα όποιον ήθελαν, με αποτέλεσμα το Google Plus να έχει ήδη εκατομμύρια χρήστες.


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Enhanced by Zemanta

Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2011

Εφοδος της Αστυνομίας σε εταιρία internet για παράνομο στοίχημα

Σχηματίσθηκε δικογραφία, ύστερα από αυτεπάγγελτη αστυνομική έρευνα, από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τον παράνομο διαδικτυακό στοιχηματισμό.
Η αστυνομική έρευνα πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (Σ.Δ.Ο.Ε.), που ερευνούσε αντίστοιχα την υπόθεση.
Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο αντιμετώπισης του παράνομου στοιχηματισμού και της καταπολέμησης της φοροδιαφυγής μέσω Διαδικτύου, από κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με τη συνδρομή του ΣΔΟΕ, πραγματοποιήθηκε έλεγχος, σήμερα το πρωί, στις εγκαταστάσεις εταιρείας παροχής τηλεπικοινωνιών και υπηρεσιών διαδικτύου, η οποία χρησιμοποιούνταν ως τεχνικός τηλεπικοινωνιακός υποστηρικτικός δίαυλος για παράνομο διαδικτυακό στοιχηματισμό ( phone - betting ). 

Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2011

Τα Windows 8 έρχονται με πλακίδια και θα τρέχουν παντού

Η παράδοση λέει πως για κάθε νέα έκδοση των Windows η Microsoft φροντίζει να κάνει όσο το δυνατόν περισσότερο θόρυβο για όσο περισσότερο χρόνο μπορεί, και στα Windows 8 οι παλιές συνήθειες δεν ξεχνιούνται.

Αν και η επόμενη έκδοση του λειτουργικού συστήματος δεν θα βγει στα ράφια των καταστημάτων πριν περάσουν από το ημερολόγιο αρκετοί μήνες του 2012, η Microsoft μάζεψε την περασμένη εβδομάδα προγραμματιστές από όλο τον κόσμο για να τους δείξει τα Windows 8.
H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Η EuroCharity εκσυγχρονίζει τη μηχανοργάνωσή της με την εγκατάσταση του Soft1 ERP

Η EuroCharity, στο πλαίσιο της αναπτυξιακής της στρατηγικής, προχωρά στον περαιτέρω εκσυγχρονισμό του επιχειρησιακού περιβάλλοντός της μέσω της εφαρμογής Soft1 ERP, ενός ολοκληρωμένου πληροφοριακού συστήματος που περιλαμβάνει εργαλεία Εμπορικής Διαχείρισης, Παροχής Υπηρεσιών Μισθοδοσίας, CRM, Εργαλεία Business Intelligence και Reporting.

Με τη χρήση αυτού του ολοκληρωμένου πληροφοριακού συστήματος, η EuroCharity επωφελείται από τις πολλαπλές δυνατότητες του Soft1 ERP για την οργάνωση και την αυτοματοποίηση των επιχειρησιακών της διαδικασιών, την άμεση και ενιαία εσωτερική πληροφόρηση των στελεχών της και την εφαρμογή σύγχρονων πρακτικών εξυπηρέτησης και διαχείρισης των μελών της και των συνεργατών της.

Την εγκατάσταση και παραμετροποίηση του Soft1 ERP ανέλαβε η SiEBEN, εταιρεία-μέλος της EuroCharity που παρέχει καινοτόμες λύσεις πληροφορικής σε επιχειρήσεις, κάνοντας χρήση των πλέον σύγχρονων τεχνολογιών.

Το νέο πληροφοριακό σύστημα έχει τεθεί ήδη σε παραγωγική λειτουργία εξασφαλίζοντας ολοκληρωμένη μηχανογραφική διαχείριση και την καλύτερη δυνατή παροχή υπηρεσιών στα μέλη και τους κοινωνικούς εταίρους της EuroCharity.

Σημείωση προς συντάκτες: Η εταιρεία EuroCharity προσφέρει καινοτόμες on-line και off-line υπηρεσίες σε θέματα που σχετίζονται με την εταιρική υπευθυνότητα και την πράσινη οικονομία. Μέσα από το portal www.eurocharity.gr , το ηλεκτρονικό newsletter, τη διοργάνωση συνεδρίων και άλλων εκδηλώσεων, την ενότητα Members-to-Members, την ετήσια έκδοση EuroCharity Yearbook και άλλες υπηρεσίες που συμβάλλει στη δυναμικότερη προβολή του κοινωνικού και περιβαλλοντικού έργου των μελών της.

Enhanced by Zemanta

Χαμένοι... στο Διαδίκτυο οι γονείς

Δεκατέσσερις ώρες την εβδομάδα περνούν στον υπολογιστή τους οι γονείς, κάνοντας διαδικτυακές αναζητήσεις και κυρίως περιηγήσεις στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως αποκαλύπτει νέα έρευνα που διενεργήθηκε στη Βρετανία και δημοσιεύει η Daily Mail το 62% των γονιών επισκέπτονται το Facebook δεκάδες φορές μέσα στην εβδομάδα και περνούν κατά μέσο όρο 6 ώρες κρατώντας επαφή με τους φίλους τους.

Σύμφωνα με την έρευνα, αυξάνεται διαρκώς ο αριθμός των γονέων που περιηγούνται στο Διαδίκτυο, καθώς οι online κοινότητες αντικαθιστούν τις οικογένειες στην ανταλλαγή απόψεων για την ανατροφή των παιδιών και στην παροχή συμβουλών. Όπως αναφέρθηκε, το 65% των μητέρων επισκέπτονται ιδιαίτερα συχνά τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, καθώς αναζητούν τρόπους να βελτιώσουν την οικογενειακή τους ζωή κάνοντας συμφέρουσες αγορές ή συζητώντας θέματα που αφορούν στα παιδιά τους και την ανατροφή τους.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2011

Διεθνής Έκθεση Εφευρέσεων & Καινοτόμων Ιδεών 2011

Η Πανελλήνια Γενική Ένωση Ελληνικών Προϊόντων Καινοτομίας (ΠΓΕΕΠ) διοργανώνει τη Διεθνή Έκθεση Εφευρέσεων & Καινοτόμων Ιδεών στην Αθήνα, 03-06 Νοεμβρίου 2011.

Για τέσσερεις ημέρες, 360 εκθέτες απ’όλο τον κόσμο θα καταλάβουν τα 6.200 τ.μ. του Εκθεσιακού Κέντρου Περιστερίου για να υποδεχτούν 30.000 επισκέπτες και ενδιαφερόμενους επενδυτές των Εφευρέσεών τους και των εφαρμόσιμων Καινοτόμων Ιδεών τους στους τομείς:
- Ενέργεια,
- Ηλεκτρολογία,
- Ηλεκτρονική,
- Μηχανολογία,
- Φαρμακευτική/Υγεία,
- Κοσμετολογία,
- Πληροφορική,
- Εικόνα και Ήχο,
- Ρομποτική,
- Μοντελισμό,
- Τέχνες & Κατασκευές.

Πληροφορίες: τηλ. 2117704701 & 6906441850, fax 2117704386.


Περισσότερα Φυλλάδιο Έκθεσης & ΠΓΕΕΠ

http://greekinnovation.blogspot.com/2011/09/2011.html

Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2011

TEΧΝΙΚΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΜΕ ΠΟΛΥΜΕΣΑ (MULTIMEDIA)

O Τομέας Πληροφορικής & Νέων Τεχνολογιών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ, του κορυφαίου ΙΕΚ στα Νότια Προάστια, προσφέρει διετή προγράμματα σπουδών που οδηγούν στην απόκτηση κρατικού πτυχίου για την ειδικότητα : TEΧΝΙΚΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΜΕ ΠΟΛΥΜΕΣΑ (MULTIMEDIA)

ΣΤΟ ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΓΛΥΦΑΔΑΣ :
  • Εκπαιδεύεσαι από κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου
  • Αποκτάς άρτια θεωρητική γνώση Πανεπιστημιακού Επιπέδου
  • Πιστοποιήσαι από κορυφαίες εταιρείες Πληροφορικής όπως CISCO
  • Συμμετέχεις σε εξειδικευμένα σεμινάρια, ημερίδες και εκπαιδευτικές επισκέψεις
  • Αναλαμβάνεις projects αντίστοιχα των στελεχών στις κορυφαίες εταιρείες Πληροφορικής
  • Αποκτάς κρατικό δίπλωμα με κατοχυρωμένα επαγγελματικά δικαιώματα σε Ελλάδα και Ε.Ε
Συνέχιση Σπουδών :

Ως απόφοιτος του ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΓΛΥΦΑΔΑΣ στον τομέα ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ μπορείς να συνεχίσεις τις σπουδές σου παρακολουθώντας μεταπτυχιακά προγράμματα στο Mediterranean College.
You might also like:

Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2011

4 αποκλειστικά παιχνίδια του PlayStation μέσα στο Σεπτέμβριο

God of War: Chains of OlympusImage via WikipediaΗ Sony Computer Entertainment Europe(SCEE) είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την άφιξη τεσσάρων επικών «remastered» τίτλων σε Blu-ray Disc για το PlayStation®3 (PS3™). Οι νεότερες προσθήκες στην σειρά Classics HD, ICO, Shadow of the Colossus και God of War® Collection: Volume II έρχονται με κορυφαία ποιότητα εικόνας, προκειμένου να προσφέρουν νέες, συναρπαστικές gaming εμπειρίες στους κατόχους PS3 μέσα στο Σεπτέμβριο.

God of War Collection: Volume II (Classics HD)

Κυκλοφορεί στις 14 Σεπτεμβρίου

Διαθέσιμες ως τώρα μόνο για PSP™ (PlayStation®Portable), οι περιπέτειες του Kratos στο God of War®: Chains of Olympus και στο God of War®: Ghost of Spartaεπανακυκλοφορούν σε μαγευτική απεικόνιση Υψηλής Ευκρίνειας και καθηλωτικά γραφικά στερεοσκοπικού 3D, αναβιώνοντας τις ανελέητες μάχες του Έλληνα ήρωα.

Την παραγωγή και τη νέα επεξεργασία ανέλαβε η Ready at Dawn, η πολυβραβευμένη παραγωγός της σειράς God of War για PSP™, επιτρέποντας στους παίκτες να βυθιστούν στο σκληρό και χαοτικό κόσμο του Kratos με αναβαθμισμένη απεικόνιση. Σε συνδυασμό με την υποστήριξη των τροπαίων (trophies) του PlayStation®Network, οι παίκτες θα βιώσουν μια ολοκαίνουρια εμπειρία. Ανακαλύψτε τα σκοτεινά μυστικά από το παρελθόν του Kratos, καθώς η ιστορία του Chains of Olympus ξεδιπλώνεται 10 χρόνια προτού ξεκινήσει το God of War, και εξερευνήσετε την αλήθεια για το οικογενειακό του ιστορικό με το Ghost of Sparta να εκτυλίσσεται ανάμεσα στα God of War® και God of War®II.

ICO & Shadow of the Colossus (Classics HD): Κυκλοφορεί στις 28 Σεπτεμβρίου

Για πρώτη φορά έχετε την ευκαιρία να αναβιώσετε δύο από τα πλέον καταξιωμένα παιχνίδια του PlayStation® 2 στο PS3, σε full HD ανάλυση 1080p με κορυφαία ποιότητα εικόνας, αλλά και στερεοσκοπική 3D απεικόνιση για μια ολοκληρωμένη εμπειρία. Βυθιστείτε σε μια πρωτοποριακή ιστορία γεμάτη μάχες, στρατηγική, εξερεύνηση, συναίσθημα, αλλά και επίλυση γρίφων – οι φανατικοί της σειράς, αλλά και όσοι δοκιμάζουν τα παιχνίδια για πρώτη φορά θα βιώσουν τη μυστηριακή εμπειρία και το μαγευτικό ταξίδι στον κόσμο του ICO και του Shadow of the Colossus.

Το remaster ανέλαβε η Bluepoint® Games και την παραγωγή τα Japan Studios υπό τη καθοδήγηση του Game Director, Fumito Ueda, προσφέροντας στους παίκτες την ευκαιρία να εξερευνήσουν και να μαγευτούν από τους εκπληκτικούς κόσμους του ICO και του Shadow of the Colossus:

Platform περιπέτεια – Κυριαρχήστε μέσω μαχών, σωστής στρατηγικής, κατάλληλων αναζητήσεων και επίλυσης γρίφων απολαμβάνοντας αρκετές ώρες gameplay σε αμφοτέρους τους τίτλους.
Ανεπανάληπτες ιστορίες – Κάθε παιχνίδι διαθέτει ένα ξεχωριστό και αυθεντικό στυλ, αλλά και μοναδικές ιστορίες που μαγνητίζουν.
Υποστήριξη Trophies – H υποστήριξη Τροπαίων (Trophies) μέσω του PlayStation Network επιτρέπει στους παίκτες να εμπλουτίζουν τη συλλογή τους.

Παίξτε τα κλασικά αυτά παιχνίδια σε εκπληκτική Full HD ανάλυση και επιλύστε τα μυστήρια τεσσάρων εντυπωσιακών τίτλων, οι οποίοι έρχονται στο PS3. Το God of War Collection: Volume II θα είναι διαθέσιμο από τις 14 Σεπτεμβρίου, ενώ τα ICO και Shadow of the Colossus από τις 28 του ίδιου μήνα.

Επισκεφθείτε το http://gr.playstation.com για να ανακαλύψετε ακόμη περισσότερα.
Enhanced by Zemanta

Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2011

Το Resistance 3 έρχεται αποκλειστικά στο PlayStation®3 στις 9 Σεπτεμβρίου

 Η Sony Computer Entertainment Europe και η κορυφαία εταιρεία ανάπτυξης Insomniac Games ανακοινώνουν την κυκλοφορία της τρίτης συνέχειας στη διεθνώς αναγνωρισμένη σειρά FPS παιχνιδιών, Resistance 3 για PlayStation® 3 (PS3™). Το Resistance 3 είναι το πλέον αναμενόμενο «κεφάλαιο» μιας από τις δημοφιλέστερες σειρές παιχνιδιών του PlayStation, χάρη στα εκπληκτικά 3D γραφικά και το γεμάτο δράση gameplay του.
Τέσσερα χρόνια μετά τον επικό επίλογο του  δεύτερου παιχνιδιού, το οποίο εξελισσόταν  σε ένα εναλλακτικό σύμπαν της  δεκαετίας του ’50,  το 90% του ανθρώπινου πληθυσμού, είτε έχει πεθάνει, είτε έχει μεταλλαχθεί σε Chimera. Ο θαρραλέος και ατρόμητος Joseph Capelli κρύβεται μαζί με άλλους επιζώντες και την οικογένειά του στην κατεστραμμένη πόλη Haven της Oklahoma, εξαντλημένος από τις μάχες ενάντια στους Chimera. Ο Dr. Fyodor Malikov καταφθάνει ελπίζοντας να κατατροπώσει τις δυνάμεις των Chimera, ενώ ο Capelli αφήνει την οικογένεια του κατευθυνόμενος στη Νέα Υόρκη, διασχίζοντας την κατεστραμμένη αμερικανική ενδοχώρα. 
Καθ’ οδόν συναντά ότι απέμεινε από τον ανθρώπινο πολιτισμό μετά τη βίαιη εισβολή των Chimera.  
ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Έρχεται το MUSIC IN FACEBOOK...

Image representing Facebook as depicted in Cru...Image via CrunchBaseΣύμφωνα με πληροφορίες, το Facebook ετοιμάζεται να μπει στο χώρο της μουσικής, φέρνοντας μια νέα μουσική υπηρεσία μάλλον μέσα στον Οκτώβριο.

Το Facebook θα συνεργαστεί με ένα μεγάλο όνομα στο χώρο του music streaming, για να κάνει πραγματικότητα αυτή την ιδέα.

Πιο συγκεκριμένα, το μεγάλο social site θα χρησιμοποιήσει στην ουσία την τεχνογνωσία και περιεχόμενο από μια ήδη δοκιμασμένη λύση.

Οι φήμες που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα κάνουν λόγο για συνεργασία με το Pandora και τη Spotify.

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2011

Η Google αφιερώνει το doodle της στον Freddie Mercury

 Η Google αφιερώνει σήμερα ένα από τα πιο δημιουργικά doodle της στον Freddie Mercury, για να τιμήσει τον άνθρωπο που άλλαξε με την αισθητική και τη δημιουργικότητά του την ιστορία της μουσικής.
Ο Brian May, ιδρυτικό μέλος του μυθικού γκρουπ Queen, είπε για τον φίλο του Freddie1: o Freddie Mercury θα γινόταν σήμερα 65 ετών, και παρόλο που δεν είναι μαζί μας, η παρουσία του φαίνεται να είναι πιο ισχυρή από ποτέ. Ήταν η απόδειξη ότι μπορούμε να κατακτήσουμε τα όνειρά μας, μας ενέπνευσε να ξεπεράσουμε τις συστολές μας και όλα αυτά που μας κρατάνε πίσω. Έζησε τη ζωή του στο έπακρο, γιορτάζοντας και τιμώντας την κάθε λεπτό. Και σαν ένας μεγάλος κομήτης, άφησε το φωτεινό του μονοπάτι για να λάμπει μέσα στο χρόνο. 

Η Google αφιερώνει σήμερα το doodle της στον Freddie Mercury και θυμάται μερικά από τα πιο όμορφα τραγούδια του.
Enhanced by Zemanta

Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου 2011

Αλλάζει η "εικόνα" του Mega

Από τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011, το MEGA θα αρχίσει να εκπέμπει το πρόγραμμά του σε μορφή 16:9, όπως συμβαίνει ήδη και σε άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς όπως ο ΣΚΑΪ και ο STAR.

Οι τηλεθεατές, πλέον, θα έχουν τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούν πλήρως τις δυνατότητες των τηλεοπτικών δεκτών ευρείας οθόνης.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2011

Νέες συλλήψεις στη Βρετανία κατά των LulzSec και Anonymous

Logo used by WikileaksImage via WikipediaΤέσσερα ακόμα άτομα συνελήφθησαν στη Βρετανία με την κατηγορία ότι είναι μέλη των διαβόητων ομάδων χάκερ LulzSec και Anonymous, οι οποίες έχουν αναλάβει την ευθύνη για κυβερνοεπιθέσεις σε σημαντικούς στόχους.

Στο μεταξύ, 14 ύποπτοι που είχαν συλληφθεί νωρίτερα στις ΗΠΑ εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στο δικαστήριο.

Ο διαδικτυακός σαματάς που προκάλεσαν οι χάκερ ξεκίνησε με τις επιθέσεις των Anonymous εναντίον των εταιρειών που αρνήθηκαν να συνεργαστούν με τους υπεύθυνους του
WikiLeaks, του δικτυακού τόπου που βγάζει στη φόρα διαβαθμισμένα έγγραφα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Μεταξύ άλλων, οι «χακτιβιστές» των Anonymous επιτέθηκαν στους δικτυακούς τόπους της
PayPal και της Mastercard που αρνούνταν να αναλάβουν τη συλλογή δωρεών υπέρ του WikiLeaks, καθώς και εναντίον της Amazon, που αρνήθηκε να φιλοξενήσει το δικτυακό τόπο στους διακομιστές της.

Η ξεχωριστή ομάδα LulzSec, που έχει διευκρινίσει ότι πραγματοποιεί κυβερνοεπιθέσεις «για πλάκα», έχει αναλάβει την ευθύνη για εισβολές στο δικτυακό τόπο της
CIA, στη Sony και άλλες διαδικτυακές υπηρεσίες.

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Εντοπίστε το σκύλο σας με το smartphone!

Μία εκπληκτική εφαρμογή που θα βοηθήσει τους ιδιοκτήτες των άτακτων και μη σκύλων.

Η τεχνολογία Pet Check Technology δημιουργήθηκε από … κατόχους σκύλων, για τους κατόχους και προσφέρει μια πολύ απλή λύση στον εντοπισμό του αγαπημένου σας κατοικίδιου σε περίπτωση που αυτό το σκάσει από το σπίτι.


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Apple, χάθηκε ξανά πρωτότυπο του iPhone

Για μια ακόμη φορά βλέπουμε έναν υπάλληλο της Apple να χάνει ένα πρωτότυπο iPhone σε bar και την Apple να τρέχει και να μη φτάνει.

Για όσους δεν γνωρίζουν, το περασμένο χρόνο ο Robert Gray Powell άφησε το πρωτότυπο του iPhone 4 σε μια γερμανική μπυραρία στο Redwood City της California, το οποίο εν τέλει βρέθηκε να πωλείται στο τεχνολογικό site Gizmodo.

Η ιστορία αυτή φαίνεται να επαναλαμβάνεται και φέτος από έναν άλλο υπάλληλο της Apple, ο οποίος σύμφωνα με το site Cnet φαίνεται να έχασε το πρωτότυπο iPhone 5 στο Cava22, ένα bar-restaurant στο San Fransisco.
H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

ΑΡΚΑΔΙΑ: Ηλεκτρονική απάτη - μαμούθ με κάλυψη μοναστήρι και Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις!

Ο διαχειριστής ηλεκτρονικών καταστημάτων πώλησης προϊόντων (e-shops) τριών Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων και ενός μοναστηριού στην περιοχή της Αρκαδίας, κατηγορείται από την αστυνομία για ηλεκτρονική απάτη μεγάλης αξίας, ενώ ερευνάται η συμμετοχή και άλλων ατόμων, για την πιθανότητα να υπήρχε οργανωμένο κύκλωμα που δρούσε σε βάρος ανυποψίαστων πολιτών.

Πρόκειται για έναν 37χρονο από τις Ρίζες Αρκαδίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία από τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για παράνομες συναλλαγές μέσω διαδικτύου, ηλεκτρονική πλαστογραφία και παράνομη οπλοκατοχή.

Όπως έγινε γνωστό από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ, ο 37χρονος, εκμεταλλευόμενος τη θέση του, είχε υποκλέψει τα στοιχεία των πιστωτικών καρτών ηλεκτρονικών πελατών, και πραγματοποιούσε ηλεκτρονικές συναλλαγές εξ ονόματός τους μέχρι του ανώτατου πιστωτικού ορίου της κάθε κάρτας.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2011

Δωρεάν Wi-Fi σε Μετρό και Ηλεκτρικό από τον Δεκέμβριο

20100124-Nomismatokopio stationImage via WikipediaΑπό επτά κεντρικούς σταθμούς των μητροπολιτικών σιδηροδρόμων των Αθηνών θα ξεκινήσει η διάθεση δωρεάν παροχής Wi - Fi στο επιβατικό κοινό.

Στελέχη της ΣΤΑΣΥ ΑΕ (η εταιρική συνέχεια της ΑΜΕΛ που απορρόφησε τους ΗΣΑΠ και το Τραμ) εκτιμούν ότι έως τον Δεκέμβριο θα έχει αναπτυχθεί η πρώτη φάση του προγράμματος εγκατάστασης δικτύου δωρεάν παροχής ασύρματης πρόσβασης στο διαδίκτυο. 

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

SYMANTEC: ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΤΑ 2011 STAR AWARDS

Image representing Symantec as depicted in Cru...Image via CrunchBaseΗ εταιρία Symantec Corp. (σύμβολο στο χρηματιστήριο Nasdaq: SYMC) ανακοίνωσε ότι έλαβε δύο διακρίσεις για αριστεία από τα βραβεία 2011 STAR Awards και τον Technology Services Industry Association (TSIA), τον μεγαλύτερο σύνδεσμο επιχειρήσεων της αγοράς υπηρεσιών. Οι υπηρεσίες υποστήριξης εταιρικών πελατών της Symantec έλαβαν την διάκριση για την υποστήριξη προστιθέμενης αξίας που προσφέρουν και την δέσμευση απέναντι στον πελάτη.

“Η διατήρηση υψηλής διαθεσιμότητας, ασφάλειας των δεδομένων και κορυφαίας απόδοσης είναι κρίσιμη για τους εταιρικούς πελάτες της Symantec” είπε ο κ. Χρήστος Βεντούρης Technology Manager της Symantec Ελλάς. “Αυτές οι διακρίσεις επιβεβαιώνουν με τον καλύτερο τρόπο τη δέσμευσή μας για αριστεία στην παροχή υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας που θα βοηθήσουν τους πελάτες μας να διαχειρίζονται τα δεδομένα τους με ασφάλεια. Είναι τιμή μας να λάβουμε αυτή τη διάκριση από την TSIA και τους υπόλοιπους εταίρους στον χώρο των υπηρεσιών.”

Η αριστεία στην κατηγορία της «Προστιθέμενης αξίας» αναγνωρίζει τον οργανισμό που επιτυχώς αναδεικνύει την δέσμευσή του στην ανάπτυξη και προσφορά υπηρεσιών που βοηθούν τους πελάτες να αυξήσουν το ROI στον τομέα της τεχνολογίας. Η Symantec επιλέχθηκε για τις ολοκληρωμένες proactive υπηρεσίες υποστήριξης και την εις βάθος τεχνογνωσία που διαθέτουν οι Business Critical Engineers στις υπηρεσίες Symantec Business Critical Services.

Η αριστεία στην κατηγορία «Δέσμευσης προς τον πελάτη» αναγνωρίζει τον οργανισμό που επιτυχώς αναδεικνύει δέσμευση στην οργάνωση, στην σύμπνοια και στην εστίαση γύρω από την εξυπηρέτηση των πελατών, σε διάφορα θέματα και αιτήματα. Η Symantec επιλέχθηκε για την υποδειγματική προσφορά στην ανταπόκριση υπηρεσιών εξυπηρέτησης πελατών, στην ενσωμάτωση της υποστήριξης στον προϊόν και στις proactive υπηρεσίες υποστήριξης για τη διατήρηση των εταιρικών πελατών σε λειτουργία 24/7.

Η Symantec παρουσίασε τα STAR Awards στο συνέδριο Technology Services World (TSW) στην Σάντα Κλάρα της Καλιφόρνια. Το εν λόγω συνέδριο θεωρείται η κορυφαία πηγή γνώσης και δικτύωσης των εταιριών του κλάδου και διενεργείται από την TSIA.

Από το 1990, τα βραβεία STAR Awards έχουν καταστεί ως μία από τις υψηλότερες διακρίσεις στον τομέα των υπηρεσιών και υποστήριξης, αναγνωρίζοντας την συνεισφορά των εταιριών στη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών υποστήριξης.
Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...